Opublikowano 13 kwietnia 20168 l Trza było robić drifty. Ja nie miałem z tym żadnych problemów, a SP nie posiadałem wtedy. Teraz mam tam wszędzie 10 poziom za wyjątkiem Sprintu.
Opublikowano 13 kwietnia 20168 l "Tylko" 147 wyścigów zostało. Mi zostało ponad 200, a zaliczyłem podstawke i wszystkie DLC. Trzeba chyba wiele wyścigów powtarzać i sporo bawić się w wyzwania online aby wpadło przed czasem
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Mi chyba ten trofik wpadł przy wyzwanaich drift na forum. Nie chcialoby mi sie na sile jezdzic.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Teraz chyba do końca gry będą podwójne punkty w Lambo I nie zmienili tego ?
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Na pewno jakiś desperat przypiął się kajdankami do głównego komputera i krzyczy do Sony, ja wam jeszcze kur(pipi) pokażę !!! Dlatego pojawiają się też wyzwania społeczności, te od producentów, albo może od testerów.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Wersja pudełkowa potrzebuje jeszcze jakiegoś season passa czy ma wszystko?
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l pudelkowa nie ma nic, czeka cie milion gb do sciagniecia z neta w formie paczy i zakup season passa swoja droga swego czasu liczylem na game of the year edition zawierajaca driveclub + wszystkie pacze + season pass + bikes ale po zamknieciu studia pewnie nigdy nic takiego nie wyjdzie Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Czyli chyba lepiej się opłaca kupić wersję z PSplus z season passem? Tam już jest wszystko? Kurde milion tych edycji narobili.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Wersja PS+ z Season Passem ma prawie wszystko. brakuje chyba dwóch ostatnich tourów. No i nie ma też motorów.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Miazga! Liczę na takie efekty w Gran Turismo 7 i wyścigach 24 godzinnych.
Opublikowano 2 maja 20168 l Akurat oświetlenie i wygląd tras w tej grze rzeczywiście miejscami pozwalają zbliżyć się do fotorealizmu, to fakt.
Opublikowano 5 maja 20168 l Pamietam jak pierwszy raz przejechałem sie w tym wyscigu ferrari gdzie pierwszy lap słonce, drugi zaczyna, kropic a trzeci juz burza. Zmiazdzyło mi to wtedy jaja. A juz myslalem ze zadna gra na mnie wow nie zrobi jesli chodzi o grafe.
Opublikowano 5 maja 20168 l obadamy co bedzie przy u4, ale na chwile obecna to driveclub i jego pogoda to zdecydowanie najwiekszy wow factor tej generacji i podobnie jak kanabis - do czasu jak pierwszy raz ja odpalilem bylem pewny, ze to juz nie te czasy gdzie mozg paruje jak sie widzi obrazki na ekranie
Opublikowano 18 maja 20168 l Doda mnie ktos do forumowego klubu? psn id QvstraPL dodam jak wroce z pracy ale musimy nak.urwiac panie, nie ma operdalania sie jezu jaka ta gra jest genialna ;3
Opublikowano 18 maja 20168 l Doda mnie ktos do forumowego klubu? psn id QvstraPL dodam jak wroce z pracy ale musimy nak.urwiac panie, nie ma operdalania sie jezu jaka ta gra jest genialna ;3 czuc tu taki sam fun jak przy PGR...najmocniejsze 7 w histori a nie miales przyjemnosci zaznac forumowych wyzwan..tam dopiero miod byl