Labtec 3 646 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 4 hours ago, Bud said: Dobrze chociaż że oblizując się na PT którego nie miałem pobranego mogę sobie śledzić ceny DLC do DC bo mam komplet na koncie plus oczywiście platynka 100%. Ciekawe ile to będzie warte z czasem. mam P.T. i Driveclub w cyfrze plus wszystkie DLC....na starość za to będę miał na dom w Hiszpanii Cytuj
Bud 11 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja (edytowane) 8 minutes ago, Labtec said: mam P.T. i Driveclub w cyfrze plus wszystkie DLC....na starość za to będę miał na dom w Hiszpanii ...A jeśli naprawdę dobrze będą stały ceny to może nawet na dom w Polsce wystarczy Edytowane 30 maja przez Bud Cytuj
suteq 183 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Kupiłem sobie za 20zł pudełeczko, odpaliłem wczoraj i kuuuurła, ale dobrze się w to gra. Nie rozumiem czemu w 2016 mi ta gra nie podeszła i narzekałem na model jazdy ale teraz? No jest bosko a emocje z jeżdżenia z kokpitu są prawie tak samo dobre jak w Gran Turismo 7. Do tego ten deszcz, oj dużo godzin spędzę w tej grze. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Jako że posucha panuje w obozie niebieskim, który stać tylko i wyłącznie na porażkę w postaci Konkorda, postanowiłem przypomnieć sobie czasy, gdy firma jeszcze próbowała cokolwiek osiągnąć - kupiłem Driveclub za dychę od handlarza. Świetnie się składa, bo swojego czasu dokupiłem też komplet dodatków do gry, więc jest co robić. Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się, czy gra miała jakiś tryb szachownicowy dla PS4 Pro, który mógłbym wykorzystać na PS5? Gra odpalona w standardzie na PS5 niestety mocno kłuje w oczy niską rozdzielczością jak dla telewizora 4K. Grę zapamiętałem znacznie lepiej w tym względzie, gdy grałem w nią jeszcze na PS4. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Niestety nie było żadnego pacza pod prosiaka Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 31 minutes ago, Magik said: Niestety nie było żadnego pacza pod prosiaka Hmm, będę więc kombinować z różnymi opcjami rozdzielczości wyjściowej konsoli, bo mam wrażenie że gra jest o wiele bardziej rozmyta niż na PS4 Pro. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Masa wspomnień. Mogliby się ogarnąć i zamiast kolejnego Concorda zrobić DC2. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października albo zamiast niepotrzebnych remasterów 1 2 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Szkoda, że remastery wyścigów to temat w zasadzie martwy przez wygasające licencje 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Bo takie podpisują umowy od zawsze, gdzie wcześniej często w ciągu np. czterech lat, wychodziły trzy odsłony danej marki, więc za jednym razem, masz kilka gier z porsche, teraz tak nie jest, ale reszta została po staremu. Maksymalnie kilka lat i do piachu, nie wierze, że nie da się tego inaczej zorganizować. Nawet zniszczalne pojazdy da się ogarnąć, co udowodniło najnowsze The Crew, w jakimś tam oddzielnym trybie, omijając pancerne zapisy. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Jak by wyczuli pieniądz i mieli kogo zatrudnić to by zrobili remastera. EA dało radę z NFS Hot Pursuit tylko to o wiele większa marka ale z drugiej strony za OST w Driveclubie nie musieli by płacić a w MotorStormie pojazdy są fikcyjne ale za to OST miał masę kawałków, pod względem licencji Ridge Racer ma najłatwiej ale Namco ma gdzieś tą markę. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 7 minutes ago, łom said: Jak by wyczuli pieniądz i mieli kogo zatrudnić to by zrobili remastera. EA dało radę z NFS Hot Pursuit tylko to o wiele większa marka ale z drugiej strony za OST w Driveclubie nie musieli by płacić a w MotorStormie pojazdy są fikcyjne ale za to OST miał masę kawałków, pod względem licencji Ridge Racer ma najłatwiej ale Namco ma gdzieś tą markę. Tylko podejrzewam EA i tak miało cały czas licencję w ręku na wszystkie marki potrzebne do remastera, bo przecież NFSy wychodzą w miarę regularnie. Do tego świat licencji na samochody jest trudny, są nawet pojedyncze modele ekskluzywne dla konkretnych producentów gier, albo jak w przypadku przejęcia koncernu Fiata przez Stellantis przez kilka lat w Forzie Horizon 5 nie było samochodów tych marek. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Dlaczego dodatki do DriveCluba są sporo warte? Sporo czyli ile? Mam DC + Season Pass. Bardzo fajne wyścigi, jeden z pierwszych tytułów jaki kupiłem na PS4 i zrobił wrażenie na tyle, że wbiłem platynę. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Dlatego, że już nie są dostępne, więc jak ktoś nie ma, to już nie będzie miał na swoim koncie. Warte tyle, ile ktoś będzie chciał dać. Wolny rynek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi