Opublikowano 27 listopada 201410 l Ale kwas juz wiem chyba w czym rzecz, moj Driveclub to US, sklepalem wiec na szybko drugie konto podalem USA w danych i na tym koncie dziala ;( Dudek jak robie to na swoim Polskim koncie to nie wyszukuje mi tych dodatkow z poziomu gry. Pytanie czy moge teraz zmienic swoje glowne konto na US i co sie z tym bedzie wiazalo, pewnie bede mial problemy z dlc do gier EU ;( Albo zmienic Driveclub US na EU ale czy wtedy beda dzialaly mi save'y? Edytowane 27 listopada 201410 l przez neon
Opublikowano 27 listopada 201410 l Nie da się zmienić kodu gry. NA US będziesz szukał DLC, tam aktywujesz to powinny też działać na twoim koncie EU.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Uffff, tak wlasnie sie udalo, na koncie US wyklikalem to na storze i po przelaczeniu usera dziala tez na moim glownym koncie. Dzieki panowie!!!
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ale i tak nie graj. Bo gwiazdki się nie zapisują. Zrobisz wyścig, zdobędziesz gwiazdki, wyłączysz grę, znów włączysz i znów będziesz musiał powtarzać wyścigi. Znów dali dnpy. Nie mam normalnie słów.
Opublikowano 27 listopada 201410 l czy mi sie wydaje czy wymogi na gwiazki w nowych kampaniach sa trudniejsze i bardziej wymagajace niz w podstawce? poza tym calkiem spoko te nowki - jedna promuje nowe autka, druga nowe trasy
Opublikowano 27 listopada 201410 l Musiałem jeszcze raz do instalować tego patcha bo gwiazdki mi się nie zapisywały. Ufff ale już wszystko działa. czy mi sie wydaje czy wymogi na gwiazki w nowych kampaniach sa trudniejsze i bardziej wymagajace niz w podstawce? poza tym calkiem spoko te nowki - jedna promuje nowe autka, druga nowe trasy To tylko złudzenie, po prostu nasz nowe auta i nie jesteś obyty. Ja niczego takiego nie zauważyłem. Ale dopóki naprawią challenges to nie dotykam DLC, znudziło mi się jeździć na te gwiazdki. Bo w podstawce to nic za to nie było, tutaj przynajmniej trofea się dostaje. Ale co po nich jak platyna zablokowana.
Opublikowano 27 listopada 201410 l ty jestes super dobry to sie nie dziwie ze nie czujesz roznicy, watpie ale moze w przyslosci daja jakas kampanie tylko dla orlow
Opublikowano 29 listopada 201410 l zobaczcie to, zdjęcia z pokazu w Polsce z 30 wrześniaale są też filmiki, gdzie ludzie mieli dostępne wyzwania https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/a.747056438695183.1073741902.205010466233119/747056735361820/?type=3&permPage=1 Menu wyzwan od środka, ani razu jeszcze tam nie byłem (przypadkowa osoba i jakiś serwis) kuzwa co sie stało do dziś sie zastanawiam, macie jakąś teorie? na tym drugim video pokazane jest dokładnie jak działają challenge i jak to wszystko powinno wyglądać Edytowane 29 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 29 listopada 201410 l Dobre znalezisko. Moja teoria jest taka jak poprzednio. Skoro gra nie była gotowa na premierę konsoli rok temu 29 listopada. To ledwie zdążyli poskładać przez ten rok single player. A nad online i challenges pracują teraz cały czas. Więc te challenge nie wiem czy działałyby w 100% poprawnie gdyby były aktywne dla każdego tak samo jak online nie działał po premierze gry.
