darkos 4 302 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Fajnie że nie pchają się w nową część gry tylko pracują nad nowościami w tej odsłonie. Gdyby zaczęli prace nad Driveclub 2 to była by to jasna deklaracja, "hej słuchajcie nie udało nam się za pierwszym razem, więc postanowiliśmy że nie uda się nam za drugim razem" A tak ekipa która pozostała w Evolution Studios po tym jak szefostwo sony skutecznie uszczupliło jej szeregi pracuje właśnie nad dokończeniem swojego dzieła. Wiele rzeczy obiecali, i sporo udało im się doprowadzić do skutku. Fajnie że będą nowe pucharki plus bonusowe contenty, gra pożyje dłużej. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 czekam z wywieszonym jezorem, cudownie, ze gra dalej jest rozwijana, nowe trasy i season pass2 przytule z radoscia btw prywatne lobby nie beda czescia BIG october update, wyjda chwile pozniej, prywatne pokoje maja byc w pelni costumizacyjne - nawet system kar bedzie mozna wybierac lub wyscig gdzie przeciwnicy wzgledem siebie robia sie przezroczysci Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 czekam z wywieszonym jezorem, cudownie, ze gra dalej jest rozwijana, nowe trasy i season pass2 przytule z radoscia Przebiłem ciebie swoją ekscytacją Z tego podniecenia dokończyłem trzy ostatnie Tours i zrobiłem wszystkie gwiazdki. Teraz spokojnie czekając będę podwyższał swój level. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 A który masz aktualnie poziom? Ciekawe czy w październiku podniosą Elite do 100. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Mam teraz 62, jakoś nie miałem weny podbijać te levele skoro nic za to nie miałem. Teraz przede mną próba w Audi RS6 Avant, tam gdzie ścigaliśmy się w wyzwaniach Corvetta w Deszczu. Jakby podbili do 100 to było by świetnie. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Ja mam 74 i brakuje mi gwiazdek, ale to przez to, że późno kupiłem SP, bo w tej ostatniej promocji. Ogólnie świetnie to wymyślili z tymi Elite Levels. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 100lvl na pewno bedzie, jednak wydaje mi sie, ze jeszcze nie teraz tylko beda powoli po np 10lvl dzwigac Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Panowie. Czy w tej grze obowiazkowy jest ps plus? Bez abonamentu można dołączyć do jakiegoś klubu? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Nie jest wymagany. Możesz dołączyć do klubu (co na tę chwilę niewiele daje poza zbieraniem punktów do wspólnej puli klubowej) i brać udział w rywalizacjach, ale nie możesz ścigać się bezpośrednio na torze z innymi. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Aha. Wielkie dzięki za info. Ja plusa mam ale mój znajomek nie ma i się zastanawiał czy kupić grę Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Bycie w klubie daje dodatkowe punkty dla gracza też. Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Cześć, takie pytanie do szpeców DC.Czy jak kupię PS, to wszystkie avatary z ikonką koszyka z sklepiku (velocity, horsepower oraz samochody) będę miał odblokowane oOGrę kupiłem na premierę. Nieco się zawiodłem z tytułu oczekiwań, jednak generalnie całkiem dobrze przez te kilka godzin się bawiłem. Uważam, że 7/10 dlań było w pełni zasłużone. Do pokonywania kolejnych okrążeń wróciłem po ponad 4tygodniach gdy zawitały spóźnione zjawiska atmosferyczne, tak podnoszące atrakcyjność tej pozycji oraz tryb foto - dobrze spędzony czas przez dwie noce i znowu półka. Odczekałem kilka miesięcy i po raz kolejny na jakiś czas przywitałem grę i znowu została odinstalowana. Jakiś czas temu zakupiłem nowe słuchawki (s400), a także kierownicę (T300), co oczko puściło w stronę DC. Takie kombo zdecydowanie polecam.Uważam, że DC to jedna z najlepiej udźwiękowionych gier tej generacji, kółko dodaje niezwykłych wrażeń, zatem Drajw udał się jako pierwszy do paszczy konsoli.Gra się kapitalnie, ależ ta pozycja straciła (choćby na średniej), że wyszła wtedy, i że był to produkt tak niepełny. Nie jestem zwolennikiem przepustek sezonowych. To zwykłe zdzieranie z graczy ubrane w miłe słowa w deseń "hej, ale będziemy wspierać grę, którą tak lubicie przez miesiące, a wy to za darmo otrzymacie". W DC nie grałbym, jakby nie ogrom rzeczy, które się przez ostatnie miesiące nagromadziły. Doładowałem konto, zatem nie obraziłbym się, gdyby ona te wszystkie wyzwania i samochody odblokowała - to zapewne na kilka godzin przywróci DC do czytnika konsoli. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 DC + SP jest wart kazdych pieniedzy. To moim zdaniem obok BB i W3 najlepsza gra jaka wyszła na konsole nowej generacji 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Też polecam DC z SP zwłaszcza, że teraz jest w promocji na ps store. Z początku było trochę trudno ale po opanowaniu modelu jazdy jest za(pipi)ioza. Sylvan jak kupisz SP to wszystkie dodatki musisz ściągnąć z psstore 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Dziękuję za odpowiedź, chłopaki. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Bez SP singlowa kampania bedzie lipna? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Bez SP singlowa kampania bedzie lipna? Jeżeli nie grałeś to najpierw weź wersję PS+ albo podstawową i sprawdź czy Ci przypasi. Podstawowa kampania to odpowiednik siedmiu DLC (patrząc na gwiazdki, łącznie 315). W kampanii nie ma zmiennych warunków atmosferycznych (deszcz itp.), te zaczynają się od płatnych DLC (Elements). W ramach zwykłej gry masz dostępne zmienne warunki w pojedynczych eventach i wyzwaniach. Jest też Tour Startline zbierający kilka eventów z dodatków, czyli taka pokazówka. 2 Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Dokładnie. Na cóż wydawać dodatkowe pieniądze, skoro podstawowa opcja zapewni spokojnie kilka(naście) godzin zabawy na bardzo wysokim poziomie. Ja na przepustkę się skusiłem, ponieważ zakończyłem w ubiegłym roku zabawę z grą, leżała tak na półce, a dodatków od groma dostarczono przez ten czas. Dość napisać, że włączyłem pod wieczór wczoraj konsolę i dzisiaj o 4tej zabawę przerwałem, a zaledwie liznąłem 1/4 tej jakże opasłej zawartości. Kupiłem także dodatkowo La Ferrari, jednak przez te godziny nie znalazłem dlań zastosowania, ale znajomi napisał, że prędzej, czy później go dorwę. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 LaFerrari odblokowuje się automatycznie po wbiciu piątego poziomu w stajni, więc przepłaciłeś Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Jednak najbardziej szkoda braku zmiennych warunkow w kampanii.Duzo tego zawarli w SP(snieg,deszcz,mgla jesli jest)? Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 wiadomo cos kiedy bedzie lobby? Wezmie mnie ktos do klubu? :f Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Yaczes u mnie jest miejsce bo jestem w nim tylko ja Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 lobby ma byc w tym miesiacu - tyle grzebia bo ponoc ma byc pelno opcji, bedzie mozna nawet ustawiac wyscigi gdzie kazdy dla siebie bedzie duchem by wykluczyc destruction derby zmienne warunki sa bez season pass - dodali przeciez w patchu ta kampanie startline, nie jest dluga ale ma eventy z zmiennymi warunkami atmosferycznimi w season pass i jego kampaniach jest tego pelno, tylko pierwsze 3-4kampanie tego nie maja Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Może bym wrócił do rywalizacji, wystarczy season pass? Zawiera wszystkie dodatki czy jadą graczy w tyłek ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi