Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mevek

Ale przecież od początku było wiadomo do kiedy SP będzie obowiązywał. Do tego mówili, że po tym czasie dalej będą wspierać grę, co za tym idzie płatne rzeczy są bardzo możliwe.

Opublikowano

Wczoraj w końcu miałem czas i więcej pograłem, ten lag w sterowaniu jest normalny?

hmm a nie chodzi o kwestie telewizora?

na laga chyba nikt nie narzekał jeszcze, ja specjalnie też nie czuje

trzeba wziąć pod uwage, że jest to 30 fps, może do Forzy jesteś przyzwyczajony

Forzy i inne gry na XO/PS4 działają normalnie, tylko w DC jest lag w sterowaniu albo to kwestia przyzwyczajenia do FH2/FM5.

W opcjach ps4 można zrobić kalibracje DS4?

Opublikowano

Nie jedyna, niektore osoby tez borykaja sie z tym problemem.

Ja akurat mam cos innego,po ostatnim patchu gra potrafi chrupnac podczas uzywania spotify i DC,co za lipa.

Opublikowano

Samą grę odpalisz po ściągnięciu odpowiedniej ilości danych, chyba, że masz z płyty to tak jak Wełna napisał. Jeżeli wersja cyfrową to po odpaleniu wcześniej i tak pozostałe kraje/trasy muszą się dociagnąć i wycjdzie na to, że warto poczekać.

Opublikowano

włączyłem dziś DC po dłuższej przerwie, dopiero nowe dodatki pobrałem - to były już ostatnie tour z SP czy jeszcze coś w sierpniu będzie?

za 65lvl dostajemy coś?  bo widze niektórzy mają

Opublikowano

Trofeum za to nie ma żadnego, auta też więc tylko +1 do fejmu.

myślałem, że może chociaż nowe malowania, winyle etc

Opublikowano

z twittera:

- We actually have TWO new cars coming to #DRIVECLUB this month. One FREE to D/L from the PS Store & the other unlocked by reaching Level 66.

- Other #DRIVECLUB updates this month include: Car Statistics in Garage & Car Select / Elite Levels 66-75 / VUHL & Rimac Handling improvements

- In addition we've also added clutch support for the #Thrustmaster T3PA & T3PA-PRO Add-on pedals.

- This month's #DRIVECLUB update will bring support for the #Thrustmaster TH8A Add-on Shifter (both gated and sequential configurations).

o lobby cisza

Opublikowano

pracuja nad lobby, jak sie zapytasz tak ci zawsze odpowiedza :D:D:D

kod sieciowy tej gry jest zyebany, najlepiej by bylo zaorac caly ten kod, przepisac  wydac od nowa, a dlubia od premiery w tym co maja bo niestety w takiej wersji gierka dostala sie do retailu

problemy z lobby klasyczne - to samo bylo z online, wyzwaniami, leaderbordasami czy wersja ps plus, nie potrafia ogarnac jak to ma dzialac gdy nie daj boze wiecej ludzi na raz w tym samym czasie bedzie chcialo zalozyc prywatny mecz i sie zrobi tlum zapytac na serwer, nie zdziwie sie jak w momencie kiedy wprowadza lobby do gry bedzie jakis limit ile prywatnych gier w danej chwili moze byc zalozone globalnie dla europy xDDDD