Opublikowano 13 lutego 201510 l Viper, wkoncu cos innego a nie tylko inne versje nowy multiplayer mode tez ciekawy!
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jest Type-F R którego tak bardzo chciałem, jeszcze tylko trio from japan (GTR,LFA,NSX)
Opublikowano 13 lutego 201510 l A ja tak mocno chce Lambo ;( Które ? tylko nie mów że bezpłciowy Huracán chodzi ci po głowie ?
Opublikowano 13 lutego 201510 l A ja tak mocno chce Lambo ;( Które ? tylko nie mów że bezpłciowy Huracán chodzi ci po głowie ? Aventador Huracan nie jest zły, ale tak jak mówisz bezpłciow, Gallardo już było lepsze.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Czy w grze jest jakieś auto z Francji? Bo pisali że mają dać z każdego zakątka świata. A nie już są dwa Renault Więc Veyrona pewnie też się nie doczekam. Edytowane 13 lutego 201510 l przez ussr
Opublikowano 13 lutego 201510 l pisza przeciez ze nie chca powiedziec jakie auta beda w przyszlych dlc ale obiecuja ze wiekszosc najczestszych prosb zostanie spelniona wiec ja bym nie panikowal
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ciekawe dlaczego jest taki problem zeby dali japonskie auta, licencja za droga?
Opublikowano 14 lutego 201510 l tak, w jakimś wywiadzie mówili, że wszystko właśnie rozchodzi sie o licencje, które starają sie zdobyć
Opublikowano 14 lutego 201510 l @exact, willy Do companion appa w sony goldach dodali wlasnie profil Driveclub, polecam sobie sprawdzic
Opublikowano 14 lutego 201510 l @exact, willy Do companion appa w sony goldach dodali wlasnie profil Driveclub, polecam sobie sprawdzic Oo dobrze wiedziec Edytowane 14 lutego 201510 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 14 lutego 201510 l tak, w jakimś wywiadzie mówili, że wszystko właśnie rozchodzi sie o licencje, które starają sie zdobyć Według mnie to niektórw Marki samochodów powinni płacić za to że będą w tej grze, tak jak Ekstraklasa EA Sports (choć tego nie robi)
Opublikowano 16 lutego 201510 l Nowa aktualizacja 1.1 wprowadza zmianę w manualnej skrzyni biegów. Teraz można w dowolnej chwili zrzucić bieg a nie jak poprzednio dopiero po osiągnięciu określonej ilości obrotów. Strasznie mnie to wkurzało jak musiałem czekać ze zmianą biegów do odpowiedniej chwili a czasami biegi i tak zatrzymywały się na 5 a nawet na 4 biegu gdzie ja chciałem mieć 3 zwłaszcza w zakręcie gdzie można było ładnie iść poślizgiem.