Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałuję że przegapiłem promocję :) Na pewnym portalu można kupić podstawkę za 32 zł , a widzę że na store sesson pass kosztuje 54 a full 84 zł. Jest sens kupić podstawkę, zobaczyć co i jak i jak mi się spodoba to kupić SessonPass ?? :)

Driveclub tylko i wyłącznie z SP ;-)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Driveclub VR na premiere gogli do playstation, co ciekawe bedzie zawieral tez nowe trasy (w tym nowe miejskie) - mam nadzieje, ze nowe tory nie beda eksluzywne do tej wersji i dostanie je rowniez Driveclub

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na takie gry w VR właśnie licze, czuć moc

jakieś rpgi typu skyrim (tylko nie od biethesdy) , jakieś FPSy to może być zajefajne

niestety poki co 90% gier VR to straszne popierdółki i indyki na10 min :/

Opublikowano

Ja dzisiaj odpaliłem po prawie dwóch miesiącach, no i :banderas: Nowe trasy mam nadzieję, że będą w jakimś nowym kraju. Liczę na cały nowy tour, plus jakieś nowe auta mogli by dodać.

Opublikowano

Oby pięć różnych, żeby nie było powtórki z Old Town. Dzisiaj kupiłem dwa ostatnie dodatki i zarówno Regera jak i XJ220 dają bardzo radę. Standardowo poziom trudności niski w Tour, ale będzie okazja do wbicia maksymalnego Elite.

Btw. W Finish Line dobry motyw, że ścigamy się z twórcami gry :D

Opublikowano

DF wziął pod lupę wersje VR.

Teoretycznie, gry wyścigowe na PlayStation VR nie powinny móc rywalizować z potężnymi PC z podłączonymi zestawami Oculus Rift czy HTC Vive. Po sprawdzeniu DriveClub VR na Gamescomie w ubiegłym tygodniu zmieniliśmy jednak zdanie na ten temat. Krótko mówiąc: to najlepsza immersja w grze wyścigowej na VR, jaką mieliśmy okazję testować. Od Assetto Corsa i Dirt Rally, aż do Project Cars, jest jasne, że imponująca oprawa oryginalnego DriveClub pozwala wyróżnić się na tle bardziej wymagającej technicznie konkurencji. To klasyczny przykład triumfy gry nad ograniczeniami sprzętu.

reszta tekstu - http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-21-digital-foundry-przyglada-sie-driveclub-vr

Taki DC pod VR musi być świetną sprawą, mam nadzieje, że jeszcze w tym roku to sprawdzę.

Opublikowano

dokladnie - pierwsze dwa screeny wyglada kolorystycznie jak trasa w indiach, ostatni to juz jakas norwegia bo identyczne domki i drzewa sa na trasie Skjolden 

Opublikowano

Czyli jest całkiem możliwym, że pojawią się też wariacje tych tras. Mam nadzieję, że znajdzie się choć jedna trasa, w której będziemy przejeżdżać przez centrum wielkiego miasta.

Opublikowano

Sa jakieś przecieki co ze starym Drive Club ? Dorzucą trasy miejskie do pozostałych krajów ?