Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i bajka bo już myślałem ze porzucili na dobre tą wspaniałą gierkę :)

Opublikowano

5 nowych tras, wszystkie miejskie - nie wiem tylko czy licza juz z wariacjami czy to 5 osobnych 

28738919690_d42ffa367f_z.jpg

28992474036_6708fe7f65_z.jpg

CoiP6K4VMAA54iK.jpg

28738919330_47abae0275_o.png

Zwróciliście uwagę że kierowca ma rękawiczki ? Chyba wcześniej tak nie było....

Opublikowano (edytowane)

kufir na przyszlosc przeczytaj moze z 10 postow do tylu, a nie po najmniejszej linii oporu 

po linii najmniejszego oporu kolego

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Fajnie, że jednak pojawi się coś jeszcze do tej zacnej gry. Szkoda tylko, że pewnie nie będzie żadnych nowych aut... Nie mogę darować sony, że zamknęli takie studio..

Opublikowano

to jest kompromitacja, dramat, zenada, wstyd, hanba, ze sony zamyka liverpool i evolution czyli artystow arcade racerow i zostaje z samym nacpanym polyphony, ktore skonczylo sie na ps2 i juz chyba nigdy nie zobaczymy jakiegos eksluzywnego arcade racera na tej maszynce

majac na uwadze niewolnictwo criterion u ea i upadek bizzare, z roku na rok coraz gorsza forme codemasters mozna powiedziec, ze z arcade racerami jeszcze nigdy nie bylo tak zle (ratuje jedynie playground) , a to gatunek ktory definiowal wspolczesne konsole

• Plusik 1
Opublikowano

Powiedziałby, że teraz ci sami ludzie pracują nad innymi ambitnymi projektami dla Sony. Dla mnie to także porażka bo teraz DC jest takim pomnikiem dotychczasowej twórczości Evolution. Jaka ta gra jest dobra :banderas:

Opublikowano

Na Munnar? Pamiętam, że po pierwszej próbie, miałem 10+ sekund do nadrobienia i martwiłem się, że nie dam rady. Zrobiłem chyba za 4 razem :) Ta pierwsza partia kilkunastu wydawała się ciężka.

Opublikowano (edytowane)

Niedawno wróciłem do DC, i co tu dużo gadać, dostałem niezłe baty od gry. Wybieram event, auto (Merca SLS AMG) i ... wszyscy wyprzedzają mnie już na starcie. Musiałem z kilka razy powtórzyć wyścig, żeby go wygrać i zgarnąć komplet gwiazdek :D Muszę się znów wkręcić żeby jakoś wygrywać te wyścigi ;)

Edytowane przez SebaStianO85
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o Kampanię to nie wiem. Startline to taki zbiór zawodów z różnych Tour.

Ogólnie wersja PS+ daje jeden kraj (Indie), plus ileś tam samochodów, a w multi są zawody dla tej wersji, w których może brać udział każdy.