Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Na Facebooku cisza, wpis z 15 kwietnia mówi że w okolicach 22 kwietnia dostępna będzie aktualizacja a w niej LaFerrari. Polecam ich stronę na FB, z pewnością podadzą do wiadomości szczątkową jak zawsze informacje odnośnie nadchodzącego dodatku.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l A co powiecie by Hussarya trafiła do DC ? Edytowane 19 kwietnia 20159 l przez Karas
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Już jutro update 1.14 Więcej odnośnie aktualizacji w linku poniżej: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.808421205908908.1073741863.423631211054578&type=1
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Ferrari F40, Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, LaFerrari Dobry miesiąc jeśli chodzi o auta A tak swoją drogą, to niezłe chujki prowadzą Blog Playstation. Do Driveclub wychodzi tyle dodatków i usprawnień a na blogu cisza, ani jednego posta o tym. Wolą dawać miejsce jakimś gierkom indie, które są dopiero we wczesych fazach tworzenia a o DC nic. Rozumiem, że ludzie pewnie by się zaraz pytali o wersję PS+ itp, ale i tak warto by było szerzej informować jak DC się fajnie zmienia. Edytowane 20 kwietnia 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l co ja czytam?! evo sie zorientowalo, ze ich poczatkowa kampania i wyscigi sa tak tragiczne zarowno jesli chodzi o auta jak i dobor warunkow na trasach, ze nowi gracze na dzien dobry jak odpala gre beda miali do odpalenia kampanie startline? ps. szkoda, ze dalej bez prywatnych lobby
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Zestaw nowych samochodów bardzo fajny ale do (pipi) niech rzucą w końcu coś z Japonii
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Zestaw nowych samochodów bardzo fajny ale do (pipi) niech rzucą w końcu coś z Japonii Z Japonii pewnie możemy pomarzyć, GT ma przewagę .
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Ale za Ferrari F40 to jestem zadowolony. Już 50tka mi się podoba więc chętnie sprawdzę.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Za dużo tego Ferrari, brakuje sporo innych marek i modeli a oni dają jakieś starocie. Moze za to lambo Diablo też się pojawi. Dwa pytania: 1) Ile jeszcze DLC ma wyjśc w ramach sezon passa ? 2) Czy dostaje się dodatkowe malowania aut gdy zdobędzie się wszystkie gwiazdki w dodatkach DLC? Edytowane 21 kwietnia 20159 l przez kufir
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l zaraz ma byc dlc kwietniowe, potem jeszcze maj, czerwiec, lipiec - czyli 4, co miesiac daja dwie kampanie wiec czeka nas ich jeszcze prostym rachunkiem 8
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Zabawe z DC jak i z PS4 zaczalem 2 dni temu wiec za duzo napisac nie moge, poza tym, ze gra naprawde daje rade. Podoba mi se model jazdy, wyzwania, toury itp. Ukonczylem dopiero tour rookie i niedlugo skoncze amateur ale coraz bardziej wkreca w kolejce czeka LoU i Bloodborne ale na razie nie chce mi sie nawet instalowac ich bo w wolnej chwili tylko DC na razie. Mam tylko pytanie czy te prywatne lobby zeby wyscig robic tylko ze znajomymi bedzie na pewno czy to tylko nadzieja?
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Wiadomo co wnosi nowa aktualizacja (ok 3gb) ? PSN ID: Ked_Tom Wysyłajcie zapki, będzie można czasem pośmigać
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Autor Spoko update. Zrobili lifting menu w grze oraz muzyka z menu też została nieco inaczej zmiksowana.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l co wiecej ta nowa kampania startline jest dostepna dla wszystkich, nie jest dluga bo ma objetosc kazdej z dlc ale jest swietnie zbudowana - wreszcie ludzie, ktorzy nie maja season pass moga w kampanii poscigac sie na trasach z patchy z zmienna pogoda (a nie tylko single event lub wyzwania), dobor aut tez fajny kazdemu kto dopiero zaczyna przygode z ta gra koniecznie radze zaczac od tej kampanii bo poczatek podstawowej jest po prostu slaby
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Mam pytanie do osob, ktore zdobyly juz platyne w DC. Czy jest ona bardzo trudna czy moze bardziej czasochlonna? I co sprawilo najwieksza trudnosc?
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Nic nie jest trudne pod warunkiem że grasz regularnie to zdobędziesz w ciągu 2 miesięcy. Są trofea czasochłonne jak dobicie do levelu 50 ale uczestnicząc w wyzwaniach te punkty szybko wpadną tak samo zaliczając Tour odblokowując auta. Trofum za wygranie wyzwań rzuconych znajomym też nie sprawia problemu. Trzeba tylko grać.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Jak dla mnie jest dużo bardziej czasochłonna niż trudna, ale jeszcze jej nie mam. Myślałem, że trofik za przejazd bez dobijania do przeciwników będzie ciężki, a wpadło jakoś wcześnie w Tour. Szkoda, że nie ma pucharka za wszystkie gwiazdki.