darkos 4 302 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 (edytowane) W kwestii dodatkowych aut to mam do powiedzenia tylko tyle Edytowane 10 lipca 2015 przez ussr Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 oczywiscie chodzilo mi o nowy kraj, w typowo miejskie trasy nie wierze - silnik i assety raczej przygotowano pod plenery, hmmm takie polanki z wiatrakami w holandii czy wybrzeza i skarpy lazurowego wybrzeza bym przytulil chetnie oby wsparcie wg evo nie oznaczalo raz na ruski rok darmowego samochodu i dalszego rzucania swoim wyzwan w menu i planuja cos kontretnego nowy season pass tez bym kupil ale zdecydowanie musi byc nowy kraj i wieksza ilosc konkretnych samochodow zwlaszcza japonskich, Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 Miejskie trasy raczej mi nie pasuja ale jakies serpentynki wzdluz wybrzeza jakies fajne letnie na egzotycznej wyspie jakas holandia z wiatrakami, pustynne kkimaty nevady, jakas roznorodnosc co do bugatti tez bym sie nie obrazil. Mam poprstu dosyc tyc wszystkich super i hyper aut lubie sobie posmigac jakims golfem albo honda civic Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 Chorwacja w Driveclubie to byloby FTW Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 Chorwacja, california, meksyk, sardynia, lazurowe wybrzeze, nicea .... Widze to jak jade cabrio i samochod odbija sie w wodzie pomiedzy jachtami …[photo mode off] Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
czak92 35 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Słuchajcie, dzisiaj od bardzo dawna spróbowałem pograć drift. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to możliwe,że po jednym łuku tracę ponad 5 tys pkt a w miarę nieźle przejechałem? To kiedyś było lepiej, mieli naprawić a jest jeszcze gorzej niż kilka miesięcy temu. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Jeżeli wydaje Ci się, że dobrze przejechałeś to tak nie jest Jest kilka zakrętów, których nie ogarniam, ale ogólnie nalicza dobrze. Sprawdzę przy okazji na trasach, które znam z driftu i dam znać. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 (edytowane) Spencer , wez prosze skasuj ta stopke bo mnie h.. jasny strzela. No offence Edytowane 11 lipca 2015 przez Welna 1 Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Spencer , wez prosze skasuj ta stopke bo mnie h.. jasny strzela. No offenceWhy mam ja kasowac kiedy takie zycie kiedys czlowiek napierdzielal we wszystko lacznie z klopsikami i hana montana siedzial i probowal wyciskac maxa z gier a teraz kupilem miecha temu ps4 i nie mam kiedy odpaloc konsoli. Mam wieska 3 ale nie odpalam bo boje ze mnie wciagnie tak ze zarwe nocke i do roboty niw pojde Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Mam pytanie , czy jest możliwość grania online ze znajomym wyścig 1vs1 i jak tego dokonać? bo szukam opcji i nie moge odnaleźć. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Jeszcze nie ma takiej opcji. Prywatne lobby obiecywali od premiery i jeszcze im się nie udało Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 w kolejnym patchu w lipcu mają to dodać, na twiterze tak pisali Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) Ja podczas testowania nowych słuchawek załączyłem również i DC.Na dzień dobry wpadły po załączeniu gry dwa brązy, srebro i złoto. Jak to się modnie i głupio mawia obecnie content mnie zaskoczył. Nowe wyzwania, w które sobie pograłem dwa dni (miło, że za darmo).Wkręciłem się znowu w grę i z miejsca, gdy doładowałem sobie konto, zaraz po zakupie Dżejsona i Predatora, rzuciłem się tu by kupić parę pakietów.Rzecz jasna dalej uważam, że rakiem jest fakt, iż twórcy życzą sobie 240zł na dzień dobry za nieukończony, niedopracowany produkt, następnie jakieś dej łan pacze i przez miesiące naprawianie, usprawnianie tego, czy tamtego, jak i płatne dodatki. Jasne, ktoś może napisać "nie chcesz, nie kupują", posiadanie wyboru to miła opcja, ale jakoś gra na premierę nie kosztuje 160zł.A taki pakiet kilku raptem samochodów, to 1/4 cena właściwej DC obecnie. Edytowane 18 lipca 2015 przez Sylvan Wielki Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 ona kosztowala na premiere przeciez 160zl w ps store... Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Dla plusowiczów tak ale ile kosztowała dla tych co nie mieli wykupionego to nie pamiętam. Serwery i tak nie działały i nie można było grać on line, platyna była też nie możliwa bo wyzwania nie działały więc produkt był wadliwy. eXcT pamiętam że reklamował grę, i kasę jemu zwrócili. A potem i tak jeszcze turniej wygrał Dziś dopiero gra warta jest każdych pieniędzy plus do tego Season Pass. Uważam że gdyby nie darmowa wersja dla plusowiczów która wreszcie pojawiła się na psn to z powodzeniem można by wydać te grę w wersji Ultimate, ze wszystkimi DLC na płycie. - KUPIŁBYM Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 bedzie pewnie w swoim czasie wersja ultimate z season pass i wszystkimi patchami na plycie, standardowa procedura w przypadku gier z przepustkami sezonwymi i tona dlc Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Tylko jak kupiłem grę i season pass i wszystko mam na dysku to po co mi płyta? Kto to kupi skoro nawet wersja darmowa jest już na serwerach. Co prawda okrojona ale jednak. I tyle czasu po premierze. Tak się właśnie zastanawiam. Może i wydadzą taką wersje ale nie sprzeda się ona jak ciepły chleb. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Wydadza jak bedzie 40m PS4 na rynku. Te osoby nie beda miały swiadomosci problemow poczatku tej gry oraz nie beda mogli jej juz w Plusie miec. Takze za jakies 2 lata bedzie Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ja za grę dałem 90 PLN (pod koniec stycznia w PSS) i zawartość podstawki była jak najbardziej zadowalająca za taką kwotę. Sam system wyzwań potrafi wciągnąć na dziesiątki godzin. Łykam SP jak ogłoszą jakie mają dalsze plany z DC. Ostatni dodatek w SP już wyszedł czy dopiero będzie? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 (edytowane) Ostatni zestaw aut z season passa: Ferrarri LaFerrarri FXX K Nissan GT-R Nismo McLaren P1 GTR Renault Megane R.S 275 Ferrarri FXX Evoluzione Jak dla mnie najsłabsza paczka Auta bardzo podobne do tych już dostępnych. Pewnie przez to, że lipcowe DLC było nadprogramowe (pierwsze dali za darmo). Edytowane 19 lipca 2015 przez SzczurekPB Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Ferrarri spoko i meganka Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
Karas 433 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Taki trochę recykling ta ostatnia paczuszka Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 przeciez praktycznie wszystkie modele juz sa w grze tylko teraz wyjda w jakiejs wariacji xD zal.pl paczka, chyba faktycznie jest tak jak pisze szczurek Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Tragedia. Wszystko ptaktycznie już jestes zamiast dać coś nowego bo ciągle brakuje wiele marek dają zdublowane auta z lekko zmienionym liftingiem. Beznadzieja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi