Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Startline podczas pierwszego wyścigu zrobiło na mnie olbrzymie wrażenie, a odpaliłem je dopiero po wymaksowaniu zwykłego Tour i sporej ilości eventów ze zmienną pogodą :)

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

jutro premiera wersji plusowej ale uwaga jest jedno (pipi) ALE hahahaha:

od jutra kazdy posiadacz ps plus bedzie mogl sciagnac gre w wersji driveclub ps plus edition i grac OFFLINE

do trybu online poczawszy od jutra beda wysylane klucze aktywacyjne - czestotliwosc i ilosc rozeslanych bedzie zalezna od tego jak zachowywac sie beda serwery gry gdy liczba osob bedzie sie zwiekszac

9 miesiacy po premierze a oni dalej nie sa na 100% pewni czy im serwery wytrzymaja i beda limitowac w pierwszej fazie tryb online dla plusikowcow!!!!

Opublikowano

Oby Polyphony poszło w ślady DC z warunkami pogodowymi i wyciągneli 60fps przy max liczbie samochodów na torze.

Opublikowano

Rzeczywiście już się pojawiła. 

Edytowane przez xtomashx

Opublikowano

Wersja PLUS już a raczej w końcu do ściągnięcia z PSS :)

Która to jest ta darmowa wersja ? Bo przy tej Plusowej pokazana jest cena 104 pln :)

Opublikowano

Musisz poszperać w sklepie. Swoją drogą czym różni się Plusowa za 105 zł i ta "normalna" za 169 ? 

Opublikowano

Ta za 105 PLN jest identyczna, cena jest niższa dla Plusowców.

Opublikowano

I co jest Kampania Startline w darmowym DC?

Nie wiem czy pamiętasz jak nudne były początkowe kampanie zanim odblokowało się wyścigi Maseratti a potem Audi S5. Więc Start Line to jest bardziej wyyebana wersja tego co powinni dać na początek aby urwać graczom głowy :] Zmienne warunki pogodowe, bardziej emocjonujące wyścigi, zmiana pory dnia i trudniejsze wyścigi. 

Opublikowano

Poza jazdą McLarenem w ulewie to nie ma tam nic trudniejszego, ale widowiskowo to zrywa czapkę.

Opublikowano

no ale to jest czy nie ma starline'a dla plusowcow xD

Opublikowano

Pograłem chwile w to demo i chyba po wypłacie zamawiam płytę. Nie wiem czy brać sp czy czekać na jakąś promocję.

Opublikowano

Po prostu każdy kto chciał to ma już pełnego DC i nie ma kto sprawdzić :kaz:

Opublikowano

kompletna? w sensie odpali sie kazdy wyscig czy tylko ograniczona do eventow w indiach?

Opublikowano

Z tego co ja wiem, jesli jest , to kazdy wyscig z efektami jakie ma w normalnych kampaniach sie odpali

Zreszta Startline to pojedyncze wyscigi wyciete z roznych kampanii.
Z tego co pamietam to nawet auta odblokowanego nie musisz miec aby to przejechac

Opublikowano

kompletna? w sensie odpali sie kazdy wyscig czy tylko ograniczona do eventow w indiach?

Kompletna. Przecież ta kampania ma pokazać najlepszą stronę DC, więc nie będą się ograniczać do tras w Indiach.

Opublikowano

Raczej jest całość, tak samo w tych dwóch darmowych Tour są auta z dlc jak np F40.

Opublikowano

Znajomy się zastanawia czy odpali potyczki z sezon passa nie mając płyty ?

Opublikowano

W sensie Driveclub PS+ edition i zakup SP? Nie ma szans.