Gość kufir Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 *Jak kiedyś się wkońcu uda napije się za to !!! Jeszcze nigdy nie męczyłem się tyle z jakimś wyzwaniem. Chyba od września 2015 mnie ono blokuje podziwiam takich wytrwalcow. Wyjasniles mi przy okazji dlaczego większość osob z elite nie przeszkoczyla 1 poziomu, a zwróciło moją uwagę ze sporo osob ma pierwszy albo 13 poziom tego eliternego levelu, ja walcze o pierwszy Gdyby ta gra mi się tak nie podobała to juz dawno bym temat odpuścił... Cytuj Odnośnik do komentarza
snejkiPL 8 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) Kufir, wszyscy w klubie wierzymy, że nas dogonisz Ułomkiem nie jestem, ale ze swojego doświadczenia wiem, że wszystko w DC jest do wbicia (mnie też kilka wyzwań zatrzymało na jakiś czas, szczególnie ten zje*any drift) - nie będę cie uczył jeździć bo temat ogarniasz. Dasz rade Edytowane 5 stycznia 2016 przez snejkiPL Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 kufir ja tam recznego w ogole nie uzywalem tylko robilem wszystko po raceline kluczowy jest ten najostrzejszy zakret po krotkiej prostej i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Ja też nie tykam ręcznego. Ostatnio odpaliłem ten event i od strzała pobiłem swój czas, a jeszcze mogę urwać spokojnie trochę. Próbuj, a w końcu wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Panowie z uporem maniaka jeszcze raz zapytam o kwestia cienia w wyzwaniach. W wyzwaniu cień nie chce sie w czytać nawet po pobiciu rekordu kilka razy, natomiast ten sam cień w czytuje się bez zarzutu w jeździe singlowej na czas. I nie wiem czy jest to błąd gry który ludzie ze studia Evolution nie potrafia naprawić przez rok czasu. Czy może jest jakaś zależność np: osoba która rzuca wyzwanie ma poblokowane party, czy może serwery sa przeciozane w tym czasie. Są gdzies na ten temat jakieś informacje. Nie daje mi to spokoju i odbiera czesc przyjemnosci z rywalizacji. P.S Nie lubie jak cos nie dziala i nie wiem z jakiego powodu nie daje mi to spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Szczerze nie wiem miałem coś takiego tylko raz podczas Elite 19 chyba normalnie wszystko działa tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 PSS ma obniżkę ceny DC Bikes - 42 zł dodatek i 54 zł wersja samodzielna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Hahaha znowu fajnie się zgrało, bo miałem brać na początku roku i wczoraj już byłem zdecydowany na zakup, ale robiłem dalej kilometrówki. Po powrocie do domu biorę się za motorki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No ja już skończyłem główny tour. Jest zbyt łatwo moim zdaniem, nie przypominam sobie wyzwania typu Venom Hot Lap. Przymierzam się do platyny, widzę tam jedno wyzwanie na złote trofeum no i zajęcie miejsca na podium w multi (po czym nagranie powtórki), próbowałem dziś rano ale mało ludzi na serwerach (musi być w sumie 6 osób). Wieczorem zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Lepiej kupić pakiet rozszerzający czy jako osobną grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Lepiej kupić pakiet rozszerzający czy jako osobną grę? To jest to samo. Pakiet rozszerzający wymaga podstawki, więc bierz to bo masz DC. Edytowane 7 stycznia 2016 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Dzięki, kupione Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 @daras Nie spodziewam się większych trudności, skoro poziom Elite motorkiem wbiłem w kilkanaście minut, a to był pierwszy kontakt z jednośladem w DC Za multi pewnie wpadnie podczas forumkowych zmagań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 DLC dla Bikes jest dostępne dla posiadaczy season passa, czy sprzedawane osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Osobno Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Dobra, udało mi się zdobyć trofeum "Zachowam na później". Jak pisałem wcześniej trzeba być na podium w minimum 6 osobowym składzie i po wyścigu zapisać powtórkę. Udało m się za drugim razem, bo za pierwszym byłem czwarty z 8 graczami Jednak lepiej grać wieczorami bo serwery full. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Kupiłem i pierwsze eventy są bardzo proste. Na chwilę obecną nad jedną gwiazdką musiałem posiedzieć dłużej i to dopiero w czwartym zestawie. Mnożnik punktów sprawia, że bardzo szybko zdobywa się poziomy motorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Kupiłem wersje z season passem (a sprzedałem pudełkową drożej ).Czy jak ściągne te dodatkowe toury, to automatycznie mam dostęp do dodatkowych samochodów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Autka będę od razu dostępne (nie wiem czy wymagają odpowiedniego levelu), ale prawdopodobnie zestawy aut też będziesz musiał zassać (klucz). Jak na którymś będziesz miał znaczek PSS, to po prostu kliknij na nim :Cross18x18: i wtedy automatycznie odblokują się wszystkie z danego touru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Ej jak sie zdobywa te poziomy elite supersajan? Trzeba miec plusa? Bo mi sie skonczył. I w wyzwaniach mam tylko jakies pier.doły któych nie rozumiem. Kur.de ale grania po tej przepustce. Driveclub to bez watpienia aktualnie najbardziej wyje.bista gra z dlc w stosunku cena/jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Najsampierw musisz wbić 60 poziom, jak już to zrobisz to co level będziesz dostawał wytyczne nowego Elite. Ja skończyłem wczoraj główny Tour w motorkach (jakieś 7-8h grania), pierwsze trzy zestawy idą od strzała, każde wyzwanie w zasadzie wpada po pierwszej próbie. Czwarty minimalnie trudniejszy, natomiast w ostatnich dwóch odczułem podniesiony poziom trudności (źle mi się jeździ Ducati). Wszystkie gwiazdki wpadły i teraz prosta droga do platyny, ale nie wiem co za debil wymyślił trofik ze spędzeniem godziny w Photo Mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Aha, no ja dopiero 50. Myslalem o tych motorkach ale jakos sie boje modelu jazdy ze bedzie kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Wbij 10 poziom producenta KTM (kilometry), to dostaniesz darmową sztukę. Sprawdzisz model jazdy i będziesz wiedział czy brać czy odpuścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Kurde, fajne te motorki są Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Najsampierw musisz wbić 60 poziom, jak już to zrobisz to co level będziesz dostawał wytyczne nowego Elite.Ja skończyłem wczoraj główny Tour w motorkach (jakieś 7-8h grania), pierwsze trzy zestawy idą od strzała, każde wyzwanie w zasadzie wpada po pierwszej próbie. Czwarty minimalnie trudniejszy, natomiast w ostatnich dwóch odczułem podniesiony poziom trudności (źle mi się jeździ Ducati). Wszystkie gwiazdki wpadły i teraz prosta droga do platyny, ale nie wiem co za debil wymyślił trofik ze spędzeniem godziny w Photo Mode. Ten trofik wystarczy ze wejdziesz w Photo Mode i zostawisz konsolę na godzinę i wpadnie samo, bardziej napsuje ci krwi trofik gdzie musisz zdobyć 15 poziom w 12 motorach, ja robiłem jak miałem x2 naliczanie punktów, a i tak zajęło mi to trochę czasu. No i ten trofik jest zgliczowany i zamiast 12 musiałem wszystkie motorki wymaksowac czyli jeśli się nie mylę to 15 ich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi