Opublikowano 26 marca 20169 l Ludzie, o czym wy mówicie ? Jakby każde studio po wydaniu gry i 1-2 DLC dalej mogło wspierać tytuł całym manforce, to nowe gry by powstawały po 5-6 latach. Łatwo pisać, że Evo wspierali DC, jak nie mieli żadnego innego projektu na głowie. No dokładnie, po premierze połowa studia wyleciała na bruk a ci co zostali mieli zająć się usprawnianiem i rozbudowaniem DC, żadnej innej gry już nie robili.
Opublikowano 28 marca 20169 l Kabi dalej uważasz, że te ostatnie dodatki są warte zakupu? Całość wychodzi 60 PLN, to dla niektórych jest to więcej niż cała gra razem z SP, a zawartość dużo mniejsza. Dzisiaj wróciłem do wbijania poziomów Elite i niestety bez tych dodatków się nie obejdzie, bo do 45-ego brakuje gwiazdek. Btw. jak robiłem 41 level to wpadło 16 miejsce na świecie
Opublikowano 29 marca 20169 l Kabi dalej uważasz, że te ostatnie dodatki są warte zakupu? Całość wychodzi 60 PLN, to dla niektórych jest to więcej niż cała gra razem z SP, a zawartość dużo mniejsza. Dzisiaj wróciłem do wbijania poziomów Elite i niestety bez tych dodatków się nie obejdzie, bo do 45-ego brakuje gwiazdek. Btw. jak robiłem 41 level to wpadło 16 miejsce na świecie Nie to zebym umniejszał wartosc tego 16tego miejsca , ale wyobrazam sobie, ze wiekszosc jedzie to tylko zeby zaliczyc i nie poprawia juz kółek dajacych lvl Co nie zmienia faktu ,ze bardzo dobra jazda Edytowane 29 marca 20169 l przez Welna
Opublikowano 29 marca 20169 l Pewnie jest jak piszesz, ale jak wymagany czas robię w 1-2 próby to aż żal przerywać. To 16 miejsce wpadło chyba za 4-5 razem. Ostatnio to w ogóle zdziwko miałem jak odpaliłem losowe sprinty i po jednej próbie byłem trzeci, po kolejnej już pierwszy i tak dwa razy.
Opublikowano 30 marca 20169 l Szczerze wątpię Kabi, bo widziałem spore pole do poprawy, a RywalizacjaDC nie raz pokazała gdzie moje miejsce. Chociaż event Corvettą w deszczu był mój @Godot Jak masz Plusa to bierz wersję z SP za 42 PLN, trzy strony temu dawałem link.
Opublikowano 30 marca 20169 l Pewnie jest jak piszesz, ale jak wymagany czas robię w 1-2 próby to aż żal przerywać. To 16 miejsce wpadło chyba za 4-5 razem. Ostatnio to w ogóle zdziwko miałem jak odpaliłem losowe sprinty i po jednej próbie byłem trzeci, po kolejnej już pierwszy i tak dwa razy. Faktem jest też że czasówki z wyzwań elite maja bardzo dorbe czasy, bo tam jeżdza już najlepsi. Ja zawsze jestem zadowolony jak wejde do pierwszej 100 takiego rankingu
Opublikowano 30 marca 20169 l Szczerze wątpię Kabi, bo widziałem spore pole do poprawy, a RywalizacjaDC nie raz pokazała gdzie moje miejsce. Chociaż event Corvettą w deszczu był mój @Godot Jak masz Plusa to bierz wersję z SP za 42 PLN, trzy strony temu dawałem link. Season passa kupiłem już jakiś dczas temu. Mam pudełkową wersję, a wolałbym cyfrową, dlatego pytam. Plusa też mam. Czyli ta za 33 to pełna wersja, tak?
Opublikowano 31 marca 20169 l Odkąd zaczęli dodawać nowe fajne autka do DC, to po cichu nawet liczyłem na Bugatti, zwłaszcza po tym jak dodali One:1, a tym czasem sony zamordowało całą ekipę odpowiedzialną za DLC, no i się doczekałem. ^_^
Opublikowano 31 marca 20169 l Ja liczyłem na Lamborghini Centenario, więc też raczej lipa. Ogólnie to miałem nadzieję, że dodadzą kolejne poziomy wyróżnień, a gra będzie wspierana poprzez dodawanie kolejnych tras i eventów (SP2). Wolałbym takie rozwiązanie niż wypuszczanie DC2. Niestety Sony z(pipi)ało po całości.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Ta gra to jedno wielkie, płatne DLC. Mam płytę, kupiłem motorki, a wydaje mi się, jak bym grał w demo. Chyba z 3/4 aut jest do pobrania za kasiorę. Frustrujące jest wejść do swojego garażu z ikonkami sklepiku... Zatrzymam, bo grafa ładna i kolorowa jest
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Chyba aktualna lista: 50 w podstawce 18 darmowych 46 w dodatkach http://drive-club.wikia.com/wiki/Car_List
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l No fakt bez SP jest słabo a najgorsze jest to, że z nim i tak nie masz wszystkiego
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Problem jest Kupiłem sobie nowa konsole i znikneły mi gwiazdki z DC TZ mam swoj lvl gwiazdki w levelach - ale brakuje mi 54 z tych dwoch nowych dodatkow Kumam to wiec je zakupiłem(te dodatki Finish line + cos jeszcze) , przeszedłem , ale ku mojemu zdziwieniu nie doliczyło mi ich do Maksa a poprostu zaliczyło. I problem ma m teraz taki, ze mi brakuje gwiazdek w Elite LVL , a nie bede wbijał od nowa 13xx czy ile ich tam było Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez Welna
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Odkąd zaczęli dodawać nowe fajne autka do DC, to po cichu nawet liczyłem na Bugatti, zwłaszcza po tym jak dodali One:1, a tym czasem sony zamordowało całą ekipę odpowiedzialną za DLC, no i się doczekałem. ^_^ Ja liczyłem na alfa romeo 156 ale niestety sie nie doczekałem również
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l A co z tymi trasami miejskimi w innych krajach ? Pojawią się czy już temat pogrzebany ?
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l O jest lepiej, a Finish Line po starej jeszcze? Chyba się skuszę jak w promocji.
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l W SP nie ma pakietów "No limits" i "Finish Line". Ten pierwszy teraz warto wziąć w promocji za 7,5 zł - dają Honde Civic Type-R i Skyline GT-R R34. Resztę aut, które są do kupienia osobno w PSS można odblokować w grze za free. No i tych dwóch pakietów do DC Bikes oczywiście nie ma w SP. Edytowane 7 kwietnia 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Regera i XJ220 są dostępne w Finish Line. Jak ma się jakieś auto nieaktywne to zawsze jest opis za co się je dostaje (lub można od razu kupić).
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Ta Regera to fajna bestia, szkoda dostępna w 3 wyścigach, a rozwija skrzydła tylko na Holmastad.
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Regera - nie dość, że zapieprza jak szalona, to jeszcze potrafi jeździć do góry kołami... i przy tym zapieprzać ponad 270 km/h Edytowane 7 kwietnia 20168 l przez SzczurekPB