kanabis 22 419 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Regera dobrze idzie. Jak pocisk. XJ mimo ze naprawde swietnie wygląda to denerwował mnie swoim tępym sterowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 I jak tu nie kochac czasówek poziomów elite w DC. Oczywiscie trzeba było miec czas 1:16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że 1:16:000 też by nie zaliczyło, trzeba pobić ten czas. Który to level? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Spokojnie zaraz zaliczyłem, po prostu mnie to rozbawiło Level koło 15. Mialem troche zaległosci bo nawbijałem sporo leveli przez ten (pipi)y poprzedni drift w wyzwaniach, bo tak to nie mam czym podbijac leveli zeby kolejen elite zaliczac. Bo motorków nie mam. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez kanabis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dobre obniżki na Season Pass do Drivecluba, oraz płatne dodatki Finish Line (15 zł) i No Limits (7,50). Driveclub Bikes DLC też zostały dobrze obniżone Suzuki za 7,50 i MVAgusta za 15 zł, skusiłem się i będę dobijał pucharki do 100%. Skoro to już koniec wspierania gry dodatkami to pora powoli żegnać się z DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zalezy dla kogo, ja sie swietnie bawie w wyzwaniach i nie zamierzam odpuszczac, w toury nie grałem chyba od grudnia no i troche teraz zeby zaliczyc oba dodatki Poza tym niby w co grac, od wczoraj gram w nfs. Druga szansa bo jak wyszło a mialem jeszcze kupe tourów w dc do zaliczenia to tylko wysmialem dupą iw rocilem do DC. I czuje sie jakbym grał na ps3. W dodatku te smieszne i zalosne drifty. A filmikow nie da sie ogladac bo tak wszystko jest na siłe zrobione jacy to fajni i cool sa bohaterowie ze porzygac sie idzie. Project cars w sklepie nie mam a pojezdzic sie chce Wlasnie dobre te project cars? Bo chyba od nfs lepsze na bank, bo gorzej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie grałem w tego NFS o którym piszesz więc nie wiem, a Project Cars to taki NFS Shift Unleashed na sterydach. Bardzo lubiłem oba Shift'y więc project cars bardzo przypadł mi do gustu. Bardzo dobra Symulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No akurat shifty tez lubilem. Przyjdzie spowrotem to z checia sprawdze te project cars Cytuj Odnośnik do komentarza
snejkiPL 8 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Zaciąłem się na którymś tam poziomie elite - Atlanterhavsveien reverse Citroenem DS Survolt - nie dość że furak z uja wyjęty to jeszcze trasa zakręcona jak tampon w pi*dzie. Od pewnego momentu straciłem całkowicie zainteresowanie tym tytułem. Panowie czekamy na GT7, ja idę odkurzyć kiere Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez snejkiPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To co opisujesz było akurat łatwe Mi tam GT do niczego nie jest potrzebne, więc nie czekam. Za to jakiekolwiek newsy o przyszłości DC chętnie bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie tak dawno informowaliśmy was o przykrym rozstaniu się ojców gry Driveclub ze swoim wydawcą - Sony. Na całe szczęście nie jest to jeszcze koniec przygody Evolution z grami. Codemasters zauważyło potencjał drzemiący w ekipie odpowiedzialnej za ekskluzywne dla platformy wyścigi i postanowiło zatrudnić cały zespół w niemal niezmienionej formie. Evolution Studios będzie teraz działało jako niezależny oddział Mistrzów Codu i mają stać się "brytyjską potęgą tworzącą gry wyścigowe". Ekipa doskonale wpisywać się będzie w nowy plan biznesowy klasyków gatunku, którzy od dłuższego czasu restrukturyzują się i wracają do swoich rajdowych korzeni.W rozmowie z serwisem Gameindustry.biz, szef Codemasters - Frank Sagnier, powiedział, że bardzo ważna jest dla nich, jako wydawcy, indywidualność i wewnętrzna spójność Evolution Studios. Jest to grupa ludzi, która ma już wiele wspólnego doświadczenia w tworzeniu gier i ważne jest, aby pozostali integralną grupą. Oczywiście nie zabraknie również synergii i wymiany pomysłów pomiędzy obiema firmami, Codemasters zależy jednak najbardziej na tym, aby twórcy Driveclub otrzymali przede wszystkim możliwość do realizacji własnych pomysłów. http://www.ppe.pl/news/42951/evolution-studios-uratowane-codemasters-wylawia-tworcow-driveclub.