Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Masz wersje cyfrową podstawki driveclub czy na płycie?

Opublikowano

No to nie mozesz grac bez płytki no co ty

Opublikowano

W końcu, tylko czemu brakuje sekcji z wygasłymi wyzwaniami? Na chwilę obecną to tylko można podejrzeć aktualnie trwające wyzwania. Trochę słabo z zawartością.

A sorry, można jeszcze ustawić emote odnośnie swojego wyniku.

Opublikowano

jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ?

a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ?

a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ?

ja klikałem :P ponad 50 zakupów+ tyle samo @ potwierdzających

Opublikowano

hah rowniez wyklikalem wszystko xD wczoraj w nocy troche poscigalismy sie z Wet Willym i Masorzem, kurde co za gra, te trasy po ktorych jezdzlismy swietne i ta dynamiczna pogoda, cos pieknego

Opublikowano

Warto brać Driveclub jeśli nie gra się w multi i nie posiada plusa? Ile jest dostępnej zawartości na start a ile płatnych DLC? Nie interesuje mnie dopłacanie do gry.

Opublikowano

Tylko z SP jest sens kupować. Podstawowy tour jest średni. 

Opublikowano

Na PSS jest chyba jeszcze wersja z SP za 84 PLN. Polecam taki zakup, bo mamy wtedy pełno zawartości do ogrania w singlu.

Opublikowano

Na PSS jest chyba jeszcze wersja z SP za 84 PLN. Polecam taki zakup, bo mamy wtedy pełno zawartości do ogrania w singlu.

Jedyna sensowna opcja kupna Dc...tymbardziej że dochodzą nowe wyzwania (jak prowadzić X czasu w wyścigu) dochodzą zmienne warunki pogodowe no i samych wyścigów jest chyba 3x więcej niż w podstawce...
Opublikowano

Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej kupić wersję za 84 zł, bo po prostu baaaardzo się opłaca, chyba że zależy Ci na pudełku. Można się jednak bardzo dobrze bawić bez sp.

Opublikowano

Nowy update nadchodzi.

• nowe poziomy klubu +35.
  • nowe poziomy Graczy + 25.
  • nowe poziomy Elitarne + 25.

Jeszcze w tym miesiącu czekają nas nowe samochody i motocykle. I dobrze, już pora szarpnąć się na brakujące dodatki i dobić do 100% w trofeach :)

Opublikowano

i maja przebudowac drifty i sposob naliczania puntow w tym trybie

Opublikowano

Ja pozbyłem sie płytki i zakupiłem wersje cyfrową, świetny zakup, polecam

Opublikowano

Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze.

Dokladnie tak zrobilem, dc pudełko 60zł plus sezon pass. Cena/jakość wysmienita