Opublikowano 10 lutego 20169 l Ja jestem na nie jeśli chodzi o kontent (sam support gry jest niesamowity). Trasa w mieście na screenach głowy nie urywa, przynajmniej jeśli chodzi o scenografie. Skyline oraz Civic totalnie nie mój styl, choć cena 15zł w pakiecie z moto wydaje się być dobrą ofertą cena = wartość
Opublikowano 10 lutego 20169 l W Nissanie też jest po "złej" stronie, bo to są japończyki, a tam właśnie po prawej mają kółka. Ot i cała tajemnica.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Cosmos, nie ma drugiej takiej gry wypchanej dobrym darmowym contentem jak DriveClub a Ty piszesz o robieniu graczy w balona? To kim zatem jest Turn10 udostępniając w Forzie 4 w podstawce samochody które w Forzie 5 są jako DLC.
Opublikowano 11 lutego 20169 l Tez wysunąłem taki wniosek że trasy miejskie będą systematycznie dodawane do każdej lokacji i jest to świetna informacja Mimo to fajni by było dostać jakieś miejscówki typu Włochy, Grecja z pięknymi wybrzeżami
Opublikowano 11 lutego 20169 l Dziwne, DC mam aktualizowane na bieżąco a ciągnie mi łatkę 13gb zamiast 0,9gb
Opublikowano 11 lutego 20169 l 13gb to jest całość aktualizacji, zawsze tak pokazuje, pobierze Ci 0.9gb
Opublikowano 11 lutego 20169 l Wiem że 13gb to całość, tylko że minęło 4gb i pobiera dalej a nie powinno. DC mam na biezaco aktualizowane, dziwne
Opublikowano 11 lutego 20169 l Dzizas ... Proponuje wyzwanie forumkowe na nowej trasie zanim nasze cyborgi ja rozpracuja
Opublikowano 11 lutego 20169 l Będzie, ale nie wiem czy nie poczekać na Nissana i zrobić combo. Ale znając życie nie wszyscy będą go mieć i będzie larum.
Opublikowano 11 lutego 20169 l Ciekawe do jakiej kategorii dadzą piękną Honde Civic Może wreszcie zasili szeregi podstawowej klasy
Opublikowano 11 lutego 20169 l Tryb hardcore super. Mało tego konsoliwi przeciwnicy tez maja trudniej i powstaja wspaniale kraksy. Teraz dopiero gra solo z konsolowimy przeciwnikami ma sens. Rewelacja !
Opublikowano 11 lutego 20169 l Witam , chciałbym sie podzielić czymś co zauważyłem , nie wiem czy ta opcja już była wczesniej bo nie gram regularnie w Driveclub. A więc do rzeczy chodzi o włączenie lub wyłączenie filtru graficznego , trzeba wejść w tryb fotograficzny i wychodząc z niego wyświetla sie pytanie czy wybrać filtr graficzny w opcji wyścigu , anuluj , i opcja ok . Jesli wybierzemy opcje ok gra nie ma tego filtru i wyglada inaczej inne nasycenie kolorów tzn mniejsze , najlepiej widać to na trasach w Szkocji na czerwonym aucie .
Opublikowano 12 lutego 20169 l pytanie lamerskie...jak wlaczyc ten tryb hardcorowy?? fakt ze wczoraj gralem tylko time triale ale po wejsciu w ustawienia opcja ta byla niedostepna Edytowane 12 lutego 20169 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 12 lutego 20169 l Musisz wejść z poziomu menu głównego, w czasie jazdy nie da się zmienić. Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 lutego 20169 l Honda dostępna jest w: -Photo Finish/Yedapalli Open -Sakura/Skromnie w Japonii -Evolution/Hot Hatch Dla Wybranych Nissan: -RPM/Mistrzostwa RPM Edytowane 12 lutego 20169 l przez Dymek