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 U mnie tak jak Square. Totalna zlewka na GT7. Jakies dodatki nawet pod nowym patronatem. Przeciez w kodzie gry grzebac nie beda i nic nie spier.dola ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jest jeszcze ta honda za 7,50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tak, jest jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie tak dawno informowaliśmy was o przykrym rozstaniu się ojców gry Driveclub ze swoim wydawcą - Sony. Na całe szczęście nie jest to jeszcze koniec przygody Evolution z grami. Codemasters zauważyło potencjał drzemiący w ekipie odpowiedzialnej za ekskluzywne dla platformy wyścigi i postanowiło zatrudnić cały zespół w niemal niezmienionej formie. Evolution Studios będzie teraz działało jako niezależny oddział Mistrzów Codu i mają stać się "brytyjską potęgą tworzącą gry wyścigowe". Ekipa doskonale wpisywać się będzie w nowy plan biznesowy klasyków gatunku, którzy od dłuższego czasu restrukturyzują się i wracają do swoich rajdowych korzeni.W rozmowie z serwisem Gameindustry.biz, szef Codemasters - Frank Sagnier, powiedział, że bardzo ważna jest dla nich, jako wydawcy, indywidualność i wewnętrzna spójność Evolution Studios. Jest to grupa ludzi, która ma już wiele wspólnego doświadczenia w tworzeniu gier i ważne jest, aby pozostali integralną grupą. Oczywiście nie zabraknie również synergii i wymiany pomysłów pomiędzy obiema firmami, Codemasters zależy jednak najbardziej na tym, aby twórcy Driveclub otrzymali przede wszystkim możliwość do realizacji własnych pomysłów. http://www.ppe.pl/news/42951/evolution-studios-uratowane-codemasters-wylawia-tworcow-driveclub.html Świetna wiadomość, nareszcie fani wyścigówek doczekali się pięknych czasów, 2 studia które wydały 2 najlepsze racery na aktualnej generacji łączą siły, czy coś może pójść nie tak? Nie mogę się doczekać efektów ich współpracy. A Sony? cuż, ch^#j im w du$^#pę. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez spizganygutek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Świetna wiadomość, nareszcie fani wyścigówek doczekali się pięknych czasów, 2 studia które wydały 2 najlepsze racery na aktualnej generacji łączą siły, czy coś może pójść nie tak? Racery się słabiutko sprzedają ( chyba że masz Gran w nazwie ), a Codemasters są 3 rok z rzędu pod kreska - zeszły rok 20 mln funtów straty. Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A co takiego Codemasters wydal sensownego w ostatnich 3 latach? Motorstormy od Evolution sprzedały sie niezle, DriveClub tez poszedł w miliony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pewnie chodzi o Dirt Rally Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dirt Rally prawdę mówiąc to wyszedł dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 W tym trybie hardcore nie bardzo wiem o co chodzi gdy zrobie dzwona. Przez najblizsze kilka sekund nie moge dodawać gazu ? To znowu jakaś kara ze mialem dzwona ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak chamskim grindowaniem jak w Driveclub. Kilkaset wyścigów wymaganych do zdobycia ostatniego trofeum - Credit Where It's Due. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No faktycznie przed DLC to było chore trofeum ale jeśli zainwestowałeś 27 zł w season pass to nie będzie problemem zdobyć trofeum w czasie zaliczania dodatkowych Tour. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No mam Season Pass i większość ukończonych tourów, a mimo to brakuje mi ponad 200 wyścigów w jednej miejscówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja nawet nie zauwazylem jak platyna mi wleciała. Szczerze to jak sie gra z sezon passem to chyba kwestia czasu jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) "Tylko" 147 wyścigów zostało. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi