Opublikowano 1 lutego 20169 l Cholera , zapomniałem wczoraj Tak własciwie to od kiedy do kiedy sa te wyzwania, trzeba sie mocniej postarac
Opublikowano 1 lutego 20169 l duzo nas z forumka szkoda braku czasu bo o drugie miejsce mozna bylo powalczyc No w sumie masz racje. Ja osobiscie siedzialem 1.5 godziny nad wyzwaniem i juz prawie jeszcze pol sekundy urwalem. Jakbym posiedzial tak jak kiedys w Rywalizacji na spokojnie w pierwszej dziesiatce bym sie zmiescil - za pozno dolaczylem, bo dopiero wczoraj :-( Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 lutego 20169 l przez gebus_3008
Opublikowano 1 lutego 20169 l Wełna w sumie jeszcze nic ztraconego zliczane bedą 3 najlepsze przejazdy kazdego jedno z najgorszym wynikiem nie bedzie liczone.
Opublikowano 1 lutego 20169 l tak tylko u mnie ostatnio to kompletnie nic nie wiadomo z czasem pracy Chociaz w tym tygodniu to poprostu nie patrzyłem od kiedy to jest, a teraz jak wiem ze od piatku to jakas godzinke sie znajdzie codziennie aby pojezdzic
Opublikowano 1 lutego 20169 l Nissan 370Z i Nismo GTR z podwójnymi punktami, na motorkach mnożnik ma Yamaha, Kawasaki i Honda. Nie wiem do kiedy.
Opublikowano 2 lutego 20169 l W następnym tygodniu odsłonią wszystkie karty. Rushy pisze że w Hardcore pad da sobie dobrze radę, tylko będzie trzeba delikatnie operować przepustnicą. Wydaję mi się że na kierkce będzie za dużo machania np. Przy dużych opadach. Edytowane 2 lutego 20169 l przez Dymek
Opublikowano 8 lutego 20169 l prawdziwe "(pipi) uderzyło w wiatrak" gdy w Driveclub spadł deszcz Osobiście jestem przeciwny wszelkim patchom i wydawaniem gier niedokończonych ale to co się stało z Driveclubem potwierdza tylko że właściwe wsparcie potrafi zdziałać cuda. Żeby było więcej takich developerów wspierających swoje gry.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Ostatnio tak spodobała mi sie ta nuta ze postanowilem zrobic teledysk z DC w roli głównej ; ) Edytowane 10 lutego 20169 l przez Redmitsu
Opublikowano 10 lutego 20169 l Czarne 370Z by lepiej wyglądało Nie wkurza was czasami deszcz w DC? Chodzi mi o to, że jak jedziemy w dzień to w zasadzie pada tylko przed samochodem (a nie tak jak w nocy, że praktycznie wszędzie), plus zawsze z naprzeciwka, pomimo krętych tras. Do tego przy wyjeżdżaniu z tuneli za późno wchodzą opady, powinny być już widoczne wcześniej.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Jutro update z nową trasą Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł). Edytowane 10 lutego 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 lutego 20169 l czyli mapka w szkocji a tam 6 wariantow trasy?? bajkano limits bedzie za free??
Opublikowano 10 lutego 20169 l Co te dwa zdjecia urywaja cztery litery nie mam pytan ... Nowa trasa w miescie ?? Generalnie fury tez spoko czyli mapka w szkocji a tam 6 wariantow trasy?? bajka no limits bedzie za free?? Patrz post wyzej co do hajsu
Opublikowano 10 lutego 20169 l Season Pass się skończył w lipcu, więc zgadnij czy będzie w ramach SP ten dodatek. nie będzie Edytowane 10 lutego 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 lutego 20169 l To jutro będzie dostępna trasa miastowa? Masorz, będziesz streamował? chcę popatrzeć
Opublikowano 10 lutego 20169 l jedna trasa szesc wariantow, super nice, czyli wychodzi na to ze trasy miejsce w innych lokacjach przyjda w ciagu roku masakraja jak zayebiscie jest wspierana ta gra
Opublikowano 10 lutego 20169 l Ależ updatów od czasu kiedy sprzedałem drivecluba. To było ponad pół roku temu. Chyba warto powrócić i dokupić sp? Forumkowa rywalizacja startuje co miesiąc od zera czy jak to jest? edit: widzę, że dodatki wchodzą poza sp....robienie graczy w chuya lvl master Edytowane 10 lutego 20169 l przez Cosmos
Opublikowano 10 lutego 20169 l edit: widzę, że dodatki wchodzą poza sp....robienie graczy w chuya lvl master A dlaczego? W opisie Season Pass jest informacja, że zawiera dodatki wydane między listopadem 2014 a lipcem 2015 i z tego się wywiązali. Wszystkie auta, które wyszły później były za free, do odblokowania w grze lub do kupienia w PSS. Te w lutym będą płatne, ale za to rzucają darmowe tory. Jak dla mnie to uczciwa oferta.
Opublikowano 10 lutego 20169 l leca w chuya xDDD gierka z season passem z tona zawartosci do wyrwania za 60zl, a niektorzy jeszcze maja ale ze po 16miesiacach od premiery jakies eventy beda platne, pomimo tego ze co miesiac sadza takie darmowe patche (np ten z nowa trasa) ze wielu innych devow juz dawno by mieli graczy w (pipi)e i dali te wszystkie bajery w kontynuacji