YETI 11 045 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Tak, wówczas zapraszasz blacharza na pokaz gry i dzwonisz na 999, po czym wywożą klienta. Edytowane 9 grudnia 2014 przez YETI 8 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Tak, wówczas zapraszasz blacharza na pokaz gry i dzwonisz na 999, po czym wywożą klienta.To prawda Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 dzięki za info, w takim razie po replayach powinien być wysyp całkiem fajnych montaży. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 ja jak na barona przystalo od premiery i pierwszego kontaktu z gra gram na wylaczonym hudzie (tylko zostawilem lusterko) z kamera z zderzaka - moja plasma panasa az sie cieszy ze szczescia co jest jej dane wyswietlac - popisowka dla blacharzy tak jak swego czasu pierwsze 40min gowa3 Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Wejdźcie tu: https://forum.beyond3d.com/threads/driveclub-by-evolution-studios-ps4.54299/page-79 i pooglądajcie fotki zrobione przez usera Karamazov (post #1570). Holy Mother....ing Jesus !!! Gościu ma talent do fotografii, ale co ta gra pokazuje ! REALTIME BULLSHOTS ! Jakieś konkurencyjne wyścigi ? Anyone ? DC odjechało w środek galaktyki, zostawiając wszystkich konkurentów w norach :D Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Panowie wybaczcie z góry te szczere słowa, ale...nienawidzę was! Przed premierą DC byłem trochę zainteresowany tą grą, ale późniejsze bugi, błędy i inne pomniejsze i większe problemy sprawiły, że zapomniałem o tym tytule na dobre lub chciałem zapomnieć. Do wczoraj. Tutaj + na gafie filmy, zdjęcia, opisy, relacje zrobiły mi z resztek mózgu wulkan. Rozsadziły mi móżdżek. Czegoś takiego jak żyję to nie widziałem i chyba nie prędko zobaczę. Fak. Dlaczego Sony tak spierd...launch tej gry, dlaczego!? Nie dość, że gra by zdobyła tytuł ścigałki roku, nie dość, że wygrałaby wizualia roku, to jeszcze sprzedałaby się w kilku mln. sztuk Tak muszą gonić i nadrabiać czas. Co ciekawe na amerykańskim amazonie sprzedaż od wczoraj skoczyła chyba o 830% plasując DC w 100 czy tam 90. Nie mogę się powstrzymać i chcę w to zagrać. Obwiniam was za to! Cholera by was wzięła. <żona dawaj 160 zeta kur....> Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Wejdźcie tu: https://forum.beyond3d.com/threads/driveclub-by-evolution-studios-ps4.54299/page-79 i pooglądajcie fotki zrobione przez usera Karamazov (post #1570). Holy Mother....ing Jesus !!! Gościu ma talent do fotografii, ale co ta gra pokazuje ! REALTIME BULLSHOTS ! Jakieś konkurencyjne wyścigi ? Anyone ? DC odjechało w środek galaktyki, zostawiając wszystkich konkurentów w norach :D jak oni robią te fotki bez trybu replay? Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 photo mode masz pelnoprawny taki jak w serii GT Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 grudnia 2014 Ktoś mi podesłał wczoraj wyzwanie. Trasa w deszczu, ze zmienną pogodą, godzina 15:00 i zachmurzenie. Jeju, moment rozpoczęcia wyścigu, kiedy auto jedzie samo a na ekranie nie ma HUD'a, wygląda bosko. Z 5 razy restartowałem i zaczynałem ponownie by popatrzeć. Krople na AMG rozpływają się cudownie. Z każdym wyścigiem podoba mi się bardziej ten cały DC. Aż żal takiego potknięcia jaki mieli na premierze.Są w grze jeszcze jakieś elementy online, które nie działają? Bo mi za cholerę nie wyświetla powiadomień. Klikam trójkąt, czekam i nic nie wyświetla. Kółko się kręci cały czas. To samo przy niektórych wyścigach. Mam pod nimi kręcące kółko, jakby coś miało wyświetlać w tym miejscu. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 powiadomien pod trojatem nigdy nie bylo, to niby newsy od evo mialy byc ale jeszcze zadnego nie bylo hud mozesz wylaczyc caly podczas wyscigu przy jakich wyscigach ci sie kreci kolko? ja sie z tym nie spotkalem, jedynie czasem kreci kolko z boku gdzie z opoznieniem pobiera leaderboardy Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Ktoś mi podesłał wczoraj wyzwanie. Trasa w deszczu, ze zmienną pogodą, godzina 15:00 i zachmurzenie. Jeju, moment rozpoczęcia wyścigu, kiedy auto jedzie samo a na ekranie nie ma HUD'a, wygląda bosko. Z 5 razy restartowałem i zaczynałem ponownie by popatrzeć. Krople na AMG rozpływają się cudownie. Z każdym wyścigiem podoba mi się bardziej ten cały DC. Aż żal takiego potknięcia jaki mieli na premierze. Haha, to ja wysłałem Przeczytałem Twojego posta, pomyślałem "Ale ten Emtebe (pipi) głupoty. Zaraz mu pokażę taki wyścig, że mu kopara opadnie." Chyba podziałało 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Szczurek wysłał byś mi też to wyzwanie ? Zaraz wyślę zaproszenie Jak nie lubiłem jeździć w Indiach tak od dnia dzisiejszego staną się chyba moją ulubioną lokacją w deszczu . Coś pięknego, przez te wszystkie nierówności na drodze tworzy się masa kałuż, polecam wybrać: wyścig, czwartą trasę, 11 przeciwników, godzinę 11.00, zachmurzenie i duże opady...... gniecie jajka Puśćcie sobie od 2 min Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Ktoś mi podesłał wczoraj wyzwanie. Trasa w deszczu, ze zmienną pogodą, godzina 15:00 i zachmurzenie. Jeju, moment rozpoczęcia wyścigu, kiedy auto jedzie samo a na ekranie nie ma HUD'a, wygląda bosko. Z 5 razy restartowałem i zaczynałem ponownie by popatrzeć. Krople na AMG rozpływają się cudownie. Z każdym wyścigiem podoba mi się bardziej ten cały DC. Aż żal takiego potknięcia jaki mieli na premierze. Haha, to ja wysłałem Przeczytałem Twojego posta, pomyślałem "Ale ten Emtebe (pipi) głupoty. Zaraz mu pokażę taki wyścig, że mu kopara opadnie." Chyba podziałało Faktycznie to Ty Podziałało Coś czułem, że w wyzwaniu jest podpucha i ktoś mnie chce sprawdzić Edytowane 9 grudnia 2014 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 dzis wieczorkiem mam czas dla siebie to ci emtebe wysle takie trasy w wyzwaniach ze jutro bedziesz poklony bic przed driveclubem 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 grudnia 2014 Slij, tylko nabij łatwy czas bym miał szanse Cię pokonać Bo w zadaniu od Szczurka mam jakieś 30 sekund straty do niego Czuje, że season pass będzie grany. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 ja jestem noga w wyscigowki, bedziemy walczyc rowno - szczurek, welna, dar-kos, ex4ct itp to sa cyborgi jak widze od nich wyzwania na jakas trase dluzsza to nawet nie akceptuje bo wiem, ze bedzie siara jaki slaby czas wzgledem nich wykrece btw jak rzucam wyzwanie z jakas fura, ktora emtebe bedzie miec zablokowana z racji tego ze ma maly lvl to mimo to bedzie mogl wziac udzial i ona na czas wyzwania mu sie odblokuje czy nie da rady? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Ktoś mi podesłał wczoraj wyzwanie. Trasa w deszczu, ze zmienną pogodą, godzina 15:00 i zachmurzenie. Jeju, moment rozpoczęcia wyścigu, kiedy auto jedzie samo a na ekranie nie ma HUD'a, wygląda bosko. Z 5 razy restartowałem i zaczynałem ponownie by popatrzeć. Krople na AMG rozpływają się cudownie. Z każdym wyścigiem podoba mi się bardziej ten cały DC. Aż żal takiego potknięcia jaki mieli na premierze. Haha, to ja wysłałem Przeczytałem Twojego posta, pomyślałem "Ale ten Emtebe (pipi) głupoty. Zaraz mu pokażę taki wyścig, że mu kopara opadnie." Chyba podziałało Haha ja zrobiłem to samo :-D wiec moje zapro tez tam było XD Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Szczurek wysłał byś mi też to wyzwanie ? Zaraz wyślę zaproszenie Jak nie lubiłem jeździć w Indiach tak od dnia dzisiejszego staną się chyba moją ulubioną lokacją w deszczu . Coś pięknego, przez te wszystkie nierówności na drodze tworzy się masa kałuż, polecam wybrać: wyścig, czwartą trasę, 11 przeciwników, godzinę 11.00, zachmurzenie i duże opady...... gniecie jajka Puśćcie sobie od 2 min Fakt wygląda to naprawde znakomicie, chociaż jakby było na premierę na pewno osłodziłoby pierwsze tygodnie z grą Deszcz/śnieg itd od zawsze zresztą sprawiają, że grafa sprawie dużo lepsze wrażenie, pamiętam jak PGR4 w deszczu wyglądał dużo lepiej i nawet dziś może się podobać. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 btw jak rzucam wyzwanie z jakas fura, ktora emtebe bedzie miec zablokowana z racji tego ze ma maly lvl to mimo to bedzie mogl wziac udzial i ona na czas wyzwania mu sie odblokuje czy nie da rady? Nie da rady. Najlepiej więc wybrać auto z DLC, bo te są odblokowane dla każdego poziomu. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Szczurek wysłał byś mi też to wyzwanie ? Zaraz wyślę zaproszenie Jak nie lubiłem jeździć w Indiach tak od dnia dzisiejszego staną się chyba moją ulubioną lokacją w deszczu . Coś pięknego, przez te wszystkie nierówności na drodze tworzy się masa kałuż, polecam wybrać: wyścig, czwartą trasę, 11 przeciwników, godzinę 11.00, zachmurzenie i duże opady...... gniecie jajka Puśćcie sobie od 2 min Wyślij mi wyzwanie Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Tyle co zachwycałem się burzą w GTA V na PS4. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Wyślij mi wyzwanie Jak tylko przyjdę do domu koło 20 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 A tak z innej beczki, jak tam sprzedaż gry?. Ciekawe czy jest szansa na sequel. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Sylvan ty czytasz tu w ogole posty bo ten gif tu juz chyba 4 raz jest czy tylko kopiuj-wklej gameonly->psxextreme.info ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Jeśli chcecie strollować sami siebie, to polecam Ariel Atom w deszczu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi