Skocz do zawartości

DriveClub

Featured Replies

Opublikowano

Trza było robić drifty. Ja nie miałem z tym żadnych problemów, a SP nie posiadałem wtedy. Teraz mam tam wszędzie 10 poziom za wyjątkiem Sprintu.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

944926_1184095961608349_1903506790441761

"Tylko" 147 wyścigów zostało.

Mi zostało ponad 200, a zaliczyłem podstawke i wszystkie DLC. Trzeba chyba wiele wyścigów powtarzać i sporo bawić się w wyzwania online aby wpadło przed czasem

Opublikowano

Teraz chyba do końca gry będą podwójne punkty w Lambo :D

Opublikowano

Mi chyba ten trofik wpadł przy wyzwanaich drift na forum. Nie chcialoby mi sie na sile jezdzic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz chyba do końca gry będą podwójne punkty w Lambo :D

I nie zmienili tego ?

Opublikowano

Czyli jednak ktoś tam jeszcze czuwa nad gra...

Opublikowano

Na pewno jakiś desperat przypiął się kajdankami do głównego komputera i krzyczy do Sony, ja wam jeszcze kur(pipi) pokażę !!!  :sorcerer: Dlatego pojawiają się też wyzwania społeczności, te od producentów, albo może od testerów. 

Opublikowano

Wersja pudełkowa potrzebuje jeszcze jakiegoś season passa czy ma wszystko? 

Opublikowano

pudelkowa nie ma nic, czeka cie milion gb do sciagniecia z neta w formie paczy i zakup season passa

swoja droga swego czasu liczylem na game of the year edition zawierajaca driveclub + wszystkie pacze + season pass + bikes ale po zamknieciu studia pewnie nigdy nic takiego nie wyjdzie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Czyli chyba lepiej się opłaca kupić wersję z PSplus z season passem? Tam już jest wszystko? Kurde milion tych edycji narobili. 

Opublikowano

Pamietam jak pierwszy raz przejechałem sie w tym wyscigu ferrari gdzie pierwszy lap słonce, drugi zaczyna, kropic a trzeci juz burza. Zmiazdzyło mi to wtedy jaja. A juz myslalem ze zadna gra na mnie wow nie zrobi jesli chodzi o grafe.

Opublikowano

obadamy co bedzie przy u4, ale na chwile obecna to driveclub i jego pogoda to zdecydowanie najwiekszy wow factor tej generacji i podobnie jak kanabis - do czasu jak pierwszy raz ja odpalilem bylem pewny, ze to juz nie te czasy gdzie mozg paruje jak sie widzi obrazki na ekranie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Doda mnie ktos do forumowego klubu? psn id QvstraPL

Opublikowano

dodam jak wroce z pracy

ale musimy nak.urwiac panie, nie ma operdalania sie

jezu jaka ta gra jest genialna ;3

Opublikowano

mamy miejsca, wyslij mi zapro to cie dodam

Opublikowano

dodam jak wroce z pracy

ale musimy nak.urwiac panie, nie ma operdalania sie

jezu jaka ta gra jest genialna ;3

czuc tu taki sam fun jak przy PGR...najmocniejsze 7 w histori ;) a nie miales przyjemnosci zaznac forumowych wyzwan..tam dopiero miod byl :P