Opublikowano 19 maja 20168 l Pogralem wczoraj z godzinke i faktycznie jest gites. a nawet jeszcze nie jezdzilem w deszczu
Opublikowano 19 maja 20168 l jak jedziesz podstawowa kampanie i nie masz season pass to deszczu nie zobaczysz nawet przez sekunde bez season pass jedyna szansa na deszcz to indywizualne eventy, kampania startline albo wyzwania z sieci
Opublikowano 20 maja 20168 l O co tu (pipi)a chodzi, nie moge kupic w promo Bikes, tylko woła pełną cene
Opublikowano 20 maja 20168 l o cie ch uj tego sie nie spodziewalem ktore dlc dodaje deszcz? jak masz z sp to nawet nie zobaczysz ktore dlc co dodaje, wszystko juz jest poukladane jakby gierka od poczatku tak miala wygladac sa eventy w tym podstawowym startline z deszczem itp bajerami jedynie autka czasem pokazuje ze musisz kupic na psstore, wchodzisz tam i wystarczy dac zainstaluj bo sie okazuje ze z SP sa one juz zakupione (kazda paczke trzeba osobno instalnac ze stora) Edytowane 20 maja 20168 l przez kermit
Opublikowano 20 maja 20168 l Deszcz w kampanii pojawia się od dodatku Elements, czyli pierwszego płatnego. W menu jest odwrócona kolejność czyli po ograniu podstawki powinieneś grać od prawej strony.
Opublikowano 20 maja 20168 l O co tu (pipi) chodzi, nie moge kupic w promo Bikes, tylko woła pełną cene Może nie tą wersję kupujesz. Są dwie. Jedna dla posiadaczy pełnej gry a druga jako osobny twór
Opublikowano 20 maja 20168 l Mam pełną wersje z plusa, jedna wersja Bikes jest niedostepna, druga za 63zł a w promocji ma byc podobno za 40 z hakiem.
Opublikowano 20 maja 20168 l Z tego co widzę, to w promocji jest osobna gra, a dodatek do DC jest za 63 PLN. Tak sobie wymyślili z tym rozszerzeniem i chyba tego nie przeskoczysz. Zadzwoń do Sony z pytaniem.
Opublikowano 20 maja 20168 l Mialem wczoraj deszcz w pierwszym evencie startline GOTG, najlepszy deszcz w moim zyciu
Opublikowano 20 maja 20168 l Mialem wczoraj deszcz w pierwszym evencie startline GOTG, najlepszy deszcz w moim zyciu A jak wyłączysz HUD, to już w ogóle jest moc.
Opublikowano 24 maja 20168 l driveclub na psn w okazji tygodnia - 29zl podstawowa wersja, 38zl z season pass jak za darmo, kto jeszcze nie ma i nie kupi ten traba
Opublikowano 24 maja 20168 l Spoko promka. Ja bralem rok temu za 84 pakiet i bylem zajarany. Wysłane z mojego ASUS_T00P przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 maja 20168 l gdzieś do 120 gwiazdki szło gładko, ale przy wyzszych klasach samochodow miota mna jak szatan. wyscig italy vs germany jest dla mnie nie do przejscia xd
Opublikowano 30 maja 20168 l W samochodowki zawsze bylem slaby, ale moze sie naucze, bo to pierwsze wyscigi w ktorej sie wkrecilem od czasu gran turismo 2.
Opublikowano 31 maja 20168 l Gierka jest rewelacyjna aczkolwiek nie mam w niej dużego skilla. Gram sporadycznie bo lubie jeździć z kokpitu a w tej grze w większości aut skopali ten widok
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Jak teraz prezentuje się Driveclub ?? Chciałbym pograć w jakieś wyścigi, a za 30 zł można kupić nową grę. Można pograć samemu bez PS+?? Dużo ludzi gra wieloosobowo??
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Panie, za drogo! Zdzierają! Poczekaj lepiej na promke za 2,99zł Lepiej pakuj się do sklepiku i kupuj grę zamiast się pytać bo 30zł to śmieszne pieniądze, gra jest świetna, możesz grać bez plusa a ps4 poszło z 40mln? więc zawsze znajdziesz kogoś to gry Edytowane 3 czerwca 20168 l przez grabipl
Opublikowano 3 czerwca 20168 l rozwaz wersje z season pass, nie dosc ze zawartosci od groma - mega duzo eventow, samochodow, to jeszcze podstawka to tour bez zmiennych warunkow procz malego eventu starline
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Żałuję że przegapiłem promocję Na pewnym portalu można kupić podstawkę za 32 zł , a widzę że na store sesson pass kosztuje 54 a full 84 zł. Jest sens kupić podstawkę, zobaczyć co i jak i jak mi się spodoba to kupić SessonPass ??