Square 8 555 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 No my wieczorami bardziej, bo musimy wrócić z pracy Chyba, że jest dzień wolny to ja staram się jeździć wtedy. Można bez HS, ale wskazane aby był kontakt, bo jest śmieszniej. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Jutro cie dodam Square. A w soboty? Pamietam ze Ukyo mnie zapraszal tez jak bylem w pracy? To teraz jak mnie zaprosi to bede z wami grał. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Super akcję dzisiaj miałem przy drifcie (końcówka), w zasadzie kolejny raz, bo już wrzucałem podobne. Nawet nie wiedzialem ze sie tak da Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 W końcu mam 100% w DC (1080 zlotych gwiazdek a nie jak Masorz srebrnych na easy ) i 13 level Elite teraz tylko grind do 85/25 Yeeey Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Dobrze że mnie przekonano do powrotu wieczorne Multi wyborne - Dobra panowie gramy tak słabe warunki pogodowe jakas kreta trasa i TYLKO AMERYKAŃSKIE SAMOCHODY!! - Ok ok ok ok ok ok - x wybrał Dodge Viper x wybrał Chevrolet Corvette x wybrał Dodge Viper Wełna wybrał Ferrari 488 GTB Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Ferrari w stanach robią przecież, nie wiedziałeś? Ale multi jest świetne, to prawda. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Walczac z pewnym ( ) wyzwaniem zniknął mi duch... Jak go odzyskać ? Nie widzę ani swojego najlepszego przejazdu ani ducha innych graczy. W opcjach mam go widocznego na 100% Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Jest pewien sposób, mianowicie musisz pobić czas Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Jak chcesz to moge ci przejechac Cytuj
Dymek 5 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Niech dawają na styczeń nowe trasy bo hype mi się wzmacnia. PS: Można w w prywatnym lobby zrobić wyścig drużynowy ? Porobiłbym Jakieś ustawki klubowe Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 W końcu mam 100% w DC (1080 zlotych gwiazdek a nie jak Masorz srebrnych na easy ) i 13 level Elite teraz tylko grind do 85/25 Yeeey Po pierwsze złotych mam 481 (plus 50 srebrnych) a po drugie spierdalaj, nie każdy jest takim cyborgiem i ma tyle cierpliwości do Hajperów jak Wy Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 PS: Można w w prywatnym lobby zrobić wyścig drużynowy ? Porobiłbym Jakieś ustawki klubowe Można, ale chyba maksymalnie na dwie drużyny, sprawdzę przy okazji. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 No ja to bym nawet pogral ale PSN takie dobre xD Najgorsze jest to ze grindowac mi się kilometrów nie chce i najprzyjemniej robiło by się to właśnie online Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 No mnie właśnie przyszła ochota pogrzać z Wami online, ale NIE MA ONLINE DO KURWY NĘDZY. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Nie wiem jak z moją dostępnością jutro, ale w środę można pograć z racji, że dzień wolny. Wyróżnienia same się nie wbiją przecież, a jeszcze sporo zostało Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) Masakra jakas... jeżdziłem wczoraj cały wieczór (5h!!!) aby zaliczyć 62 poziom elity. Zawsze brakowało około 0,025 i się nie udało... To już nie pierwsze takie posiedzenie i ciągle bez efektów Jednak zauważyłem że pomaga hamowanie ręcznym nakierowuje nas na tor jazdy (eureka ) *Jak kiedyś się wkońcu uda napije się za to !!! Jeszcze nigdy nie męczyłem się tyle z jakimś wyzwaniem. Chyba od września 2015 mnie ono blokuje Edytowane 5 stycznia 2016 przez kufir Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Kur.wa ja w sklepie pewnie dopiero w czwartek drivecluba bede miał faaaak Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Trza zainwestować w swój egzemplarz Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Albo po prostu miec dubla zawsze wlasnie ze tez o tym nie pomyslalem. Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 *Jak kiedyś się wkońcu uda napije się za to !!! Jeszcze nigdy nie męczyłem się tyle z jakimś wyzwaniem. Chyba od września 2015 mnie ono blokuje podziwiam takich wytrwalcow. Wyjasniles mi przy okazji dlaczego większość osob z elite nie przeszkoczyla 1 poziomu, a zwróciło moją uwagę ze sporo osob ma pierwszy albo 13 poziom tego eliternego levelu, ja walcze o pierwszy Cytuj
Gość Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Panowie, nie było mnie w temacie DC przez 2 miechy - o co się rozchodzi z tymi elitarnymi? Zapewne chodzi o te zielone 0 obok, wytrwale wbitego 58lvlu normalnie. Swoją drogą polecam mały odpoczynek od DC, aby zgłodnieć i wrócić ze zdwojoną chęcią - combo: housikowa łupanka ze Spotify + wbijanie pucharów w Bikes po małej przerwie Ja nie wiem jak mozna te gierke hejtować, do tego widzę, że cena 49pln na promo w PSS to juz w ogole kozacka opcja. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Dobrze że mnie przekonano do powrotu wieczorne Multi wyborne - Dobra panowie gramy tak słabe warunki pogodowe jakas kreta trasa i TYLKO AMERYKAŃSKIE SAMOCHODY!! - Ok ok ok ok ok ok - x wybrał Dodge Viper x wybrał Chevrolet Corvette x wybrał Dodge Viper Wełna wybrał Ferrari 488 GTB Nie słyszałem tego, wogole jak sie połaczyłem to przerzuciłem sie na słuchawki i mi widocznie cos nie pykło bo was nie słyszałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi