Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Też postanowiłem w końcu zagrać DC skoro w następnym roku mają zamykać serwery. No jest naprawdę super Nie żebym był wielkim fanem ścigałek, bo chyba w ostatnią jaką grałem to Hot Pursuit na trzecią plejkę, ale wczoraj wieczorem uciekło mi kilka godzin nawet nie wiem kiedy. Mam chęć zrobić chociaż podstawkę na 100%, ale widzę, że jest tam chyba kilka trofików związanych ze znajomymi jak np rzucić wyzwanie. Ktoś jeszcze pogrywa z forumka co by go można było zaprosić do znajomych i powalczyć o wyniki? @MLeKSk ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 To kurde nieciekawie A za jakie trofea ban wleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Czyli informacja, że wyłaczą usługi sieciowe w następnym roku można o kant dupy rozbić, bo one już wywaliły kopyta. Sony? HRRR TFU Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Mogę pomóc z wyzwaniami online jakby co. Odezwij się na PSN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 @Bartolinsky też pomogę jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 20 godzin temu, MLeKSk napisał: No i jest jeszcze ponoć jakiś trofik w motorach już praktycznie nie do zrobienia - pierwsze miejsce w rankingowym wyścigu 12-osobowym czy coś takiego. Sześć osób w multi i trzeba być na podium. Nie wiem skąd wziąłeś takie dziwne liczby. Wszystko wydaje mi się cały czas na luzie do wbicia, sporo osób ciągle gra, jest masa społeczności gdzie znajdą się chyba chętni na pomoc z takim pucharkiem. Nawet tu na forum jest masa chętnych, wystarczyło zapytać. Odpaliłem wczoraj i wszystko wydaje się działać poprawnie, duzo ludzi bierze udział w wyzwaniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) Season Pass za 10 złotych i 80 groszy Ładnie trafiłem z momentem, żeby w końcu pograć Spoko @Szymek_PL_, pisałem już ze Square i na dniach może zrobimy, ale jakby coś to dam znać Edytowane 12 czerwca 2019 przez Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Jak będziesz miał więcej osób chętnych to i trofik z motorkiem można spróbować zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 20 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2019 A na trofik z motorkiem to sam bym się pisał, kupiłem dzisiaj bo za 12zł szkoda było nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 To jeszcze dwie osoby i będziecie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 Z miłą chęcią pomogę Mam zarówno podstawkę, jak i dodatek. Osobiście bardzo dobrze Dc wspominam. Posiadam tę grę od premiery i choć na dzień dobry borykała się z problemami (tego nie było, tamto nie działało), to w ostatecznym rozrachunku po kilku miesiącach od daty wydania była świetną, godną polecenia grą wyścigową. Piękną, znakomicie brzmiącą z odpowiednią zawartością. Warto ograć. Szkoda, że należytego wsparcia pod Pro nie otrzymała i szkoda, że jej dni są policzone. Wspaniale się pokonywało kolejne okrążenia tudzież odcinki. wpadła bodaj w 2016r. Biorąc pod uwagę kombo gra + DLC + przepustka sezonowa, dokładniej cenę i jakość całości - grzech nie kupić. Tylko przy ewentualnym wysłaniu zaproszenia, proszę choć o jedno zdanie w deseń "cześć XX z forumka ". Akurat z tej strony kojarzę każdego użytkownika, ID raczej zgodne jest z ksywą na forum, więc problemu nie będzie, ale czasami wisi takie zaproszenie i mam się domyślać co to za nieśmiały kawalarz, czy inny Gal Anonim. Jeszcze pod wieczór, ewentualnie jutro odwiedzę stronę, więc jak coś, to Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) Chętnie pomogę z trofeum bo właśnie robię Finish Line do 100%. Bywa wieczorami. Edytowane 22 czerwca 2019 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 Ja też bym się pisał na te trophy za podium w motorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 Wlasnie zakupilem driveclub bikes, grzech nie wziac w takiej cenie, takze tez moge pomoc przy trofeach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 23 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2019 Odpalilem DC pierwszy raz od 3 lat I jak nie ma problemow z trofeami DC Bikes tak w ogole nie wpadaja mi trofea z dodatkow do podstawki. Jakis pomysl co moze byc tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Pograłem najpierw w Bikes i teraz jak włączam auta to jakoś nie chce mi się tak wolno jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Panowie bo im więcej czytam tym większy mam mętlik w głowie. Mianowicie powiedzcie mi proszę które DLC są potrzebne do platyny? To samo tyczy się bikes. Do marca jest czas by platynę zrobić ale w sierpniu wywalają DC z PSN więc trochę się pospieszyć musze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Do platyny żadne dlc, ale bez dlc to jest masa grindu, a tak sobie robisz eventy i levele same lecą. Bikes też nie wymaga dlc do platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Jestem w trakcie wbijania platyny i DLC grindu nie ułatwia, bo i tak trzeba wyścigać bądź wydriftować kilkaset tras w pojedyńczych zawodach. Wbicie 50 lvl wpada mimowolnie, więc to akurat nie problem. Season pass i tak warto kupić, bo to od groma zawartości i za dzisiejszą cenę to spoko deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Z tego co widziałem to 2 dodatkowe DLC trzeba sobie kupić (15 ziko każdy) by mieć full zawartość gry (choć tak jak kolega wyżej pisał nie są one wymagane do platyny). Motorów jeszcze nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 To kiedy jakieś multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 9 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Square napisał: To kiedy jakieś multi? Może dziś?? Komuś mieliśmy pomoc Edytowane 9 lipca 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 9 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2019 Ja czekam na jakąś promocje na doładowanie konta Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 9 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2019 To nie czekaj za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 16 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2019 Nie mogę wbić trofeum Challenger w Finish Line ... Ostatnie trofeum do 100% żeby było śmiesznie. I to nie jest kwestia jakichś setnych tylko ze 3 sekund mi brakuje. Jakieś rady @Square @Szymek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi