Square 8 553 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 No gdybym grał na kierownicy to jasne, że większość jechałbym na kamerze z za szyby albo z kokpitu. Wtedy ma to sens, wczuwa na maxa, całkiem inny feeling. NA początku trzeba by się było przestawić, ale było by widać różnicę po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Ja tak zaliczyłem oba Venom Hot Lapy. Zaletą dla mnie jest większa frajda, to prawda że czasy gorsze robiłem ale to nie oto chodziło. Tych widoków w DC jest już tyle że każdy znajdzie coś dla siebie i oto w tym chodzi. I tak ten w deszczu łatwiejszy. Albo skill podrósł po prostu od tego hot venom 1 Bo pamietam ze z tym pierwszym troche kur.w poleciało. A dwójeczka wpadła za 4 razem. Ale chyba jednak łatwiejsza jedynka nie wybaczała nawet minimalnych błedów. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Dobra, teraz wyjdę na lamera, ale: Jak wygrywać pojedynki? Nijak nie mam szans dogonić przeciwnika, bo na starcie i zakrętach odpala dodatkowy motorek w dupsku odjeżdżając mi na parę sekund. Raz jak przycedził w barierkę i postawiło go bokiem i tak zdołał mnie dogonić, wyprzedzić na zakręcie (dodatkowy motorek w rzyci) i zameldować się na mecie prawie 3 sek. przede mną. I tak samo się dzieje w wyścigach, kiedy na prostych słabsze, bądź te sama auta są szybsze niż ten którym jadę. Nie mówię, ze zawsze, bo na zakrętach trzeba się wpychać, ale kiedy na ostatniej prostej, masz na ogonie 3 rywali, bronisz się przed jednym, a ta dwójka cię wyprzedza i cała czwórka kończy wyścig mieszcząc się w niecałej sekundzie, bo są to ledwie długości auta. I ponownie wybór dostępnego auta nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Nie są szybsze, źle wchodzisz w zakrety/niepotrzebnie hamujesz na łukach/ masz wolniejsze auto. Innej opcji nie ma przepana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Ja tak zaliczyłem oba Venom Hot Lapy. Zaletą dla mnie jest większa frajda, to prawda że czasy gorsze robiłem ale to nie oto chodziło. Tych widoków w DC jest już tyle że każdy znajdzie coś dla siebie i oto w tym chodzi. Zanim zacząłem grać na G29 nawet nie myślałem że kiedykolwiek będę używał widoku z za szyby, a teraz uważam że jest najfajniejszy. Są po prostu gracze którzy nie potrafią grać w wyścigowe gry na kamerze z za samochodu tzw Chase Cam Na poczatku gralem tylko z kokpitu i na manualu, dopiero gdy zaczalem grac autami z klasy hiper zobaczyłem ze czasami nic nie widac. Zle tam ta ksmere ustawili w tych autach. Przerzucilem sie wiec na szybe ale i tak bardzo czesto wracam do kokpitu. Wtedy kocham ta gre i czuje mega frajde pomimo iz czasy sporo gorsze. Motorem tez z kasku sie gra oblednie i tak zazwyczaj gram pomimo ze zza mitora gra sie duzoooo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 one man one engine ja się pytam, co tak suabo, bo ja nie ogarniam jak ja mam się nie rozbić tą AMG bestią i jeszcze zmieścić się w czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Bez przesady. Ma świetne hamowanie i prowadzenie w zakrętach. Zimna krew i do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Nie zdarzylem zakupic dodatku z motorami w promocji, czy warto aktualnie wydawac na to 62zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Wg mnie nie, bo mają bardzo krótką kampanię. Wbij 10 lvl producenta KTM, dostaniesz jeden motorek i sprawdź czy model jazdy Ci będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 pewnie się wygłupię, ale co tam: Przy zakupie gry wykupiłem też season pass, czy to po jakimś czasie wygasza i trzeba wykupywać od nowa ? Bo jakieś pół roku nie grałem, dzisiaj odpaliłem, że zobaczyć jak wygląda na nowym tv, a tam wszystko z season passa poblokowane i żeby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 (edytowane) Nie powinno nic wygasać, przepustka sezonowa jest na stale musisz po prostu wszystko posciagac ze sklepu. Wczoraj pogralem znowu z kokpitu (uwiebiam to) i na manualu!!! Odpaliłem Ferrari Italia bo w tym samochodzi umiescili genialnie kamerem widac kierownice i szybe a nie jak np. w przypadku Aventadora pol sufitu. Ciekawe czemu tak z tymi kamerami zpaprali czy po prostu inaczej sie nie dalo ? Sa auta gdzie widac wszystko elegancko, a sa i takie że mało co widac trasy a samochody jesli chodzi o geometrie wydaja sie byc bardzo podobne. Edytowane 26 stycznia 2016 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 pewnie się wygłupię, ale co tam: Przy zakupie gry wykupiłem też season pass, czy to po jakimś czasie wygasza i trzeba wykupywać od nowa ? Bo jakieś pół roku nie grałem, dzisiaj odpaliłem, że zobaczyć jak wygląda na nowym tv, a tam wszystko z season passa poblokowane i żeby kupić wydaje mi się, że tam gdzie masz kłódkę z odesłaniem do PSStore wystarczy wejść i nie musisz za nic płacić, od razu masz opcję POBIERZ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 one man one engine ja się pytam, co tak suabo, bo ja nie ogarniam jak ja mam się nie rozbić tą AMG bestią i jeszcze zmieścić się w czasie? Uwazac z gazem. Najtrudniejszy IMO jest venom hot lap 1. No chyba ze jeszcze cos sie wydarzy w tour ignition ktory mi został Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Ignition to pierwszy dodatek (darmowy), nie ma tam nic trudnego. Co do Mercedesa w deszczu to o ile czas nie jest problemem, to trzeba uważać na dwóch zakrętach w drugim sektorze, bo łatwo wypaść na trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Jak ja zrobilem wszystkie gwiazdki i wszystkie Elite to kazdy moze to zrobic -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Pierwszy problem w grze to właśnie Venom hotlap 1 (spokojnie z godzine go katowałem klnąc jak jakiś szewc) ale to pryszcz przy 53 sekundach w wyzwaniu forumkowym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Zerknijcie na to : https://www.youtube.com/watch?v=sNVKawp-3Kg Zwróccie uwagę że na zakrętach kamera jakoś tak odchyla się na bok. U mnie nie ma takiego bajeru, to sie gdzieś w opcjach ustawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Nie oglądam, ale tak jest w opcjach zaglądanie za róg czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Tylko mam to włączone i nadal nie ma tego efektu nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 moze manualnie sie rozgladal prawym analogiem Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Musisz jeszcze kręcić prawą gałką, żeby taki efekt mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Prawa galka moge krecic zawsze gdy jest zagladanie za rog wlaczone lub wylaczone. Na filmie kamera przeskakuje plynnie ruszajac prawa galke analogowa nie da sie w forworze walki tak tego robic. to musi inaczej jakos dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Ehh Kufir, przecież on przejechał normalny wyścig na kamerze zza samochodu (part 1), a to co Ty zapodałeś to replay z kabiny, gdzie koleś operuje już kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 (edytowane) del - square mnie ubiegł Edytowane 26 stycznia 2016 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Chyba faktycznie macie racje ale w dalszym ciągu nie wiem co zmienia ta opcja "zaglądanie za róg" ? Czy jest włączona czy nie i tak mogę się rozglądać na boki podczas jazdy. Ktoś coś wyjasni ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi