kes 1 462 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 DLC Tour jest dostępne tylko dla posiadaczy pełnej wersji gry. Musisz zrobić upgrade z ps+ edition do pełnej żeby odblokować ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A no to wszystko jasne Dzięki Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tak z ciekawości w podstawowym tourze masz tylko Indie, a w dodatkach dostęp do pozostałych miejscówek? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Hahahaha, to są jakieś jaja przecież. Przeinstalowałem grę i znowu to samo: pokazuje, że tamte dodatki są zainstalowane, a i tak nie mogę jeździć samochodami z nich i nadal wyświetla cenę 25 zł. Dzięki kochane Sony. Spróbuj zrobić przywracanie licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Robiłem to kilka razy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Istnieje szansa ze region gry sie nie zgadza z SP? Bo jesli to nie jest problemem, to chyba jedyne rozwiazanie to infolinia Sony i opisanie problemu, wbrew pozorom naprawde potrafia byc pomocni i szybko zalatwic tego typu sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Tak z ciekawości w podstawowym tourze masz tylko Indie, a w dodatkach dostęp do pozostałych miejscówek? W Driveclub Tour (czyli pierwszy na 220 kilka gwiazdek wszystko mam zablokowane), a w Single Event mogę wybrać tylko Indie. Wykupiłem SP, który odblokował mi wszystko poza Driveclub Tour oraz Photo-Finish. Czyli nie mogę zrobić 100% bez odblokowania pełnej wersji DC za 63 pln Edytowane 8 Października 2016 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Istnieje szansa ze region gry sie nie zgadza z SP? Bo jesli to nie jest problemem, to chyba jedyne rozwiazanie to infolinia Sony i opisanie problemu, wbrew pozorom naprawde potrafia byc pomocni i szybko zalatwic tego typu sprawy. Region 2, czyli wszystko się zgadza. Będę musiał zadzwonić chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Istnieje szansa ze region gry sie nie zgadza z SP? Bo jesli to nie jest problemem, to chyba jedyne rozwiazanie to infolinia Sony i opisanie problemu, wbrew pozorom naprawde potrafia byc pomocni i szybko zalatwic tego typu sprawy. Region 2, czyli wszystko się zgadza. Będę musiał zadzwonić chyba. Zadzwoń, mnie pomogli ze dwa razy szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 @giger Trzeba było od razu brać pełna wersję z SP. Z tego co pamiętam to Ignition i Photo Finish były darmowe. Z ostatniego grania z forumkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 W tej chwili ratuje mnie jakaś tania używana płyta jeżeli będę mógł przenieść bez problemu stan gry.Tyle zachodu dla dwóch Tourów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak wyjdzie ten DriveClub VR, to będzie patch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xan_der_ 1 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Chcę zakupić Driveclub, w możliwie pełnej wersji, jednak napotkałem problemy. Czym się różni wersja ps+ od tej ze sklepu ? https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-driveclub-na-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU?utm_medium=ps&utm_campaign=SIEE_Paid_Search_Store_Acquisition&utm_source=Google&utm_term=ps-we-5-89521&utm_content=Mediacom_Paid_Seach_Acquisition_PlayStation_Store_EMEAR_Always_ON_Google&emcid=ps-we-5-89521 A tu wersja sklepowa, która jest popularna na allegro: https://www.nalepsze.pl/konsole/gra-ps4-driveclub?ceneo Czy jest różnica między tymi wersjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Chłopoki, chyba tu coś jest nie tak, bo kumpel kupił Drivecluba wczoraj, dzisiaj włączamy i nie ma tych samych dodatków XD Co tu się odje.bało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pisałeś do Sony w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nie kupujcie wersji ze zniżką dla plusowiczów, jak sie plus konczy gra znika z biblioteki, odnowienie licencji nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Xan_der_ 1 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jak kupie na płycie i ściągnę season pass to gra będzie działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A czemu miała by nie działać? SP musi być tylko z tego samego regionu co płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xan_der_ 1 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) z Regionu czyli kupie PL i w store bedzie season pass w Polskim ? Pytam przez te błędy. Chciałem mieć cyfrową ale skoro są z nią problemy to biorę na płycie. Już widzę, w ps store jest season pass Europa Edytowane 12 Października 2016 przez Xan_der_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dokładnie tak. Ja mam wersję cyfrową do której brałem SP i wszystko jest ok. Bierz taki zestaw, który będzie tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nowa trasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Yyy, wygląda strasznie słabo, i nie mam tutaj na myśli jakości VR. Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Są też inne materiały z nowych tras Faktycznie dość słabo to wyglądało, ograniczenia przez VR robią swoje, oby w normalnej wersji wyglądało to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Są już do sciągniecia te nowe trasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Są już do sciągniecia te nowe trasy ? Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi