Opublikowano 1 marca 20169 l W końcu, tylko czemu brakuje sekcji z wygasłymi wyzwaniami? Na chwilę obecną to tylko można podejrzeć aktualnie trwające wyzwania. Trochę słabo z zawartością. A sorry, można jeszcze ustawić emote odnośnie swojego wyniku.
Opublikowano 2 marca 20169 l jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ? a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ? Edytowane 2 marca 20169 l przez kubson
Opublikowano 5 marca 20169 l jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ? a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ? ja klikałem ponad 50 zakupów+ tyle samo @ potwierdzających
Opublikowano 6 marca 20169 l hah rowniez wyklikalem wszystko xD wczoraj w nocy troche poscigalismy sie z Wet Willym i Masorzem, kurde co za gra, te trasy po ktorych jezdzlismy swietne i ta dynamiczna pogoda, cos pieknego
Opublikowano 8 marca 20169 l Warto brać Driveclub jeśli nie gra się w multi i nie posiada plusa? Ile jest dostępnej zawartości na start a ile płatnych DLC? Nie interesuje mnie dopłacanie do gry.
Opublikowano 8 marca 20169 l Na PSS jest chyba jeszcze wersja z SP za 84 PLN. Polecam taki zakup, bo mamy wtedy pełno zawartości do ogrania w singlu.
Opublikowano 8 marca 20169 l Na PSS jest chyba jeszcze wersja z SP za 84 PLN. Polecam taki zakup, bo mamy wtedy pełno zawartości do ogrania w singlu.Jedyna sensowna opcja kupna Dc...tymbardziej że dochodzą nowe wyzwania (jak prowadzić X czasu w wyścigu) dochodzą zmienne warunki pogodowe no i samych wyścigów jest chyba 3x więcej niż w podstawce...
Opublikowano 8 marca 20169 l Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze.
Opublikowano 8 marca 20169 l Moim zdaniem najlepiej kupić wersję za 84 zł, bo po prostu baaaardzo się opłaca, chyba że zależy Ci na pudełku. Można się jednak bardzo dobrze bawić bez sp.
Opublikowano 8 marca 20169 l Nowy update nadchodzi. nowe poziomy klubu +35. nowe poziomy Graczy + 25. nowe poziomy Elitarne + 25. Jeszcze w tym miesiącu czekają nas nowe samochody i motocykle. I dobrze, już pora szarpnąć się na brakujące dodatki i dobić do 100% w trofeach
Opublikowano 8 marca 20169 l Ja pozbyłem sie płytki i zakupiłem wersje cyfrową, świetny zakup, polecam
Opublikowano 8 marca 20169 l Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze. Dokladnie tak zrobilem, dc pudełko 60zł plus sezon pass. Cena/jakość wysmienita