Opublikowano 15 maja 20159 l Zeby pucharek za wyzwania wpadł, osoby, które dostały wyzwanie muszą chociaż raz zagrać dany wyścig - wtedy wpada. A ja mam pytanie do trofika za pobicie swoich trzech okrążeń: jak mam do hooya wbić to? przejeżdżam pierwsze kółko z goownianym czasem, potem pobijam po kolei 3. 2. i 1. i nic. Czy jesli już wszystkie proste timetriale powbijałem, to czy idzie jakoś wrócić do tych początkowych, prostszych i np jeszcze jakoś mieć fajną furę za wyższy level, żeby na luzaku to wbić? Oczywiście jak już będę wiedział jak to zrobić
Opublikowano 15 maja 20159 l Zeby pucharek za wyzwania wpadł, osoby, które dostały wyzwanie muszą chociaż raz zagrać dany wyścig - wtedy wpada. A ja mam pytanie do trofika za pobicie swoich trzech okrążeń: jak mam do hooya wbić to? przejeżdżam pierwsze kółko z goownianym czasem, potem pobijam po kolei 3. 2. i 1. i nic. Czy jesli już wszystkie proste timetriale powbijałem, to czy idzie jakoś wrócić do tych początkowych, prostszych i np jeszcze jakoś mieć fajną furę za wyższy level, żeby na luzaku to wbić? Oczywiście jak już będę wiedział jak to zrobić [/quote Co do 1 to kazdy to wie tylko, ze jest maly blad i trzeba byc w grze gdy koncza sie te wyzwania. Wysylac 5 do znajomego, ustawic na 1h, niech wezmie udzial w kazdym i zadnego nie pobije. Potem czeka sie az czas wyzwania sie zakonczy, nie wylacza sie gry i... Wpada Co do 2. Z tego co pamietam musisz byc offline. Odlaczasz neta od ps4. Wchodzisz w DC. Pojedynczy wyscig, proba czasowa. 1 okrazenie wolno i pozniej 3 okrazenia, kazdy o troche szybciej zeby pobijac te czasy. Czyli robisz 4 okrazenia, kazde nastepne musisz pobic i wpada trofik
Opublikowano 16 maja 20159 l Czekam na BMW i8 No troche sie dziwie, ze i8 jeszcze nie ma w tej grze. Evolution studo juz pokazalo ze tylko nowoczesne auta trafia do DC i to powinno sie znalezc na liscie samochodow do szpilu w szegolnosci ze sa M3 i M5 wiec ten tez powinien byc
Opublikowano 16 maja 20159 l To może niech dodadzą jeszcze Toyotę Prius. Tak samo "udany" samochód jak to (pipi) od bmw. Prędzej powinni dać Teslę.
Opublikowano 17 maja 20159 l mialem okazje pojezdzic priusem na szkoleniu z eko drivingu i nawet bylo fajnie .
Opublikowano 17 maja 20159 l lol, myślałem że Project Cars postawił wyżej poprzeczkę, ale z czym do ludzi. Gra, która wyszła 8 miesięcy po DriveClub, a wygląda jak z poprzedniej generacji.
Opublikowano 17 maja 20159 l lol, myślałem że Project Cars postawił wyżej poprzeczkę, ale z czym do ludzi. Gra, która wyszła 8 miesięcy po DriveClub, a wygląda jak z poprzedniej generacji. Po pierwsze PC był pisany na wiele platform, DC na jedną, PC 24+ samochodów na torze które są bardziej otwarte Inne cele graficzne DC ma być wizytówką PS4 co do mocy i grafiki, PC bardzie stawia na inne aspekty jazdy jak symulacja Nie ma co dramatyzować ogólny odbiór graficzny (w ruchu) w PC jest pozytywny na PS4
Opublikowano 17 maja 20159 l Nikt nie napisał że 30fps vs 60fps... do tego sim vs arcade. PC jak na symulator wygląda bardzo bardzo dobrze.
Opublikowano 17 maja 20159 l lol, myślałem że Project Cars postawił wyżej poprzeczkę, ale z czym do ludzi. Gra, która wyszła 8 miesięcy po DriveClub, a wygląda jak z poprzedniej generacji. Nigdy nie zrozumiem tych zachwytow nad grafika w DC. Owszem model aut wyglada ladnie, sama trasa, warunki pogodowe ale juz np otoczenie, drzewa, liscie albo widok w lusterku to jakis zart... Na mnie graficznie zadnego wrazenia wielkiego nie robi. Mimo to gierka jest spoko !
Opublikowano 17 maja 20159 l drzewa slabe??? jakbym mial sie do czegos przyczepiac to do tekstur i uproszczen w dalszym planie
Opublikowano 17 maja 20159 l Zdjecia wy(pipi)ane z kontekstu. Wrzuc screena prosto z gry. Przeciez liscie wygladaja jak male kwadraciki monentami. Budynki tez strasznie sztucznie. Zeby nie bylo, ze jestem jakis anty do DC. Co prawda FH2 scalakowalem i przegralem ok 170h ale DC rowniez mi sprawia wielka frajde, na pewno wbije platyne i postaram sie zdobyc wszystkie gwiazdki
Opublikowano 17 maja 20159 l Te porownanie PC to tez niezly troll. Moze mam jakas inna kopie gry, ze u mnie wyglada to znacznie lepiej... Edytowane 17 maja 20159 l przez easye
Opublikowano 18 maja 20159 l Zdjecia wy(pipi)ane z kontekstu. Wrzuc screena prosto z gry. Przeciez liscie wygladaja jak male kwadraciki monentami. Budynki tez strasznie sztucznie. Zeby nie bylo, ze jestem jakis anty do DC. Co prawda FH2 scalakowalem i przegralem ok 170h ale DC rowniez mi sprawia wielka frajde, na pewno wbije platyne i postaram sie zdobyc wszystkie gwiazdki
Opublikowano 18 maja 20159 l No do tego 720p z YT to świetne miejsce aby porównać gry. Tak jak chłopaki piszą, 24 auta, 60 fpsów i zaawansowana fizyka kontra 30 fpsów i gdyby nie efekty pogodowe to totalnie przeciętna grafika w DC.
Opublikowano 18 maja 20159 l efekty pogode i caly silnik odpowiadajacy za oswietlenie - tego jeszcze w historii zadna gra samochodowa nie miala oddana tak realistycznie jak pisalem - problemem tej gry sa tekstury i uproszczenia, ktora zaczynaja razic czesto zbyt blisko toru to dalej z punktu widzenia wizualnego najladniejszy racer w historii ale tez uwazam, ze CARS nie ma sie czego wstydzic - maly team zrobil multiplatformowy tytul z tyloma autami na trasie, zmienna pogoda, fizyka w 60fps i calosc nie wyglada wcale slabo - to jest dopiero imponujace tym bardziej czekam, na prezentacje F6 i GT7 gdzie obie firmy zrobia cos na spokojnie i od postaw pod nextgeny pod specyfikacje jednego sprzetu ze swoim ogromnym budzetem - powinno byc mega
Opublikowano 18 maja 20159 l No do tego 720p z YT to świetne miejsce aby porównać gry. Tak jak chłopaki piszą, 24 auta, 60 fpsów i zaawansowana fizyka kontra 30 fpsów i gdyby nie efekty pogodowe to totalnie przeciętna grafika w DC. W Project Cars masz wyscigi nawet na 45 samochodow. Gralem juz tydzien przed premiera i miejscami ta gra robi przeogromne wrazenie, kazdy kto ja kupil pisal dokladnie to samo, na gameplayach w sieci wyglada znacznie gorzej niz na zywo... Edytowane 18 maja 20159 l przez easye
Opublikowano 18 maja 20159 l Nad samym DriveClubem też nie ma co się spuszczać. Ja tą grę dorwałem dopiero kilka dni temu, od razu połataną z efektami pogodowymi i wszystkimi wodotryskami i powiem Wam, że jakiegoś wielkiego WOW to na mnie nie zrobiło. Po nowej generacji oczekiwałem czegoś więcej, tym bardziej, że DC chodzi tylko w 30 klatkach i ma 12 fur na torze. Mnie w oczy kują czasem widoczne postrzępione krawędzie i miejscami słabe tekstury. Na obecnej generacji nie powinno czegoś takiego być.
Opublikowano 18 maja 20159 l dlatego pisze, ze widzac cars robione w garazu to driveclub wcale jakis osiagnieciem technologicznym nie jest - gt7 i mam nadzieje forza6 pokaze dopiero na co stac te maszynki jesli chodzi o racery
Opublikowano 18 maja 20159 l dlatego pisze, ze widzac cars robione w garazu to driveclub wcale jakis osiagnieciem technologicznym nie jest - gt7 i mam nadzieje forza6 pokaze dopiero na co stac te maszynki jesli chodzi o racery Może GT tak, ale po Forzie bym nie oczekiwał wodotrysków graficznych na xbonie skoro chcą mieć 1080p/60fps.
Opublikowano 18 maja 20159 l jesli ekluzyw robiony przez flagowe studio microsoftu z duzym budzetem w 1080p i 60fps nie bedzie przynajmniej wygladac jak cars to bedzie beczunia
Opublikowano 18 maja 20159 l Nie no jak Cars to raczej spokojnie, ale chodzi mi o to, żeby się nie napalać na jakość DriveCluba w 60fpsach.