Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 615,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Ale w drugim jest tylko do pobrania te nowe auto darmowe, ktore tez mi sie pobralo bez problemu. 

Natomiast pobierajac dodatek jest tam wyraznie napisane ze on zawiera 5 aut, no to jak mam juz to zakupione to jak mam pobrac nowe auta? ;p

Opublikowano

rushy wlasnie na twicie napisal by nie panikowac, po prostu jeszcze auta nie sa w sieci bo update sklepiku sie jeszcze dzisiaj nie zakonczyl

SVnmECj.png

Opublikowano

Czy ktos rowniez mial problem z trofeum Klubowicz? Dolaczam do klubu i nic sie nie dzieje. :/

Opublikowano

u nas był mały problemik przy transferze Rezoka do nas, wysłałem mu inv on przyjął i go nie dodało

dopiero on wysłał zapytanie o dołączenie, ja odebrałem i było ok

upewnij sie w swoim profilu czy na pewno jesteś w klubie

Opublikowano

Jestem, jestem w klubie. Dostalem powiadomienie z gry na PS4, przenioslo mnie do DC, zaakceptowalem zaproszenie i dupa. W glownym meny mam swoj profil i profil swojego klubu, natomiast to czego nie mam to trofeum!

Opublikowano

Jak dołączyłeś do klubu i nie dostałeś to zrób w drugą stronę. Stwórz klub i zaproś kogoś. Powinno wskoczyć. 

Opublikowano

Z obecna zawartoscia i tym jak rozwija sie ta gra . To jest kur.. najlepsza scigałka w jaka grałem

Opublikowano

Dokładnie, mieliło w miejscu ale jak ruszyło to z kopyta. Btw. na filmiku widać jakby namiastkę replayów które mają dodać, tak myślę ;) fapownia start now.

Opublikowano

:banderas:

Tyle mogę powiedzieć w jaki sposób oni zmieniło i ciągle zmieniają tą grę.

Coś czuje ze replaye zarządza.

Opublikowano

jeszcze nie pobiera aut, przed chwilą sprawdzałem, pobrałem najpierw wszystkie nowe rzeczy z ps store mam SP, a w garażu przenosi do ps store ale już zakupione

policzyłem z ciekawości, z dzisiejszymi jest 74 auta

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Kurde nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, animacja rąk kierowcy jest NIE-SA-MO-WI-TA. Wirtualny ludek elegancko przekłada łapy przy kontrach, krzyżuje, zmienia biegi, łopatki są ruchome, no po prostu czzaaaaaaaaaaad

Opublikowano

Auta kupione Ale nie pobrane ><

W tej grze można się jedynie przyczepić do podwozia którego nie ma

Opublikowano

wszystko juz dziala, samochody z paczek sa dostepne

Opublikowano

a jak wygląda sytuacja z dodatkami? za jakiś content trzeba płacić?

Opublikowano

Jest kilka darmowych dodatków jak pierwsze DLC i kilka aut w ramach zadość uczynienia za niedziałające serwery i challenges. Kolejne są już płatne i w pakiecie season pass. Naprawdę warto zainwestować w passa. 

Opublikowano

Co z kara za kolizje i otarcia ? Odniesli sie jakos do tego, maja zamiar cos w tej kwestii zrobic ?

Opublikowano

Mam nadzieje że Evolution pojedzie za ciosem w przypadku Jaga i pokusi się o wrzucenie nowego F-Type R do DC :wub:

Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie tego update - link

Czytam i szukam gdzie mogę, ale nie za bardzo ogarniam o co kaman - jak mam PS Plus to w tym momemncie za 104 PLN mogę kupić pełną grę czy jest to tylko aktualizacja? Bo czytając opis na PS Store nie jestem w stanie tego nijak zrozumieć...

Opublikowano

to jest jest ekskluzywna znizka na pelna gre dla plusowiczow

Opublikowano

Nie wiem, ze wsi jestem, nie znam sie, zapytam. Mam DC i PS+, co mi da kuponów season passa?