Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dalej trzymam kciuki by dla tych co maja DC byla wersja, ktora bedzie nakladka na ta obecna, nie usmiecha mi sie znowu sciagac dziesiatki giga, a pewnie bikes bedzie korzystac z wielu assetow czy nawet tras z DC

Opublikowano (edytowane)

Jak wygląda wersja PS+? Jak bardzo jest okrojona wzgledem pełniaka? Są efekty pogodowe (deszcz <3)?

Edit: Przed chwila dotarłem do info, że niby DC nie ściągne z PS+. Prawda to?

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

Lepiej brać z psn z DLC bo dostajesz + 75% contentu. Podstawka to tylko 25% tego co teraz jest dostępne.

Właśnie zdałem sobie sprawę z tego że te Motory na kierownicy ?? hmmmm może być mega ciekawie :D nagle moje zainteresowanie wzrosło. 

Opublikowano

First, lets talk about the price tag DriveClub Bikes will carry, it will be available for £14.99 standalone product and for £12.99 as DLC. Now here are the contents that will be available with DriveClub Bikes (as detailed by Evolution):

12 of the world's best superbikes: Featuring bikes from top manufacturers including Yamaha, Ducati, Kawasaki, Honda, BMW and more.

• Full BIKES Tour campaign: We've designed a new game mode and loads of events to help you get to grips with bikes and ultimately challenge you to master every superbike in the game.
  • Unlimited Challenges: Create and compete in new challenges to show off and test your speed, agility andSKILLSarrow-10x10.png with bikes.
  • Personalized events: Create your own events on any track, in any mode, at any time and with near limitless weather conditions.
  • Multiplayer racing: Take advantage of the extra space on every track with opportunities to overtake on every corner in heated wheel to wheel action.
  • Customization: Personalize your bikes and your rider, including paint jobs, rider leathers and custom helmets.
  • Clubs: Everything you do in DRIVECLUB BIKES contributes to the success of your Club, unlocking new rewards, accolades, customization and challenges.

Also, DriveClub Bikes has a 2nd Platinum, which means that DriveClub now features more trophies to unlock than any other PlayStation game in history, according to Game Director Paul Rustchynsky. 

http://www.gamepur.com/news/20946-driveclub-bikes-download-live-has-platinum-trophy-available-%C2%A315-standalone.html

Opublikowano

tak jak myslalem , sa dwie wersje :)

dla tych co nie maja driveclub, moga kupic samodzielnie dodatek bikes - 84zl

dla tych co maja driveclub nakladka do gierki - 63zl

Opublikowano

ano troche drogo, nowe eventy (ciekawe ile) ale procz tego te same trasy i tylko 12 motorow, jakby wrzucili w tej cenie nowy kraj pod motory to lykalbym bez popity ale tak poczekam na opinie

Opublikowano

Trochę słabo z ceną, tym bardziej jak człowiek sobie przypomni dodatek z motorami do Burnout Paradise, który był całkowicie za darmo. Oferował w zasadzie to co teraz rzucają do DC, czyli nową kampanię, pucharki itd.

Nawet patrząc na wcześniejsze dodatki do DC to cena jest zawyżona o jakieś 50%. Ja się wstrzymuję i czekam na info odnośnie patchy samochodowych.

Opublikowano (edytowane)

ano troche drogo, nowe eventy (ciekawe ile) ale procz tego te same trasy i tylko 12 motorow

42 eventy, czyli prawie 4 razy więcej ile było w jednej paczce DLC z 5 autami (tam po 11). A główna kampania DC miała 50.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano (edytowane)

Kupione mimo to, że za moto w wersji live nie przepadam (po przerysowaniu kilku metrów asfaltu ryjem). Pierwsza ocena na szybko - szału nie ma, warto się zastanowić przed zakupem

Edytowane przez snejkiPL
Opublikowano

dzisiaj wyszlo dlc, jubileuszowy patch w drodze, w listopadzie lobby, nowe trasy i auta sie robia

A few cool details in #DRIVECLUB BIKES: Fluids are animated / BIke chains tighten & relax realistically / Tyres flex under pressure

Opublikowano

Okej ludzie, pograłem już trochę motorami i mogę z pełną odpowiedzialnością Wam je polecić.

To nie są jakieś skórki do pojazdów czy co, tylko całkowicie nowy model jazdy i mnóstwo frajdy.

Nowa kampania ma 162 gwiazdki do zdobycia.

Oprócz standardowych wyścigów i timetrialów są też odpowiedniki driftów, czyli taki jeden event jest podzielony na:

-najpierw jazda na tylnim kole

-potem na przednim

- i do mety przejechanie na jak największej piździe przez radar

Polecam gorąco i wracam grać :cool::lapka:

PS. motorki można kupić również jako tzw 'standalone', czyli grać bez podstawki z samochodami.

• Plusik 2