Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kary za wyjechanie poza tor znowu straszne male, teraz wszyscy bede skracac zakrety po szutrze i piachu.

Czy gra znowu stal sie latwiejsza po tej late ?

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

macie wrażenie, że grafika dostała lekkiego boosta?  czy sobie ubzdurałem

w dużym deszczu zauważyłem, że konsola głośniej pracuje, wiec chyba coś zmienili

sam model jazdy chyba coś zmienili też, te auto na aktualnym wyzwaniu prowadzi mi sie dziś jakoś lepiej, nie rzuca nim tak po drodze

to tak po 15min testów

kolory wydają sie bardziej żywe

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja po uruchomieniu gry tez zwróciłem na to uwagę, jakby wiecej szczegółów, wiecej kontrastów.

Opublikowano

Grafika jest identyczna jesli nie ladniejsza. Garace powietrze wystepuje np. w Indiach o 14 gdy nie ma opadow i jest sucho. Wyglada fajnie ale bez zachwytow. Gra w moim odczuciu znowu stala sie latwiejsza, dla wiekszosc niestety pewnie beardziej przez to grywalna...

Opublikowano

jezu jaki efekt placebo :D grafy na bank nie ruszali, czemu niby latwiejsza? kary za zderzenia z banda wrocily przeciez, jakiejkolwiek roznicy w prowadzeniu tez nie odczuwam

Opublikowano

Jest łatwiej i to sporo, z poboczami zrobili to co wczesniej z bandami, gra znowu wybacza więcej błędów.

Opublikowano

czyli co - bandy przywrocili ale znowu mozna latwiej i beztrosko scinac?

Opublikowano

Czy nikt u nich nie testuje tej gry ?

Opublikowano

testuja za kazdym razem, to jest szukanie balansu pomiedzy rozgrywka stricte dla wymiataczy, a taka co by maksymalnie jarala przy okazji januszy

Opublikowano

Bandy nadal zwalniaja za malo, do tego pobocze przez pierwsa sekunde nie zwalnie WCALE!

Opublikowano

bandy nie zwalniaja jak dawniej ale znowu zwalniaja co jest dobrym posunieciem, az tak sie nie traci ale traci przy czystym przejezdzie rywala

z poboczem jest teraz tak jak piszesz, przez chwilowe najechanie nic sie nie dzieje, dopiero po chwili ostro hamuje, to jest te stopniowe hamowanie o ktorym pisali w notce przed patchem, niestety te chwilowe nie tracenie predkosci choc w pewnym sensie realne to niestety moze stwarzac sytuacje ze w pewnych momentach i odcinkach tras moze byc nagmiennie wykorzystywane

Opublikowano

Robia gre celowo coraz latwiejsza aby gralo jak najwiecej ludzi i juz prawie mamy Need For Speeda.

Opublikowano

Zrobiło się bardziej "rajdowo" nawet mi sie to podoba bo jeżdząc z kierownicy miałem często niedokładności z braku dobrej widoczności a teraz nie jest to tak karane.

Opublikowano

Widok z kierownicy jest super ale malo widac drogi niestety. Dlatego w moim odczuciu jedyny sluszny widok na ktorym nie traci sie smaczkow graficznych w postaci kropel deszczu na szybkie to kamera "zza szyby"

Opublikowano

No FPS jest śliczny ale mało widoczny. Najprzyjemniej w tym trybie grało się w dwie części Shifta. Mogliby nieco to zmienić.

Opublikowano

mi ostatnio przegladajac rozne fora lekko stanal na tej focie - poziom detali gdzie nawet tyl przewroconego znaku odbija otoczenie i metalowa rurke to abstrakcja

16817557725_6a94836960_o.jpg

Opublikowano

Nie ma co narzekać na widok z kierownicy, zacisnąć poślady i jeżdzić. W lutym zająłem 7 miejsce w wyzwaniach i wszystkie przejazdy z kierownicy, a co do kropli deszczu to chyba najlepszy efekt daje jak są zamiatane przez wycieraczki a nie spływają spokojnie po całym ekranie :)

Opublikowano

srednio im wyszly te powtorki, do serii gt jeszcze daleka droga, przede wszystkim w wiekszosci tras fatalnie i calkowicie nie widowiskowo dobrano kamere z widoku z trasy, az sie prosilo o lepsze ujecia, podobnie jak bardziej dynamiczny montaz calosci - widac ze replaye wyszly dzieki community po premierze, a nie jak z deszczem nad ktorym tak dlugo pracowali jeszcze przed premiera

Opublikowano

Powtórki nie są złe, od takie miłe urozmaicenie. Natomiast ciągle ta gra staje sie latwiejsza.

Jeszcze jeden patch góra dwa i bedziemy mieli Need For Speeda, a moze nawet pokusza się o auto pilota...

Opublikowano

Nie przesadzajmy, jak by była taka prosta to nie było by takich różnic w forumowych wyzwaniach.