Opublikowano 28 stycznia 201510 l Ale w drugim jest tylko do pobrania te nowe auto darmowe, ktore tez mi sie pobralo bez problemu. Natomiast pobierajac dodatek jest tam wyraznie napisane ze on zawiera 5 aut, no to jak mam juz to zakupione to jak mam pobrac nowe auta? ;p
Opublikowano 28 stycznia 201510 l rushy wlasnie na twicie napisal by nie panikowac, po prostu jeszcze auta nie sa w sieci bo update sklepiku sie jeszcze dzisiaj nie zakonczyl
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Czy ktos rowniez mial problem z trofeum Klubowicz? Dolaczam do klubu i nic sie nie dzieje.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l u nas był mały problemik przy transferze Rezoka do nas, wysłałem mu inv on przyjął i go nie dodało dopiero on wysłał zapytanie o dołączenie, ja odebrałem i było ok upewnij sie w swoim profilu czy na pewno jesteś w klubie
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Jestem, jestem w klubie. Dostalem powiadomienie z gry na PS4, przenioslo mnie do DC, zaakceptowalem zaproszenie i dupa. W glownym meny mam swoj profil i profil swojego klubu, natomiast to czego nie mam to trofeum!
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Jak dołączyłeś do klubu i nie dostałeś to zrób w drugą stronę. Stwórz klub i zaproś kogoś. Powinno wskoczyć.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Z obecna zawartoscia i tym jak rozwija sie ta gra . To jest kur.. najlepsza scigałka w jaka grałem
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Dokładnie, mieliło w miejscu ale jak ruszyło to z kopyta. Btw. na filmiku widać jakby namiastkę replayów które mają dodać, tak myślę fapownia start now.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Tyle mogę powiedzieć w jaki sposób oni zmieniło i ciągle zmieniają tą grę. Coś czuje ze replaye zarządza.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l jeszcze nie pobiera aut, przed chwilą sprawdzałem, pobrałem najpierw wszystkie nowe rzeczy z ps store mam SP, a w garażu przenosi do ps store ale już zakupione policzyłem z ciekawości, z dzisiejszymi jest 74 auta Edytowane 28 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Kurde nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, animacja rąk kierowcy jest NIE-SA-MO-WI-TA. Wirtualny ludek elegancko przekłada łapy przy kontrach, krzyżuje, zmienia biegi, łopatki są ruchome, no po prostu czzaaaaaaaaaaad
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Auta kupione Ale nie pobrane >< W tej grze można się jedynie przyczepić do podwozia którego nie ma
Opublikowano 29 stycznia 201510 l a jak wygląda sytuacja z dodatkami? za jakiś content trzeba płacić?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Jest kilka darmowych dodatków jak pierwsze DLC i kilka aut w ramach zadość uczynienia za niedziałające serwery i challenges. Kolejne są już płatne i w pakiecie season pass. Naprawdę warto zainwestować w passa.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Co z kara za kolizje i otarcia ? Odniesli sie jakos do tego, maja zamiar cos w tej kwestii zrobic ?
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Mam nadzieje że Evolution pojedzie za ciosem w przypadku Jaga i pokusi się o wrzucenie nowego F-Type R do DC
Opublikowano 1 lutego 201510 l Mam takie pytanie odnośnie tego update - link Czytam i szukam gdzie mogę, ale nie za bardzo ogarniam o co kaman - jak mam PS Plus to w tym momemncie za 104 PLN mogę kupić pełną grę czy jest to tylko aktualizacja? Bo czytając opis na PS Store nie jestem w stanie tego nijak zrozumieć...
Opublikowano 1 lutego 201510 l Nie wiem, ze wsi jestem, nie znam sie, zapytam. Mam DC i PS+, co mi da kuponów season passa?