Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 615,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Ja gram dopiero dwa dni, do deszczu jeszcze nie doszedłem. Na razie jestem na TAK.

to i nie dojdziesz bo to jest dopiero w płatnym DLC

włącz sobie wyścig z AI ze swoją pogodą albo multi z ikonką kropli deszczu

Opublikowano

deszcz doszedl w dlc dlatego podstawowa kampania na zawsze jest na sucho co mnie niesamowicie wkurza

chcesz wyscigi z deszczem to zostaje ci platna kampania albo multi albo wyzwania albo single event

Opublikowano

Ja gram dopiero dwa dni, do deszczu jeszcze nie doszedłem. Na razie jestem na TAK.

Prognozy mowia o swietach bez opadów

Opublikowano

jeśli zamierzasz posiedzieć przy tym tytule dłużej to warto warto

Opublikowano

To sie zalatwi pozniej. Na chwile obecna widze kilka darmowych dlc, czy chodz jedno z nich zawiera deszczowa pogodke?

P.S 1080/60 of course?

Opublikowano

Darmowe DLC z dodatkowymi wyzwaniami są trzy i żadne z nich nie zawiera zmiennych warunków atmosferycznych. Dopiero w Elements kolejnej paczce wyscigów jest deszcz. 1080/30.

Opublikowano

włącz sobie kampanie Elementals i zobacz co dzieje sie na ekranie :)

Opublikowano

nowe lambo

Opublikowano

Wszystkie dodatkowe trasy są w darmowych dodatkach, tak? Płatne są jedynie auta i nowa kampania z deszczem?

Opublikowano

dokladnie, jeszcze w platnych dodatkach masz malowania do aut

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=jH2GHxwaBhc

A sobie nagralem cos takiego, nie jest to zaden mega przejazd, nastepnym razem nagram forumkowe wyzwania 

edit: nie wiem, dlaczego nie moge zrobic go w oknie ;c

Colin - bo zły link :P

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Połowa ekipy odpowiedzialnej za DriveClub własnie poszło na bruk.

Powinni wylecieć po premierze w nie teraz gdy gra nabrała sensu.
Opublikowano

skad te info ze polowa?