Opublikowano 29 listopada 201410 l jeszcze fakt ze w miesiacu kiedy driveclub mial byc w plusie mimo to dali dwie gry nne do tej uslugi, a dc mial robic jako gra bonusowa - mi sie wydaje ze to sciema ze mieli byc tak dobrzy tylko sony wiedzialo co sie swieci i sie zabezpieczylo by nikt u nich reklamowal ze w miesiacu dali mniej gier do tej uslugi niz sie nalezy
Opublikowano 29 listopada 201410 l Kij z wyzwaniami skoro u mnie nawet liderboard nie działa dziś zagrałem od bardzo długa i pokazywało mi że jestem 500 wśród znajomych z 1190 Kurdę nie wiedziałem że mam ich tylu widać oni wiedzą lepiej.
Opublikowano 30 listopada 201410 l Siedzę podbijam czas i wpadły trzy kolory. Chłopaki wzięli nawet pod uwagę identyczne międzyczasy. Wydawać by się mogło że pomyśleli o wszystkim. A teraz dawać challenge
Opublikowano 30 listopada 201410 l Gra jest naprawde niesamowita jezeli chodzi o wrazenia z jazdy, szczegolnie na kierownicy Thrustmaster T300/T500RS, grajac rzadko kiedy schodzi mi banan z twarzy, nie wiem jak jest na padzie ale na kierownicy kazdy samochod prowadzi sie inaczej co jest naprawde dobre. Wczoraj skumalem ze nie musze miec wykonanych wszystkich gwiazdek w glownym trybie bo to nic nie daje, a przydaloby sie takie trofeum, wtedy bylaby przyjemnosc z masterowania. Dobrze ze w dodatkach przynajmniej tak zrobili. Licze na dzialace te challenge i oby bylo tak ze faktycznie nie zdarzyli na czas z nimi, bo sie moze okaze ze nie beda one dzialac do czasu premiery DC2 (jezeli w ogole po takiej wpadce gra sie pojawi).
Opublikowano 30 listopada 201410 l szkoda, ze nie ma jakiejs normalnej kierownicy do 500 zl... PS. Dave Czezky oczywiscie zminusuje, bo dla niego kierownice bez FF to dobry zakup. Edytowane 30 listopada 201410 l przez easye
Opublikowano 30 listopada 201410 l No ja tam juz wole nie miec zadnej i poczekac na wsparcie chocby T100 moze w przyszlosci (na bank bedzie przy C.A.R.S), niz kupowac cokolwiek. Edytowane 30 listopada 201410 l przez easye
Opublikowano 30 listopada 201410 l CW zostaje w CW - na razie napisze grzecznie btw ale super prowadzi sie te autka z dodatku, choc niektore sa strasznie niewdzieczne, np ten koncepcyjny maly renault, tak dziko skreca, ze musze brac zakret dopiero wtedy jakie w kazdym innym samochodzie juz dawno byloby za pozno
Opublikowano 30 listopada 201410 l A to elektryczne cudeńko!?! Słychać tylko szum wiatru. Zaaaaa(pipi)iste ^_^
Opublikowano 30 listopada 201410 l Ogrywam dodatkowe trasy i samochody,Ta gra jest poprostu za(pipi)ista, Mozna narzekac na online i wyzwania, ale gra jest mega miodna
Opublikowano 30 listopada 201410 l jak uruchomia te wyzwania i dadza pogode to nawet sie zastanowie nad season pass
Opublikowano 30 listopada 201410 l jak uruchomia te wyzwania i dadza pogode to nawet sie zastanowie nad season pass Ja wtedy napewno przygarne se
Opublikowano 30 listopada 201410 l ktoś pisał ostatnio o nowych eventach na gwiazdki, też mam wrażenie że jest trudniej, napewno nie łatwiej i to nawet wcześniejszymi autami, bardzooo mała granica błedu
Opublikowano 30 listopada 201410 l Ta gra ma genialny model jazdy, lepszy nawet od project gotham racing 4. Wspaniale czuć masę samochodu na górkach i gdy tracimy przyczepność. Dla mnie są to najlepsze wyścigi arcade od czasów pgr4. Mam nadzieje że powstanie druga część z trasami w mieście i tuningiem.