Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj kupiłem dodatki w promocji, ostatnie 4 toury. 2 na motorki i 2 na fury. Jakie to jest za(pipi)iste. Ile tu miodu. Najlepsze wyścigi exlusywne na ps4.

Nie pisz tak bo zaraz cię zjadą gimboje grand cienisno szprot :shout:

zgadzam się, świetna gra, platyna wbita jakiś czas temu  :sorcerer:

Edytowane przez PlastikowySmalec
Opublikowano

Najlepsze wyścigi exlusywne na ps4.

Bo jedyne? Ale na poważnie, ciężko nie być zwycięzcą w wyścigu jeśli startuje się jako jedynym do mety.

Drivecluba oczywiście szanuję, ale zrobili tej grze krzywdę, że nie ma łatki 60fps do PS4 Pro. Aż się prosiło o pokazanie co potrafi najmocniejsze dziecko Sony z jedną z najładniejszych gier na ich konsolę.

Opublikowano

nie mial juz kto robic tej latki bo evolution prosiaka chyba sie juz nie doczekalo

swoja droga jestem bardzo ciekaw ich nowe ip wyscigowego dla codemasters - czy pojda torem driveclub czy wroca do formuly z motorstormow czy moze cos innego? (mogliby np probowac trafic w nisze po burnoutach)

Opublikowano (edytowane)

Rok temu odbiłem się od Drivecluba i sprzedałem go krukowi. Przejechałem kilka wyścigów, zasnąłem słuchając ścieżki dźwiękowej. Straszne nudy. Wczoraj wziąłem na promocji z PSN bo w sumie bym pojeździł, GTS jest nie dla mnie, xboxa nie mam, więc za dużego pola do popisu nie miałem. Od momentu kiedy:

a) przebrnąłem wreszcie przez te nudne klocowate hatchbacki i zacząłem ślizgać się na zakrętach BMW

b) wyciszyłem muzykę i odpaliłem ze Spotify OST z Need for Speed Underground 1

moja opinia o grze zmieniła się o 180 stopni. Ale to jest zaje,biste, wreszcie czuję prędkość, emocje i wyzwanie, bo wcale nie jest tak łatwo. Uważam że pierwsza godzina tej gry i ścieżka dźwiękowa to jest dramat, przez co wiele osób może się odbić. Po hatchbackach i własnej muzyce - zupełnie inna gra, kozacki arcade racer.

Pytanie - da się wyłączyć te strzałki podpowiadające, że przeciwnik jest za nami?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Rozumiem, że SP też zakupiłeś? No i dwa toury są za free, jak już wielokrotnie pisano - startline i all-stars - które mają pokazać pełnię możliwości gry. Muzyka była chyba defaultowo wyciszona w grze albo sam od razu wyciszyłem. Tylko trochę przygrywa w menu, a w grze tylko ryki silników :) Co do indicatorów, to chyba da się je wyłączyć w opcjach, ale głowy nie dam.

Opublikowano

Możesz wyłączyć cały HUD wciskając :DpadRight: podczas eventu, bardzo fajnie pogłębia immersje.

A duchy podczas czasówek możesz wyłączyć wciskając :DpadLeft:.

W ogóle co z tym multi, ktoś chętny na wspólne granie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Można byłoby się umówić na konkretny dzień...troszkę nowych graczy jest, starzy nadal grają... Środa jest wolna, może coś w weekend??

Mikołaj podrzucę jakieś wyzwanko :-) na dwa tygodnie parę wyzwań i pozapraszam kogo będę mógł :-)

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano

po ile sie wyrwie Drivecluba teraz ?

Na PSS często promo z Season Passem za około 50 zł jest. Mimo wszystko dla mnie gra warta każdej ceny, od czasu MSR na Dreamcasta i PGRa nie bawiłem się tak dobrze w skillowej samochodówce. Żałuję, że tak potoczyły się losy studia Evolution, gra jest wybita, dla mnie #1 jeśli chodzi o arcade ścigałki. Czasy tak śrubowałem, że kilka razy do top 10 się załapałem. Poezja gierka.
  • Plusik 1