Welna 1 094 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Moja rada na Venoma , zreszta to moja rada na wszsytkie trasy. Nie jedz "poslizgiem" lepiej zwolnic i nie stracic przyczepnosci w zakrecie niz wjechac szybko i potem probowac utrzymac sie na torze. Czasami wolniej znaczy szybciej Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Warunki atmosferyczne jakie występują od 3:07 sa obecnie w grze? Nigdy wczesniej tego nie widziałem - wyglada fenomenalnie. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Sa w indiach np to wyzwanie na 8 kolek brytyjskimi autami w najnowszym DLC (marcowym) Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Moja rada na Venoma , zreszta to moja rada na wszsytkie trasy. Nie jedz "poslizgiem" lepiej zwolnic i nie stracic przyczepnosci w zakrecie niz wjechac szybko i potem probowac utrzymac sie na torze. Czasami wolniej znaczy szybciej Tylko jak zwolnić skoro ten duch z 1 czasem nie jedzie, tylko lata... Czego bym nie robił to i tak jedzie tak, że wącham spaliny i udało mi się zejść maksymalnie do 1.17 z setnymi... masakra jakaś a jak widzę na yt jak koleś robi nieco ponad 1:14 to po prostu nie dowierzam. Jeździłem już wieloma autami ale Venoma prowadzi się fatalnie. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 sluchaj kolegow wyzej. wszystkich aut w tej grze idzie sie nauczyc. ja tez tego nie ogarnialem ale teraz juz nie mam wiekszych problemow, ale poswiecam tej grze duzo czasu. zapodaj nazwe eventu, bo az jestem ciekawy i sobie przejade Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Venom Lap - na samym końcu przed mistrzostwami jest. Też tego nie jechałem jeszcze. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Zdradze wam tajemnice. Ojezdzicie sie tego w najblizszym czasie Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 po video troche cienko sie prezentuje, ale zobaczymy Cytuj
mrowa52 0 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Hej, od niedawna gram w Drivecluba i nie rozumiem pewnej rzeczy - dlaczego pula samochodów w multiplayerze (np. klasa wyczynowa) jest znacznie mniejsza od tego co mam odblokowane w garażu? Mam już 20lvl, sporo odblokowanych aut, którymi ani razu nie miałem okazji jeździć w multi bo gra ogranicza wybór do 10 aut z danej klasy. Trochę to dziwne moim zdaniem. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 sluchaj kolegow wyzej. wszystkich aut w tej grze idzie sie nauczyc. ja tez tego nie ogarnialem ale teraz juz nie mam wiekszych problemow, ale poswiecam tej grze duzo czasu. zapodaj nazwe eventu, bo az jestem ciekawy i sobie przejade Probowales? :> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Hej, od niedawna gram w Drivecluba i nie rozumiem pewnej rzeczy - dlaczego pula samochodów w multiplayerze (np. klasa wyczynowa) jest znacznie mniejsza od tego co mam odblokowane w garażu? Mam już 20lvl, sporo odblokowanych aut, którymi ani razu nie miałem okazji jeździć w multi bo gra ogranicza wybór do 10 aut z danej klasy. Trochę to dziwne moim zdaniem. To jest jedna z wielu głupot trybu multiplayer, na czele z narzuconymi eventami. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 sluchaj kolegow wyzej. wszystkich aut w tej grze idzie sie nauczyc. ja tez tego nie ogarnialem ale teraz juz nie mam wiekszych problemow, ale poswiecam tej grze duzo czasu. zapodaj nazwe eventu, bo az jestem ciekawy i sobie przejade Probowales? :> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tak i nie tylko ja Welna wykrecil bodajze 1:13,8XX, ja mam narazie 1:15,4XX wiec da sie tylko trzeba zwalniac a nie zapieprac na zlamanie karku bo i tak sie da, ale w ten sposob duzo czasu sie najczesciej traci. unikaj poslizgu opon i dymu a dasz rade. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 O kurde... Wracam z pracy i bede pilowal. Zwalniam za kazdym razem, naprawde, ale jakos mnie ten venom po prostu przeraza. Mam nadzieje, ze zejde ponizej 1:16. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Jest jeszcze jeden Skywalker w tej grze. Venom Hot Lap 2, w nocy i w deszczu. ^_^ Ale po tych wszystkich wyzwaniach i dodatkach już nie jest taki trudny. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Z racji tego, ze sie nie znam mam jeszcze jedno glupie pytanie czy kupujac Season Passa do DC wykupuje tez wszystkie platne auta czy tylko dlc w postaci zawodow, mapy itp a do aut jest oddzielna "przepustka samochodowa"? / nie bijcie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Wykupujesz wszystko dodatki auta eventy Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Dzieki. W takim razie stówka to chyba dobra cena... Da sie jakos podejrzec poziom danych wyroznien z menu gry czy to tylko pokazuje po zawodach przy podliczaniu punktacji? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Profil i potem srodkowy ekran Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Mam wrażenie że oni trzymają tego Veyrona na sam sam koniec. Będzie moc. Taki szach mat w ostatnim DLC. A póki co wrzucają jakieś mało ekscytujące autka i unikają Japończyków. Więc wierzę że w ostatnim DLC dostaniemy same wisienki. ^_^ Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Dzisiaj odpaliłem pierwszy raz Venom Lap i przy czwartym okrążeniu miałem prawie złoto. Kilkanaście minut później wpadły trzy gwiazdki Jeszcze ostatnie zawody i Tour będzie wymaksowany. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Ostatnie zawody za pierwszym razem wygrane, Tour 225/225 gwiazdek W zasadzie wszystkie wyścigi łatwe, przy kilku spędziłem tylko więcej czasu. Możliwe, że kiedyś wezmę SP, ale na chwilę obecną jeszcze nie. Bardziej jak już wyjdą wszystkie dodatki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi