darkos 4 295 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, kufir napisał: Jakie są wrazenia z gry w Driveclub na kierownicy ? Jest frajda czy ta gra jednak lepiej się spisuje pod padem ? Mam G29, działa z DC, jeździ się płynniej. Preferuje jednak pada bo zbyt długo grałem w wyzwaniach i turnieju. Później kupiłem kierownice i zacząłem grać i czasy miałem niemal identyczne. Ale generalnie odczucia są fantastyczne. Tu mam jeden z przejazdów na kierownicy. Tu jakiś przejazd z youtube Edytowane 25 Marca 2020 przez u55r Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 4 godziny temu, Luqat napisał: No nic, sprawdzi się wieczorem No sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Już mnie zniechęciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Szkoda, sprawdzę jutro czy jednak się zdecydowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nikt nie robi pucharków w motorach? Ja wiem, że czas się kończy ale tu w temacie serio jakaś grobowa cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 W dniu 26.03.2020 o 09:16, Mani napisał: Nikt nie robi pucharków w motorach? Ja wiem, że czas się kończy ale tu w temacie serio jakaś grobowa cisza Ja chcę zrobić ten jeden trofik w motocyklach, może dzisiaj się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ja już mam ale jak potrzeba ludzi to z chęcią pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 To chyba dziś Serwery mają zamknąć grę i dodatki skasować ze sklepu, więc to ostatni gwizdek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dodatki i grę skasowali chyba we wrzesniu. Dziś serwery wyłączają. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No to żegnaj Driveclub Trzeba to kupić na płycie i do steelbooka włożyć zanim osiągnie ceny kolekcjonerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Wczoraj w ramach uczczenia tej genialnej scigalki pogralem po raz ostatni w multiplayera. Dużo ludzi nawet było na serwerach. Udało mi się w końcu wbić ostatni teofek online w motorach. Driveclub na zawsze w mym serduszku, będę bardzo ciepło wspominał. Żegnaj Drigeclubku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Wyłączenie serwerów to jedno, ale to że nie można już kupić cyfrowo choćby dlc albo nie wydadzą wersji complete czy jak tam zwał, to jest totalny bezsens. Nie wiem jaki problem byłoby to wydać Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na szczęście zakupiłem wszystkie DLC. Teraz udało mi się z randomami zrobić trofea w DC i motorach także już na luzaku można robić pozostałe dzbany....kiedyś tam. modele samochodów do dziś robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mi brakuje paru DLC (nie wszystkie wchodzili w sklad season passa) i pomimo tego ze trofiki multi mam wszystkie to juz szansy na calaczka brak, totalnie przegapilem moment wygaszenia tej gry ze sklepow. Szans na complete edition raczej nie ma, podejrzewam ze nie przedluzyli umow licencyjnych i dlatego tak sie to skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja akurat mam wszystkie dlc kupione w promocji dawno temu, oprócz motorów, które mnie nie interesowały, no ale chodzi o sam fakt. Jakiś nowy gracz nie będzie miał możliwości ogrania gry w pełnym zakresie. Szczególnie, że nie dostanie warunków pogodowych, a dodatkowo w dlc jest ze 3 razy więcej jeżdżenia niż w podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A jak wygląda sytuacja z ponownym ściągnięciem zawartości gry na dysk? Mam wersję na płycie + wykupione wszystkie dodatki jakie zostały wydane. Jednak usunąłem grę z powodu braku miejsca na HDD. Teraz gdy mnie znowu najdzie ochota na DC, to będzie można to ponownie ściągnąć, czy już na dobre przepadło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 mozesz sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Szkoda że gra "nie zapamiętuje" naszych wyników. Myślałem że będę wracał co jakiś czas, żeby swoje rekordy pobić. Wszystko przez tez zamknięte serwery. Szkoda że nie można ścigać się ze swoimi "duchami". Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Też zauważyłem to że nie ma duszków, i to był ten decydujący o skasowaniu całej zawartości z dysku konsoli. Smutny koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Da się wyłączyć informacje o braku połączenia z serwerem. Trochę irytuje to podczas grania a w opcjach nie znalalazzlem takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie ma chyba czegoś takiego. Możesz spróbować odpalając grę offline. Miałem takie obawy, że ten komunikat będzie widniał na ekranie po tym jak wyłączą serwery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Brakowało mi tylko Bugatti. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To była taka dobra gra bardzo będzie mi jej brakowało. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 To jest jedyna gra do ktorej kupilem dlc (pipi)one sony jak mozna bylo zamknac taka ekipe. A partacze z polyphony dalej w cieplych posadkach 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi