Redmitsu 977 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Fak, odpalilem wczoraj DC zeby zobacyzc jak sie jezdzilo po przesiadce PC i kurdeeee jak dziwnie ; ) Sterowanie jakies srednie, nie moglem przez 30 minut ogarnac w ogole jak sie jezdzi. FF dziala cienko, podczas deszczu krople sa przegiete, masakra ;p Pomimo to na jednym z Time Trialow pobilem wasze czasy ;* Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 (edytowane) Gra jest mega, jak dla mnie mocne 9. Gram od 24 grudnia, regularnie. Wyzwanie forumkowe motywowało do licznych przejazdów, rywalizacja na sekundy z forumowiczami pompowała adrenalinę. Kupiłem seasson paka, zdobyłem wszystkie gwiazdki. Wpadła nawet moja pierwsza w życiu platyna i nadal gra sprawia masę frajdy. Tryb zdjęciowy sprawił, że poświęciłem na niego sporo czasu. Jednak problemy z serwerami, które nadal się zdarzają oraz brak prywatnego lobby woła o pomstę do nieba. Tyle czasu i oni nadal tego nie ogarnęli, dla mnie to niepojęte. Mam tak samo Rozumiem ze brak prywatnych pokoii moze irytowac tych co graja on line ale akurat to jedyna gra wyscigowa ktora poprzez wyzwania miedzy graczami czy klubami oraz poprzez kariere w tour zupelnie nie ciagnie mnie do multi. Ciagle mam co robic w tej grze i to jest piekne Edytowane 23 maja 2015 przez kufir Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Czy w dodatkach w Season Pass są jakieś nowe plansze? Czy to po prostu tylko nowe Toury i samochody, a ścigamy się po trasach, które są od dawna dostępne? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Wszystkie dodatkowe trasy były darmowe, więc w SP nie ma żadnych nowych torów. 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Podejrzewam ze dodatkowe trasy pojawią się gdy sie skończy SP i beda chcieli aby kupić nowy SP wraz z tour, trasami i samochodami... Cytuj
Karas 433 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Podejrzewam ze dodatkowe trasy pojawią się gdy sie skończy SP i beda chcieli aby kupić nowy SP wraz z tour, trasami i samochodami... Nowego SP nie będzie bo jak by to miało wyglądać ? SP 2 ? :facepalmz: jeśli będą kolejne dodatki po zakończeniu SP to będą dostępne do kupienia pojedynczo choć wtedy paczki pewnie będą większe jeśli oczywiście w ogóle będą. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 (edytowane) No tak SP2 a czemu by nie ? Na Fanpage Drive club dali do zrozumienia ze pojawi się jeszcze Ferrari 488 GTB. "It's a pretty amazing car isn't it? Maybe in a future update". Genialne auto 2015 roku. Oby się pojawiło ! Edytowane 23 maja 2015 przez kufir Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Dzisiaj wbiłem platynę i odstawię na moment DC, do momentu kupna SP (dawać w końcu tego GTRa). Superowa gra i nie żałuje wydanych na nią 93 PLN Polecam zainwestować jeżeli ktoś ma wątpliwości. Przy okazji wrzucam bonus. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 pytanie do tych co kupili kierownicę T100 pod Carsy, działa to to też z drive clubem z force fedbackiem ? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Dzisiaj wbiłem platynę i odstawię na moment DC, do momentu kupna SP (dawać w końcu tego GTRa). Superowa gra i nie żałuje wydanych na nią 93 PLN Polecam zainwestować jeżeli ktoś ma wątpliwości. Przy okazji wrzucam bonus. Platyna bez sp? Oo. Mnie brakuje tylko wbic 50lvl i zdobyc maksymalny poziom wyroznienia z tych 4 podanych. Co do tego drugiego to mega czasochlonne i nudne jak ktos nie ma sp a toury z podstawki ogral wszystkie. Jak to robiles? Powtarzales np. pojedyncze wyscigi na 1 okrazenie ciagle itp? Zeby wpadlo np. 5pozi zwyciestw i 5 poziom wyscigow. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Po prostu trzeba grac grac i grac i samo wszystko wpada. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Czasochłonne trofeum. Powtarzanie najkrótszego wyścigu ustawionego na jedno okrążenie da najszybszy efekt. Nabijesz punkty za wyścigi, za auta i za Event. Wszystkie 4 kategorie wpadną. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Ta giera jest mega. Model jazdy naprawdę świetny i bardzo podoba mi się ten wysoki poziom trudności. Do tego oprawa miażdży. Jak tylko moja sytuacja z PS4 wróci do normy to biorę się za sesje w DC na przemian z Dzikim Gonem. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 @Koleś88 Z trybów gry to robiłem drifta, bo najszybciej wpada, a sam tryb bardzo mi się spodobał. Z gameplayu wybrałem wyprzedzanie przeciwników, też bardzo szybko wpadło. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Ja juz od poczatku rzucilem sie na Zwyciestwa i na Wyscigi. Juz mam 5 poziom ale jeszcze troche przede mna wiec nie oplaca juz mi sie zmieniac. Kupilbym SP juz teraz ale Wieska 3 cisne i spokojnie mysle, ze jeszcze z miesiac z nim spedze wiec chyba po przejsciu juz zakupie SP o ile jeszcze bedzie... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) Ta giera jest mega. Model jazdy naprawdę świetny i bardzo podoba mi się ten wysoki poziom trudności. Do tego oprawa miażdży. Jak tylko moja sytuacja z PS4 wróci do normy to biorę się za sesje w DC na przemian z Dzikim Gonem. Zgadza się ! Dodatkowo widok kokpit, manualna skrzynia biegów obowziązkowo wyłaczyc HUDa (strzaka w prawo na krzzaku) i to jest dopiero MEGA frajda i poezja ! Przetestuj ja sie zakochalem !!! EDIT: Fajna odskocznia to wyscigi na ustawieniach: - Stopien trudnosci Zawodowiec lub legenda - Kompresja czasu x 60 - Warunki atmosferyczne: Dynamiczne - Pora dnia - losowa Dzięki temu kazdy wyscig jest inny i bardzo wymagajacy nawet z konsolowymi przeciwnikami. Fajna zabawa na wszyzstkich trasach polecam. Edytowane 24 maja 2015 przez kufir Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Fajna odskocznia to wyscigi na ustawieniach: - Stopien trudnosci Zawodowiec lub legenda - Kompresja czasu x 60 - Warunki atmosferyczne: Dynamiczne - Pora dnia - losowa Po skończeniu dostępnych zawodów sporo wyścigów przejechałem w takiej konfiguracji. Zabawa jest przednia, szkoda tylko, że wyścigi A-B są takie krótkie. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 I W sumie jest ich bardzo mało, bo po 4 na kraj czyli 20 tras (od A do B) .... Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 pytanie do tych co kupili kierownicę T100 pod Carsy, działa to to też z drive clubem z force fedbackiem ? Działa bardzo dobrze, ale zapomnij o kręceniu dobrych czasów w DC na kierownicy. To czysty arcade i dużo lepiej sprawuje się pad. Jeśli masz zamiar kupować kółko tylko do DC, to sobie daruj:) Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Można już pobrać majową zawartośc SP. Elemento w klasie hyper (chyba najwieksze przyspieszenie w grze ale mala jak na ta klase predkosc maksymalna), ten dziwny citroen w wyscigowych a cała reszta w klasie super (ogrom aut jest w tej kategorii juz, a w podstawowej tylko 5 ...) Niestety podobnie jak ostatnio jest blad i nie mozna na razie grac Murciélago pewnie trzeba bedzie pobrac zawartosc raz jeszcze i sie odblokuje. I po raz kolejny zadaje sobie pytanie ... Czemu do jasnej ch#@$ nie można porównywać statystyk dwóch wybranych przez nas aut aby sprawdzic jak sie różnią ich osiagi ? Edytowane 26 maja 2015 przez kufir Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Bedziesz linijką miezyc te smieszne paski? To tylko arcade 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Linijka to trzeba by bylo mierzyc teraz... Co z tego ze Arcade ? A to w NFS już były takie porównania bez "linijki" ... tu nie ma i tego mi brakuje. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Też mi tego brakowało kilka razy, powinno być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi