Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 615,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Pograłem chwile w to demo i chyba po wypłacie zamawiam płytę. Nie wiem czy brać sp czy czekać na jakąś promocję.

Bez SP to raczej nie ma sensu juz teraz brac plyte. cala dodatkowa zawartosc przewyzsza podstawe o tysiace mil swietlnych :D

Dodoatki miazdza suty i to w ten przyjemny sposob :P

Opublikowano

Mi od początku dnia nie chce się pobrać dodatek. Jest tylko informacja,  że zawartość niedostępna. 

Opublikowano

Yyy czy ktos kto ma SP moze mi powiedziec co jest w dodatku velocity ?? Sa dodane tylko zawody czy jakies futurystyczne fury tez ?? Szukalem info na profilu fb driveclubu ale poki co milczy :(

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Velocity to zwykły tour pack, czyli tylko zawody.

Aha czyli fajans dzieki za info

Kiedys hardcore player dzis juz casual

Opublikowano

Fajnie by bylo jakby przecenili SP, dodadza jeszcze jakies nowe trasy ?

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział, która gra jest najlepsza

No tak bo grafika i dźwiek to wyznacznik najlepszosci. 

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział, która gra jest najlepsza

No tak bo grafika i dźwiek to wyznacznik najlepszosci. 

Wybacz, myslalem ze jestem w CW

Opublikowano

Panowie jak ogrnąć trofeum "Do trzech razy sztuka" dajcie no szczegółowe info. Dzięki

Opublikowano

Ja nawet nie wiem przy jakiej okazji mi to wpadło, bo zdobyłem to drugiego dnia :D

Opublikowano

Lipiec ostatnim miesiącem SP. Co dalej z Drive Club ? Jakieś przecieki ?

Opublikowano

Cisza w tej materii i wątpię by cokolwiek miało wypłynąć przed zakończeniem SP.

Opublikowano

Lipiec ostatnim miesiącem SP. Co dalej z Drive Club ? Jakieś przecieki ?

Koniec wspierania DC, może cena Season Packa pójdzie w dół aby zachęcić graczy do dalszej rywalizacji. 

Opublikowano

Ciekawe czy to takie same puste obietnice jak Premiera Drivecluba podczas premiery konsoli. I darmowa plusowa wersja gry razem z chwilą gdy DC trafi do sklepów. 

Opublikowano

ja bym najchetniej przytulil teraz nowe trasy, juz sie powoli zjezdzily te obecne ;)

Opublikowano

Oby nie ale nie ukrywam ze wolalbym cos jak DC tylko z bardziej otwartymi trasami i wieksza kolekcja aut zwyklych

Kiedys hardcore player dzis juz casual

Opublikowano

ja bym najchetniej przytulil teraz nowe trasy, juz sie powoli zjezdzily te obecne ;)

Miejskie trasy w stylu PGR'a :)

Opublikowano

Jeśli DC rzeczywiście ma być "game as service" i na tym się skupi Evo, to nowe trasy są koniecznością. Najlepiej w nowym kraju żeby zmienić trochę scenerię.

Edytowane przez SzczurekPB