Opublikowano 14 stycznia 201510 l Jak ktoś się jeszcze wacha nad kupnem DC to od dzisiaj na PSN upgrade do pełnej wersji kosztuje 104zł
Opublikowano 14 stycznia 201510 l No wlasnie ja nawet mysle zeby sprzedac wersje pudelkowa i zakupic wersje na PSN, wszystkie dane lacznie z season passem mi przeciez nie uciekna?
Opublikowano 14 stycznia 201510 l To samo pomyslałem. I tak właczam go za czesto aby miec na płycie i zmieniac gry. Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Welna
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Jakieś porady do ostatniego turnieju w Tour? Nie wiem jak opanować te hyper auta. Wybierz jedno auto które tobie podejdzie. Ja bym polecał McLaren P1 z racji tego że jest najmniej problematyczne. Albo Apollo ale ma tendencję to uślizgów. Jedyna rada to cierpliwość nie poddawanie się. Tak samo jak podczas poprzednich wyścigów na pewno gdzieś musiałeś któreś powtarzać, tak samo tutaj. W końcu wprawisz się i wygranie wyścigu nie będzie problemem.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l ta Japonia i auta wiadomo kiedy beda dostepne? Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 14 stycznia 201510 l w tym miesiacu, dzis ma byc filmik z calej trasy (wczoraj dali tylko ta parusekundowa zajawke) wiec moze podaja date kiedy bedzie patch i kiedy auta i kampanie dla sezonowcow
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Coś tak czułem że jeśli nie miasto to będą takie górskie odcinki. Wygląda bardzo fajnie.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Follow us into Japan Watch this full preview of Nakasendo, one of the new Japanese tracks coming in a free game update later this month. It's an epic point-to-point drive offering plenty of wide open sections for high speed overtaking and loooong switchbacks where you can get your drift on. The car we're driving is new too. It's the awesome Chevrolet Corvette ZR1 Centennial Edition, included in the Season Pass and also available as part of an upcoming Expansion Pack. Edytowane 14 stycznia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 stycznia 201510 l sliczny gorski odcinek, piekna trasa, choc po cichu liczylem ze daja jakis przejazd przez wioske japonska, ciekawe co zaserwuja w pozostalych trasach w tej lokacji
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Follow us into Japan Watch this full preview of Nakasendo, one of the new Japanese tracks coming in a free game update later this month. It's an epic point-to-point drive offering plenty of wide open sections for high speed overtaking and loooong switchbacks where you can get your drift on. The car we're driving is new too. It's the awesome Chevrolet Corvette ZR1 Centennial Edition, included in the Season Pass and also available as part of an upcoming Expansion Pack. Oceńmy to od 1 do 10 :banderas: /10 Edytowane 14 stycznia 201510 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 14 stycznia 201510 l nie wiem jak wam, ale mi to przypomina troche odcinek z Tokyo Drift, gdy ścigali sie zjezdzajac z góry fajnie że trasa jest szeroka
Opublikowano 15 stycznia 201510 l No nie wiem co tak słabo Typowy poziom obecnego DC 10/10 Edytowane 15 stycznia 201510 l przez Welna
Opublikowano 15 stycznia 201510 l bedzie grane, choc widac ze bedzie enzo w dlc to dalej zaluje ze nie auta z kkw, przynajmniej na pewno wpadnie kampania w japonii mmmmm pysznie
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Ten koleś na gafie, który wcześniej rzucał różne info (które się sprawdzało) napisał, że będą japońskie auta, ale jeszcze nie teraz A na filmiku widać też kolejne nowe auto, ponoć Jaguar C-X75: Edytowane 15 stycznia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 stycznia 201510 l świeżutki Poezja, chyba pierwszy raz zwalę konia do gry wyścigowej.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Tak, dokladnie widac Jaguara od 1:36 Dodatkowo, zauwazcie ze auto w tunelu nie hamuje gwaltowanie po lizaniu bandy, o czym wspomnialo Evo mowiac ze w patchu dojda wlasnie tego typu poprawki Ok, czyli mamy darmowa Corvette, w SP dojdzie Enzo i ten Jag, wszystko fajnie ale ja chce japonskie auta. Taki pakiet jak Nissan GTR, Lexus LFA i Honda NSX nowa?
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ogólnie w dc jest masa wyścigów. Tour poszerzony o dodatki, to w moim przypadku może być nawet kilkaset godzin grania, bo wszystko chcę zrobić na wszystkie gwiazdki. A jeszcze do tego Japonia, multiplayer, wyzwania, najlepsze wyśvigi ever.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l ja przez wyzwania forumkowe od jakiegos czasu nawet nie odpalam kampanii z season pass - musze sie wreszcie porzadnie za nie zabrac bo leza rozgrzebane i strasza mala iloscia zebranych gwiazdek ciekawe czy procz japonii i zmian w ai wyrobia sie jeszcze w tym miesiacu z replayami albo prywatnym lobby
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ok, czyli mamy darmowa Corvette Corvetta jednak nie jest darmowa. Na FB napisali, że jest częścią Season Passa/dodatku. BTW. Wydaje mi się czy na filmiku teraz więcej wody leci spod kół aut przed nami? Edytowane 16 stycznia 201510 l przez SzczurekPB