Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 hours ago, Bud said:

Dobrze chociaż że oblizując się na PT którego nie miałem pobranego mogę sobie śledzić ceny DLC do DC bo mam komplet na koncie plus oczywiście platynka 100%. Ciekawe ile to będzie warte z czasem.

mam P.T. i Driveclub w cyfrze plus wszystkie DLC....na starość za to będę miał na dom w Hiszpanii

Opublikowano (edytowane)
8 minutes ago, Labtec said:

mam P.T. i Driveclub w cyfrze plus wszystkie DLC....na starość za to będę miał na dom w Hiszpanii

...A jeśli naprawdę dobrze będą stały ceny to może nawet na dom w Polsce wystarczy ;)

Edytowane przez Bud
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem sobie za 20zł pudełeczko, odpaliłem wczoraj i kuuuurła, ale dobrze się w to gra. :banderas: Nie rozumiem czemu w 2016 mi ta gra nie podeszła i narzekałem na model jazdy ale teraz? No jest bosko a emocje z jeżdżenia z kokpitu są prawie tak samo dobre jak w Gran Turismo 7. Do tego ten deszcz, oj dużo godzin spędzę w tej grze. :fsg:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jako że posucha panuje w obozie niebieskim, który stać tylko i wyłącznie na porażkę w postaci Konkorda, postanowiłem przypomnieć sobie czasy, gdy firma jeszcze próbowała cokolwiek osiągnąć - kupiłem Driveclub za dychę od handlarza.

Świetnie się składa, bo swojego czasu dokupiłem też komplet dodatków do gry, więc jest co robić.

Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się, czy gra miała jakiś tryb szachownicowy dla PS4 Pro, który mógłbym wykorzystać na PS5? Gra odpalona w standardzie na PS5 niestety mocno kłuje w oczy niską rozdzielczością jak dla telewizora 4K. Grę zapamiętałem znacznie lepiej w tym względzie, gdy grałem w nią jeszcze na PS4.

Opublikowano
31 minutes ago, Magik said:

Niestety nie było żadnego pacza pod prosiaka

Hmm, będę więc kombinować z różnymi opcjami rozdzielczości wyjściowej konsoli, bo mam wrażenie że gra jest o wiele bardziej rozmyta niż na PS4 Pro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bo takie podpisują umowy od zawsze, gdzie wcześniej często w ciągu np. czterech lat, wychodziły trzy odsłony danej marki, więc za jednym razem, masz kilka gier z porsche, teraz tak nie jest, ale reszta została po staremu.  Maksymalnie kilka lat i do piachu, nie wierze, że nie da się tego inaczej zorganizować. Nawet zniszczalne pojazdy da się ogarnąć, co udowodniło najnowsze The Crew, w jakimś tam oddzielnym trybie, omijając pancerne zapisy.

Opublikowano

Jak by wyczuli pieniądz i mieli kogo zatrudnić to by zrobili remastera. EA dało radę z NFS Hot Pursuit tylko to o wiele większa marka ale z drugiej strony za OST w Driveclubie nie musieli by płacić a w MotorStormie pojazdy są fikcyjne ale za to OST miał masę kawałków, pod względem licencji Ridge Racer ma najłatwiej ale Namco ma gdzieś tą markę.

Opublikowano
7 minutes ago, łom said:

Jak by wyczuli pieniądz i mieli kogo zatrudnić to by zrobili remastera. EA dało radę z NFS Hot Pursuit tylko to o wiele większa marka ale z drugiej strony za OST w Driveclubie nie musieli by płacić a w MotorStormie pojazdy są fikcyjne ale za to OST miał masę kawałków, pod względem licencji Ridge Racer ma najłatwiej ale Namco ma gdzieś tą markę.

Tylko podejrzewam EA i tak miało cały czas licencję w ręku na wszystkie marki potrzebne do remastera, bo przecież NFSy wychodzą w miarę regularnie. Do tego świat licencji na samochody jest trudny, są nawet pojedyncze modele ekskluzywne dla konkretnych producentów gier, albo jak w przypadku przejęcia koncernu Fiata przez Stellantis przez kilka lat w Forzie Horizon 5 nie było samochodów tych marek.