kanabis 22 445 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Panowie nie moge wbic trofika do trzech razy sztuka. Albo nie rozumiem, nie raz podczas tour i proby czasowej pokonalem za pierwszym razem trzy czasy z gwiazdek i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Musisz być offline z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 (edytowane) Tam chodzi o coś innego. Odpalasz próbę czasową (własną, nie z Tour'a) i musisz kolejno pokonać 3 czasy duchów, które gra pokazuje. Możesz też odłączyć neta i pokonywać swoje własne czasy. Na przykład pierwsze okr. robisz 2:30 min, drugie 2:10 min, trzecie 2:00 min i czwarte 1:50 min. Edytowane 15 stycznia 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 No tak, ale ja pamietam, że onlinowo coś nie chciało wpaść odłączyłem neta i wpadło i zrobiłem wlasnie tak, że pierwszy czas totalnie z du,py a potem 3 razy co raz lepszy no i musi być time trial tak jak mówisz a nie tour. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Ja to zrobiłem w Tour robiąc 3 gwiazdki w evencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 W tour nie dziala. Sprobuje w pojedeynczej probie jak mowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Ok weszlo tak jak mowiliscie, dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 (edytowane) Nissan R34 GT-R Na filmiku jest ponoć kilka wskazówek co będzie w patchu. Na przykład filtry z photo mode podczas gry? Edytowane 15 stycznia 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 tak, juz sie przyznali, bedzie mozna zapuszczac filtry z photomode w trakcie gry wlasciwej Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 Z twiterrów: - Photo Mode filters during race. B&W, posterize, night vision, bleach, cinematic... all of them! - And you can change the intensity of them too! - More Stars and Trophies coming next month! - more Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 O nowych trasach cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Jak pojawi się info to możesz być pewny, że Szczurek o tym napisze, nie musisz pytać co 3 dni Ja czekam jeszcze na kolejne poziomy wyróżnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Ale sie wkręciłem w te wyzwania. Od 2 dni nawet nie tknąłem touru a jeszcze chyb mi z 8 zostało W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 (edytowane) W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC. I to jest piękne w tej grze!!! Można rywalizować z ludzmi nie kupując tego badziewnego plusa! Da się, da ! http://www.ppe.pl/news/41257/driveclub-potrzebuje-kar-za-odbijanie-od-scian-tworcy-rozwazaja-taka-mozliwosc.html jestem na TAK! Edytowane 19 stycznia 2016 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Dymek 5 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Jeżeli mają wprowadzić te kary to niech zrobią też coś z driftem. Fajnie jest zrobić te 5-10 tyś więcej ale to nie o to chodzi. Powoli omijam zawody w których szanse na top 10 daję tylko (pipi)nięcie w scianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver. No i wlasnie dlatego powinny byc te kary bo czasami az sie odechciewa jezdzic starannie jesli walac w bande mozna miec lepszy wynik.... Beznadzieja... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande O kolega kaliszke z Ostrołeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 (edytowane) właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek? Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak: - nie nadużywaj ręcznego (tylko w odpowiednich momentach) - nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego - wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość - przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem - w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że to arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować" Jak mi się coś przypomni to dopiszę Edytowane 20 stycznia 2016 przez _daras_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver. o ile na początku myślałem że sobie jawnie kpisz z mojego pytania, tak po kilku trasach, gdy prawilne wejście w zakręt z odbiciem od bandy sprawiało że uzyskiwałem lepszy czas niż po starannym wejściu w wiraż, zrozumiałem o co chodzi póki co największy problem sprawiło mi kontrolowanie Ferrari 430 w tym paskudnym błocie i deszczu, delikatny ruch gałką w prawo lub lewo sprawia że kręcę bączka wokół własnej osi. Hatchbacki na początek, na zrozumienie modelu jazdy w porządku, problemy największe mam z wykręcaniem jakichkolwiek wyników w pojedynkach drift. Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande O kolega kaliszke z Ostrołeki ano z Ostrołęki, świeży właściciel PS4 i świeżo upieczony forumowicz właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek? Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak: - nie nadużywaj ręcznego, tylko w odpowiednich momentach - nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego - wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość - przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem - w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że do arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować" Jak mi się coś przypomni to dopiszę z tym ręcznym to ogólnie duuużo pracy, bo na chwilę obecną użyłem go może z 2-3 razy i efekt był nieciekawy. Wchodzenie jak najciaśniej w zakręty popłaca, szybko to zauwazyłem, męczenie go szeroko sprawia, że utrzymujemy koszmarną prędkość i zanim z zakręt się skończy, można się zestarzeć... Gra bardzo mi się podoba, szukam klubu, zeby uzyskać dostęp do klubowych aut - wyśle ktoś może inva, czy trzeba sobie zasłużyć? Nie ukrywam że nie jestem jeszcze demonem szybkości i kierowcą marzeń, ale z czasem przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Ja w wyścigu ani razu nie użyłem ręcznego żeby poprawić czas, nie polecam się tego uczyć za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 (edytowane) Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD Niekoniecznie, bo czasami można w typowym wyścigu machnąć ręczny na bardzo ostrych zakrętach (Japonia) i przy suchym asfalcie. Zależy też od samochodu ofkors. Edytowane 20 stycznia 2016 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Jak robicie w tour drifty bez ręcznego i ozaliczacie 3 gwiazdki ? 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi