Daffy 10 546 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Super ze host moze wymusic widok, kary, a nawet rodzaj skrzyni biegow Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wymusić widok? Ekstra sprawa Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Tych eventów jeszcze nie ma w sklepie. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Bo dopiero będą 17 listopada. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Chyba zaraz odpalam, bo cieszą nowe dodatki. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 wlacznie sobie w opcjach asyste hamowania, sa jej trzy poziomy, na wysokim wystarczy CALY CZAS trzymac r2 i skrecac lewo/prawo xDDD prawie jak slynne press x to jason, gierka za nas idealnie dohamowuje na kazdym zakrecie xDDD alleluja, ze w trybie asysty dohamowania sa tak mocne, ze nie ma szans by to wplynelo korzystnie na czasy ale janusze co dotychczas odbijali sie od bandy do bandy wreszcie dojada w jednym kawalku do mety Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Może mi ktos powiedziec dlaczego z wersji kupionej na premiere + season pass zrobila mi sie wersja PS+ i kilka wyścigów mam niedostępnych? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 To i to kupione na tym samym koncie? Możesz zapodać jakiegoś screena? Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Tak kupione na jednym koncie, screena nie zapodam bo usunalem i ściągam raz jeszcze. Problem zaczął sie od aktualizacji z motorami. Edit: Nie tylko ja mam ten problem https://www.reddit.com/r/Driveclub/comments/3o0fqk/houstonwreddit_we_have_a_problem/ Edytowane 2 listopada 2015 przez zawiszakapy Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Prywatne lobby - piękna sprawa. Szkoda że dopiero teraz, ale najważniejsze że twórcy dotrzymali słowa. Multi nabrał rumieńców. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Chwile dziś pograłem, bardzo sprawnie to działa, szybko łaczy żadnych dropów, masa ustawień jest git Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ta gra to potwór, kupiłem w premierę i teraz jest nie do poznania, contentu tyle, że głowa puchnie season pass już nie wystarczy, trzeba za motorki się zabrać Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Evo zapowiadało może jakieś nowe trasy ? Miło byłoby pojeździć np. Po nurburgringu albo Hiszpani Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Tak, nowe trasy się robią, ale nie licz na prawdziwe tory typu Nurburgring. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jakby dali graczom taki generator tras, nawet w sumie prosty, to byłoby genialnie. Cytuj
Marik 2 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jak wam idzie zbieranie gwiazdek w Bikes? Jak oceniacie trudność tour motorkami w porównaniu z tour samochodami? Dla mnie Bikes tour wydaje się trudniejsze ale to może tylko kwestia opanowania maszyn ;p Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Dla mnie też było trudniejsze od podstawki/DLC. Na dwa głupie time triale w sumie 3 godziny straciłem. Nie ułatwiało zadania też to, że okrążenia muszą być czyste. A jak po kilku dniach grania motorami przesiadłem się do auta, to byłem w szoku jakie ono ogromne na tej drodze i się nie przechyla na zakrętach Edytowane 4 listopada 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Marik 2 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Wbicie trofeum "Podniesiona rękawica" też będzie dla mnie sporym wyzwaniem. Po kilkunastu przejazdach brakuje mi około 6 sek. masakra jakaś... W tour mam wbite 68 gwiazdek i zaliczam wszystkie po kolei, do kolejnej brakuje mi 0,17 sek. w tym wyzwaniu Hondą w deszczu gdzie trzeba wykręcić 1:21:500 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jak wam idzie zbieranie gwiazdek w Bikes? Jak oceniacie trudność tour motorkami w porównaniu z tour samochodami? Dla mnie Bikes tour wydaje się trudniejsze ale to może tylko kwestia opanowania maszyn ;p Dla mnie niestety to był zbyt łatwy Tour. Może dlatego żeby nie zniechęcać do zakupu graczy. Prawdopodobnie DLC będą trudniejsze. A może i nie nie wiadomo w sumie. W podstawce początkowe Tour były łatwe dopiero w połowie pojawiły się trudniejsze wyzwania. A na koniec znów trudność spadła. W sumie szybka fajna platynka. Cytuj
Marik 2 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Mi już ten Tour sporo nerwów przysporzył a końca nie widać, dla mnie to nie będzie szybka i łatwa platynka. Ciekawe czy w ogóle będzie platynka... ale jak piszesz że pod koniec trudność spada to mam cichą nadzieje że uda mi się zdobyć wszystkie gwiazdki. Nadzieją matką głupich hehe Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Podniesiona rękawica zrobilem za pierwszym kółkiem ale mam inny dylemat Jak przejechać na tylnim kole 500m xd ? Próbuje od 20min i za każdym razem albo wywalę się bo przesadzę albo za słabo "ciągnę" no nie wiem, bariera nie do pokonania. Proszę o radę EDIT: Dzięki ussr dałem radę choć po zaliczeniu trofika z wrażenia od razu sie wywróciłem Edytowane 4 listopada 2015 przez Dymek Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) No dobry motór, długa prosta i lekkie pompowanie gazem. Trasa Kinloch w Szkocji i jest tam prosta przed metą z górki dobrze wchodzi. Mi już ten Tour sporo nerwów przysporzył a końca nie widać, dla mnie to nie będzie szybka i łatwa platynka. Ciekawe czy w ogóle będzie platynka... ale jak piszesz że pod koniec trudność spada to mam cichą nadzieje że uda mi się zdobyć wszystkie gwiazdki. Nadzieją matką głupich hehe Mi chodziło o DLC z samochodami, bo po kilku prostych pojawiły się trudne a potem znów łatwe. W motorach w Tour ta tendencja jest inna bo poziom trudności podnosi się pod koniec. Ale wystarczy poćwiczyć. To czego tak naprawdę nie chce się robić to podnieść Level wszystkich 12 motorów aż do 15 czyli wymasować. Edytowane 4 listopada 2015 przez ussr Cytuj
Marik 2 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Dymek wybierz trasę z długą prostą, jadąc na tylnym kole nie "stawiaj dęba" do końca, i tak jak pisał ussr pompuj gazem ;P W Tour z samochodami brakuje mi 11 gwiazdek, ale dawno w nim nie jeździłem, ale myślę że troszkę podniosłem skilla grając w DC i startując w rywalizacji i pewnie którąś z brakujących gwiazdek w podstawce jestem w stanie zgarnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi