Square 8 553 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 No można zostawić konsole, ale wolał bym grać w tym czasie Teraz wszystkie motorki mają x2 wiec tym się nie przejmuję, bo jeżdżenie w DC sprawia mi masę frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Jestem Elitarny!!!!! Właśnie wpadło 85/25 Teraz motorki Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Znalazłem glitcha Można sobie odblokować zawody poprzez zmianę poziomu trudności. Jak cos jest zablokowane na standard, to bierzemy easy a potem zmieniamy na standard i można wbijac złote gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 No można zostawić konsole, ale wolał bym grać w tym czasie Teraz wszystkie motorki mają x2 wiec tym się nie przejmuję, bo jeżdżenie w DC sprawia mi masę frajdy. Co racja to racja lepiej grać niż zostawiać konsolę na tą godzinę, poprostu musisz się pobawić w tym foto trybie fajne zdjęcia można robić no i te detale jak ci opona pracuje fajny bajer, nie będziesz wiedział kiedy ci zleci jak się zaczniesz bawić w robienie dobrych ujęć. Co do mnoznika to faktycznie przydaje się w końcu skraca czas wybicia poziomu o połowę. Mnie to denerwowalo ze względu na to ze jak chciałem robić to online to nie zawsze trafiłem na ten motor który chcialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Ok jeszcze 45 minut w Photo Mode i mam platynke w Motorkach Gwiazdki wpadły bardzo szybko po przestawieniu się na inny model jazdy teraz tylko czekać na nowe eventy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Motory sa wysmienite Gdy przelaczymy na kamere "z kasku" i wylaczymy huda jest po prostu GENIALNIE. Poczucie predkosci i piekna grafika to miod dla oczu Szkoda jednak ze ta gra ma tendencje do karania za granie na innych kemerach niz "zza autem i "zza motoru". W innych grach np. Forza czy Caars mozna powalczyc na kazdej kamerze z tymi co graja "zza samochodu" / "zza motoru". Tutaj cos nie jest tak jak powinno chyba. Wiec albo grasz dla frajdy albo dla wynikow na kamerze ktora nie do konca mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Moze dlatego ze Driveclub jest milion razy bardziej dynamiczny niz forza czy Cars. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Ale zobaczcie np. ustawienie kamery w kokpicie w aucie. Dlaczego samochdy klasy Hiper lub pierwsze lepsze Lambo np. Aventador czy Hurakan sa niegrywalne po prostu. 3/4 telewizora na takiej kamerze to sufit auta i deska rozdzielcza a 1/4 (albo i nie ) to trasa !!! No przeciez grac sie nie da bo nic nie widac. \ Dlaczego w innych grach o ktorych wspomnialem wczesniej kamera jest umeijscowiona tak w tym kukpicie ze mamy wiekszy widok na trase i da sie komfortowo grac, tutaj gdy bedzie lal deszcz i bedzie noc mozemy zapomniec ze zobaczymy cokolwiek, absurd. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Szczerze? Wydaje mi sie ze ta kamera jest po to zeby zobaczyc jak wyje.biscie odwzorowane sa kokpity i wnetrze auta. Tylko po to. Poza tym ja osobiscie bym grał tylko na kierownicy na takiej kamerze,a na kierwnicy rekordów i tak bys nie bił. Nie narzekaj No stary ale na żywo w ulewe i noc jadąc mclarenem tez bys wiele nie zdziałał nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Jasne że tak masz racje ale zwracam uwagą na to że jednak umiejscowanie tych kamer w kokpicie mogło by być inne, takie aby było wiecej widac tej trasy po co mi ogladac sufit mojej fury . Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Przeciez jest kamera w kokpicie, przy samej szybie gdzie widać całą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 To fajna alternatywa i dobrze ze jest w jakims sensie rekompensuje kiepski widok zza kierownicy ale to nie to samo niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Do driftów tylko zza samochodu, ale generalnie wyścigi lubię z maski. Chyba, że te cholerne Hajpery Wtedy też zza. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejkiPL 8 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 W private lobby online o ile się nie mylę, można wymusić wybraną kamerę. A ściganie się z AI to i tak marna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Można ustawić widok jak i skrzynie biegów. Tylko też chyba nie o to chodzi, aby na siłę komuś narzucać jak ma jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 To fajna alternatywa i dobrze ze jest w jakims sensie rekompensuje kiepski widok zza kierownicy ale to nie to samo niestety. Grałem na padzie z widokiem z maski a potem przełączyłem na zza Auta, ale od kiedy gram na kierownicy to moim widokiem nr1 jest widok z za szyby. Naprawdę polecam, posiedź dłużej nie pożałujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Gram tak chyba to najlepszy wybór ze wszystkich widoków ale szkoda że nie widać naturalnego obrotomierza i kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) gdzie sa nowe trasy!!!!xDa tak na powaznie..ktos cos wie..jakies ploty czy cos?? Edytowane 12 stycznia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Na początku roku miały być, coś mi się kojarzy, że była mowa o styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Nie mówili kiedy, źle kojarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 PS: Tropchy za 15 lvl w 12 motorach to tak naprawde trophy za 15 lvl we wszystkich motorach. Na poczatku było ich 12 wiec nie wiem czy jest to bład tłumaczenia czy bug trophy. Teraz trzeba zrobic 15motorów (albo 16 nie pamietam ile ich jest) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Przy aktualnym mnożniku to wpada bardzo szybko, ja całą platyne zrobiłem w dwa dni Ogólnie motorki bardzo fajne, ale Tour zdecydowanie za krótki. Ciekawe ile dodatków do tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dymek 5 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Przy aktualnym mnożniku to wpada bardzo szybko, ja całą platyne zrobiłem w dwa dni Ja nadal platyny nie zrobiłem i chyba długo nie zrobie... Nie wiem jak wam się chcę tyle jeżdzić tymi moturami xd. Czuję w kościach że 15 dadzą zajawkę na nowe trasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Po prostu motory są krótkie, a mnożnik x2 skraca jazdę i to bardzo. 50k za jeden event w 40 sekund to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Kiedy te nowe trasy i jakie coś wiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi