Square 8 550 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 To o aktywności oznacza, że w SP są wszystkie dodatki jakie wyjdą w tym okresie. Jak coś wyjdzie po lipcu, to już będzie trzeba osobno brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Tak tylko osobno wychodzi drożej, jeszcze dwa dodatki zostały więc jakby nie było na prawdę warto dodać Season Pass do całości. jak dwa? dwa w maju i dwa w czerwcu zostaly(no i nie wiadomo jak z lipcem). ostatnie byly dodatki kwietniowe. moge sie mylic nie sledze tego az tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Włącz Drive Club i wejdź do zakładki Tour i zobacz że dwa są jeszcze nie odkryte, teraz dostaliśmy Turbo Charged i evolution, a dwa są jeszcze Coming Soon. O tych dwóch piszę. Chociaż nie znam daty wydania. Może jeszcze nad nimi pracują. Przynajmniej z tego co widzę to wygląda na dwa DLC Edytowane 2 maja 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 No to lipa troche, bo sie przyzwyczailem ze co miesiac sa dwa nowe. A nie bylo przypadkiem tak ze zawsze tylko dwa pola byly nieaktywne (comming soon) tak mi cos swita Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) :facepalmz: Od samego początku tam są wolne miejsca na dwa toury. Czy tak trudno niektórym zrozumieć, że SP trwa do lipca? To znaczy, że jeszcze wyjdzie 6 tourów (2 na miesiąc) i 14 aut (3 paczki po 5, 5 i 4 aut). Edytowane 2 maja 2015 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Hmm, w sumie ja tam zaglądam od tygodnia to tego nie zauważyłem. Ale wydawało mi się że wcześniej tych miejsc Coming Soon było więcej. Skoro mówicie że dwa na miesiąc to możecie mieć racje. Sorry za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 ze szczurkiem to juz chyba to tutaj z 5 razy wytlumaczalismy Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Podstawka i darmkwe dlc ograne w 100%. Chyba czas na zakup SP. Brac teraz czy moze liczyc na jakas mega promocje przed latem i chwile poczekac? (Tak wiem, nikt nie ma krysztalowej kuli). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Photo-Finish ograłeś? Bo w profilu nie masz Możesz się chwilowo wstrzymać, chyba, że chcesz brać udział w rywalizacji forumkowej. SP nie zdrożeje, a czy będzie jakaś promocja w najbliższym czasie (summer sale?) to nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Ogralem Ignite i Startline. Photo finish juz jest w platnym dlc (chyba?). Tak mi pokazuje przynajmniej... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 Ja mam dostęp do Ignite i Photo-Finish bez posiadania SP. Wejdź do sklepu i tam sprawdź co jest darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 5 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) No co Ty? Ale jaja by byly sprawdze to dzis na pewno :? Dzieki. / Faktycznie Myslalem, ze jak jest koszyk to dlc platne a tu dodatkowy tour za darmoszke. Polowe juz ukonczylem, reszta niestety juz na jutro. Dalej pozostaje mi tylko zakupic SP. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 maja 2015 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 oby w maju wreszcie dali te prywatne lobby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Na Twiterze Paul Rusrchynsky (autor gry) pokazał takie malowanie auta, jak zdobyć takie malowanie? W Seson Pass i podstawce go nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Moze to forma zapowiedzi kolejnego dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 to nie on wkleja, a inni gracze chwala sie swoimi fotkami z photomode wiec na bank to malowanie jest juz w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Więc pytam się jak je zdobyć bo u mnie go nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Jest, trzeba tylko wszystko złożyć razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 oby w maju wreszcie dali te prywatne lobby Jest na to szansa? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Jest, trzeba tylko wszystko złożyć razem. Co to znaczy złozyć razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Nakłada sie na samochod vinyle i dodatkowo mozna je malować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Nie ma takiego wzoru do wyboru. Jasna sprawa że poźniej gdy wybierzesz lakier możesz zmieniac barwy poszczególnych elementów ale nie ma takiego wzoru. Jęsli go masz to podaj w jakiej kategorii się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 moze go nie odblokowales jeszcze? no nie wiem, jak bede miec chwile to poszukam ale fote dal zwykly gracz a nie ktos z evo wiec na bank to malowanie, ktore jest dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Zerknij i rzuć screena jak znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Moze to klubowe malowanie , a twoj klub ma np dopiero 30 lvl , a trzeba 45? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi