Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 wszystko co do gry wyszlo zawiera sie w season pass lub w darmowych patchach w tym miesiacu ma byc ten jubileuszowy patch i rushy gada, ze mamy przygotowac kase wiec niektorzy typuja, ze bedzie season pass2 ale na razie nic potwierdzonego Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Gra ktoś w DC na kierownicy? Mam logitecha, którego niestety ps4 nie obsługuje i zastanawiam się czy go sprzedać i kupić thrustmastera t80. Jak w ogóle sprawuje się gra na tej kierownicy? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Ma ktos miejsce w klubie? Mysle zeby kupic season pass i wrocic do grania Edytowane 13 października 2015 przez Shen Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Wszystkie trasy są dostępne w wersji podstawowej. SP to nowe samochody i toury. Po twojej edycji: Jak grasz regularnie to zapraszamy do Nocnych Zjaw. Sprawdź ostatni wpis w temacie z klubami. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Ma ktos miejsce w klubie? Mysle zeby kupic season pass i wrocic do graniaPL Club WARSAW zapraszam Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Urok Drivecluba polega bardziej na rywalizacji ze znajomymi, na drugi plan schodzą niesamowite efekty pogodowe i cała grafika, brzmienie silnika co nie znaczy że nie robią wrażenia. Kampania też zaczyna się jakoś tak pierdołowato, bo jest wolno z początku i te wyścigi są w miarę łatwe i nagle BAM! Poziom trudności skacze w górę dokładnie w chwili gdy spodobały ci się początki i zdobywanie gwiazdek wciągnęło jak tylko wsiadasz za kierownicę pierwszego Szybszego Audi i Maseratti okazuje się że żarty właśnie się skończyły. Dziś liczba ponad tysiąca gwiazdek może przerażać i te zablokowane kampanie w Tours też robią wrażenie że gra jest kolosem na miarę Gran Turismo. Zdecydowanie warto kupić Season Pass, ja czekam na te drugie dodatki, bo będę już ogrywał je na Logitechu G29 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Urok Drivecluba polega bardziej na rywalizacji ze znajomymi, na drugi plan schodzą niesamowite efekty pogodowe i cała grafika, brzmienie silnika co nie znaczy że nie robią wrażenia. Kampania też zaczyna się jakoś tak pierdołowato, bo jest wolno z początku i te wyścigi są w miarę łatwe i nagle BAM! Poziom trudności skacze w górę dokładnie w chwili gdy spodobały ci się początki i zdobywanie gwiazdek wciągnęło jak tylko wsiadasz za kierownicę pierwszego Szybszego Audi i Maseratti okazuje się że żarty właśnie się skończyły. Dziś liczba ponad tysiąca gwiazdek może przerażać i te zablokowane kampanie w Tours też robią wrażenie że gra jest kolosem na miarę Gran Turismo. Zdecydowanie warto kupić Season Pass, ja czekam na te drugie dodatki, bo będę już ogrywał je na Logitechu G29 No właśnie .... Maseratti i japonski tor aby zaliczyć 62 lvl Elity ... Już nie pamiętam ile podejść miałem, trasa opanowana perfekt a zawsze brakuje 1 sekundy a raz 0,025 tysiecznych do wymaganego czasu... Cytuj
niedohajc 0 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 siemanko, jestem nowy w temacie. krótkie pytanie - da się w DC grać w multiplayerze offline? chodzi mi o split screen? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Kufir widać, że ten event zrył Ci psyche, bo tam jedzie się Mazzanti, a nie Maserati Może złym autem jeździsz? Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Mazzarati xd. Ciekawe kiedy dadzą jakieś info o tym patchu bo na dobra sprawę to nic nie wiadomo o nowej zawartości. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Kufir widać, że ten event zrył Ci psyche, bo tam jedzie się Mazzanti, a nie Maserati Może złym autem jeździsz? Oby to nie była prawda Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 wiadomo juz ile osob max bedzie moglo wbic do lobby? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 wiadomo juz ile osob max bedzie moglo wbic do lobby? Pewnie tyle ile jest max aut w wyścigu, 12 tak Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Co oznacza liczba kolo poziomy doswiadczenia wyswietlana w profilu gracza, wiekszosc graczy ma 0 nie zauważyłem aby ktos mial wiecej niz 15. Dzieki za pomoc, bo nurtuje mnie to strasznie Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 No chyba jak ktos z twoich znajomych ma zero to poprostu nie ma Drivecluba prosta sprawa. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 do normalnych poziomow doswiadczenia doszly poziomy elitarne (jest ich na razie 15 i to te male zielone cyferki obok duzej liczby glownego poziomu doswiadczenia) nabijac poziomy elitarne mozna poczawszy od 60lvl glownego i kazdy elitarny ma wyzwanie - musimy pobic z gory ustalony tras na ustalonej trasie wymyslonej przez tworcow Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 dzieki Ficus, zaspokoiles mnie i moja ciekawosc. Z drugiej zas strony ta informacja mocno mnie pobudzila. Brzmi swietnie, mam wrazenie ze ta gra to swietna zabawa na kazdym poziomie, zatracam sie w niej coraz bardziej az zaczynam sie bac o siebie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 prosto z fv tworcow: We can't spoil the surprise we have lined up for October's #DRIVECLUBupdate coming at the end of the month, but we can give you more info on some frequently asked questions in the mean time... Multiplayer: Private Lobbies are coming early in November, offering full control over multiplayer events with lots of custom settings included. Difficulty: To help beginners get into the game, we're developing a braking assist option that will automitcally apply the brakes to help with cornering and learning the braking points. We also have easier and harder difficulty options for Tour mode coming too. Accolades: More Driver & Club Accolades are on the way, with bigger Fame rewards lined up when you earn them. Updates & expansions: We have more updates coming but we can't spoil any surprises or share more info just yet. We will be able to soon. We're still committed to shaping the game around the way you play and the suggestions you share, so please keep sharing your feedback with us! opcje poziomu trudnosci do zawodow w tour super, mam nadzieje ze w wyzwaniach bedzie mozna decydowac czy te wspomagacze dla nowicjuszy maja byc wlaczone czy nie Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Przydaly by się strzałki przy zakrętach Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Niby tak jednak nie chce mi się uczyć tras na pamięć Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) Tutaj strzałkami są flagi i ich kolory. Zielony jedziesz na pelnym gazie Żółty jedziesz na luzie bez dodawania gazu Czerwony chamujesz. Edytowane 16 października 2015 przez ussr Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Tak niby te flagi sa ale ostrosci zakretow tez sa rozne Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Jak już pisałem najmocniejszą stroną Drivecluba w tej chwili jest nastawienie na Rywalizację. A jak nie znasz toru / trasy na pamięć to nie po-rywalizujesz. A co do tego paździenikowego update to ja nadal Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Lobby na początku listopada !!! z twittera "Multiplayer: Private Lobbies are coming to #DRIVECLUB early in Nov, offering full control over multiplayer events with custom settings." Edytowane 17 października 2015 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi