Zeratul 415 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Jakosc filmikow jest dosyc slaba. Mam nadzieje, ze Sony wypusci jakis oficjalny material w 1080p. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 może na gamersyde się pojawi w lepszej jakośći Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Wyjaśnienie działania klubu oraz wykonywanie zadań Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Jeżeli to tak naprawdę bedzie wszystko wyglądać, to DC musi dostać swój kącik na forum albo conajmniej kilka tematów w dziale online - kluby, zespołu, rekrutacja, challange itp pysznie sie to prezentuje mimo, ze ścigalki to nie jest mój ulubiony rodzaj gier Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 No i po obejrzeniu tych filmików już wiem że mój czas przy kierownicy spędzę w 100% z project Cars, Daruje sobie DriveClub. Ten model jazdy stricte arcade jest. I na padzie z powodzeniem można grać. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Najnowsze gameplay-e w jedynej właściwej jakości: http://www.gamersyde.com/news_driveclub_moves_faster_than_light-15307_en.html Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Na stronie pojawił się nowy filmik. Trasa w Kanadzie : http://driveclub.eu.playstation.com/1080p I link do ściągnięcia: http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4 Edytowane 16 maja 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Kapitalnie to wygląda tylko martwia mnie te kolizje. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Kapitalnie to wygląda tylko martwia mnie te kolizje.Moim zdaniem model jazdy bardzo trudno ocenic po filmikach, trzeba zagrac i tyle, dlatego wersja dla PS Plus bedzie tak dużą zaletą tej gry, będzie można na spokojnie sprawdzić model jazdy, kolizje, ilość znajomych grających w grę itd. I na tej podstawie podjąć decyzję o zakupieniu rozszerzenia do pełnej wersji - komfortowa sytuacja, chciałbym żeby więcej gier prezentowało taki model dystrybucji. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Świetnie to wygląda, a co najważniejsze - dynamicznie. Ta gra na nowo zdefiniuje wygląd otoczenia w racerach. Ilość drzew na tych górach robi wrażenie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Kapitalnie to wygląda tylko martwia mnie te kolizje.Moim zdaniem model jazdy bardzo trudno ocenic po filmikach, trzeba zagrac i tyle, dlatego wersja dla PS Plus bedzie tak dużą zaletą tej gry, będzie można na spokojnie sprawdzić model jazdy, kolizje, ilość znajomych grających w grę itd. I na tej podstawie podjąć decyzję o zakupieniu rozszerzenia do pełnej wersji - komfortowa sytuacja, chciałbym żeby więcej gier prezentowało taki model dystrybucji. Ale demo nie jest niczym nowym Wiele gier prezentuje ten "model dystrybucji" Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Świetnie to wygląda, a co najważniejsze - dynamicznie. Ta gra na nowo zdefiniuje wygląd otoczenia w racerach. Ilość drzew na tych górach robi wrażenie. Ilość drzew na trasie najwazniejsza rzecz w wyścigach, olo. Inna sprawa, że trzeba przyznać że graficznie prezentuje sie elegancko i oby wyszła dobra gra. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 otoczenie w Kanadzie wygląda obłędnie. faktem jest, że ilość drzew to żaden wyróżnik w grze wyścigowej, ale jak dojdzie do robienia zdjęć to takie widoki okażą się wręcz idealne. mnie niepokoi inna rzecz z kolei - praktycznie wszystko to co do tej pory pokazali to są trasy poza zurbanizowanymi miejscami. jazda po lasach może szybko się znużyć. niestety 3 z 5 lokacj (Indie, Kanada, Chile) to nic tylko drzewa dookoła. oby była jakaś miła odskocznia w postaci chociażby niskiej zabudowy w okolicach tras. tak czy srak zapowiada się sporo jeżdżenia na ostatni kwartał tego roku. szkoda jedynie, że gra wychodzi tego samego dnia co Alien Isolation. wolałbym widzieć DriveClub już we wrześniu, bo póki co ten miesiąc niczego ciekawego dla mnie nie oferuje. chyba, że The Last of Us faktycznie zostanie wydane w sierpniu, wtedy wrzesień będę miał growo zajęty. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 (edytowane) Świetnie to wygląda, a co najważniejsze - dynamicznie. Ta gra na nowo zdefiniuje wygląd otoczenia w racerach. Ilość drzew na tych górach robi wrażenie. Ilość drzew na trasie najwazniejsza rzecz w wyścigach. A ktoś tak napisał? Model jazdy i samochody są najważniejsze, ale pozostałe elementy także. To one razem tworzą jednolity obraz całości. Jak patrzę na otoczenie w Gran Turismo to chce mi się rzygać, więc ono także musi spełniać swoją rolę. Edytowane 17 maja 2014 przez Lukas_AT Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Mogliby teraz wypuścić demo z 1 autem i jedna trasa. Myślę że zaplusowaliby trochę po tym co wyprawiają. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Kapitalnie to wygląda tylko martwia mnie te kolizje.Moim zdaniem model jazdy bardzo trudno ocenic po filmikach, trzeba zagrac i tyle, dlatego wersja dla PS Plus bedzie tak dużą zaletą tej gry, będzie można na spokojnie sprawdzić model jazdy, kolizje, ilość znajomych grających w grę itd. I na tej podstawie podjąć decyzję o zakupieniu rozszerzenia do pełnej wersji - komfortowa sytuacja, chciałbym żeby więcej gier prezentowało taki model dystrybucji. Ale demo nie jest niczym nowym Wiele gier prezentuje ten "model dystrybucji" Dokladnie Np. Turn 10 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 maja 2014 Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) Edytowane 22 maja 2014 przez SzczurekPB Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 22 maja 2014 Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) Oglądać ze słuchawkami. Właśnie zostałem zmieciony 0_o Chwalili się w wywiadach, że dźwięk będzie niszczył, ale żeby aż tak!? Kolejny nowy materiał. Jest pokazane menu. Edytowane 22 maja 2014 przez YETI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi