giger_andrus 3 092 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Z tego co pamiętam to ogłaszano możliwość wbicia platyny w PS+ Edition.Ale jak ma wyglądać wbicie 50 poziomu na 10 trasach na krzyż ? Albo multi tylko. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Drive Cłub + Kierownica + VR Nie powiem.... super to wygląda Ciekawe tylko czy poprawili widoki z kokpitu z niegrywalnych przez to aut A tymczasem czekam na nowe trasy ! Edytowane 23 września 2016 przez kufir Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Z tego co pamiętam to ogłaszano możliwość wbicia platyny w PS+ Edition. Ale jak ma wyglądać wbicie 50 poziomu na 10 trasach na krzyż ? Albo multi tylko. Bierz pelna wersje z sezon passem jak lubisz samochodowki...tynbardziej że wraz z premiera VR dostaniemy nowe trasy a i forumowe sciganie moze wroci 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Właśnie kusi mnie Kocham studio Evolution za Motorstorma.Jeszcze sprawdzę jaka to kasa. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Jak masz wersję PS+ to chyba 32 PLN do 29/09. https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/driveclub-season-pass/cid=EP9000-CUSA00003_00-DRIVECLUBSEASONP?scope=sceapp&smcid=sceapp:home Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Aby użyć przepustki, musisz posiadać pełną wersję gry DRIVECLUB™, dostępną do pobrania w PlayStation®Store.Mam nadzieję, że to działa z PS+ Edition Edytowane 23 września 2016 przez giger_andrus Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Poczytaj dobrze, jak nie to, to wtedy 84 PLN. https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/driveclub-full-game-for-playstationplus-season-pass-bundle/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP?scope=sceapp&smcid=sceapp:home Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Squere - swoim zdjeciem natchnał mnie do zrobienia wszystkich Elite Lvl. Napotkałem jednak pewna trudnosc. Przy zmianie konsoli , mimo wszystkich moich czasów etc nie przekopiowało mi gwiazdek brakuje mi 10ciu, ale w zadnych zawodach ich nie ma. Wiec musze zaliczyc wszystko od poczatku.Zdenerwowałem sie troche ale potem zaczalem jezdzic. Kocham te gre, jest fantastyczna i ciesze sie ,ze musze zdobyc od nowa te 13xx gwiazdek. mam juz za soba 600 Edytowane 24 września 2016 przez Welna Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Poczytaj dobrze, jak nie to, to wtedy 84 PLN. https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/driveclub-full-game-for-playstationplus-season-pass-bundle/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP?scope=sceapp&smcid=sceapp:home Duuupa... nie działa... ;/ Za 32,40 bym się nie zastanawiał, 84 to już nie wiem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 84 PLN to tez świetna cena. Ewentualnie poczekaj na promocje, ostatnio było po 54 PLN chyba. Grania jest od groma. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Ile jest zawodow w tourze do dodatku Bikes i czy w ogole warto wydawac na to hajs? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 84 PLN to tez świetna cena. Ewentualnie poczekaj na promocje, ostatnio było po 54 PLN chyba. Grania jest od groma. Po telefonie na infolinię Playstation i kilku wskazówkach z ich strony... DZIAŁA SEASON PASS Jadę z koksem ! Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Czy ta wersja VR bedzie tez dzialac bez gogli VR czy jest dedykowana tylko pod nie? Lyknalbym tego DriveCluba gdyby na plycie mialö wyjsc z tymi wszytskimi trasami i samochodami Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Wczoraj zebrało się kilka osób (najwięcej 7), więc pośmigaliśmy trochę w multi. Efektem czego zabawa była przednia, z dużą ilością słów "przepraszam" i innych wyrażających zachowanie na torze. Jakby ktoś był chętny dołączyć to prawdopodobnie dzisiaj znowu będziemy jeździć. Fajnych akcji była masa. Bansai ma filmik z lataniem w Japonii, to pewnie też wrzuci. Był też jakiś stream. Pierwszy zakręt i wszystko jasne. A tutaj dość zacięta i zaskakująca jazda w nocy. 5 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Tyle co ja sie wczoraj z wami nakwiczalem to ja nawet nie xd "Wlacz kolizje, bedzie dobrze" XDDDDDDDDDDDDDD Co prawda pozniej bylo dobrze, ale najpierw... W ogole dalej jestem zmasakrowany tym jak ta gra sie zachowuje w deszczu, handling, czy ta fizyka kropelek deszczu ktore reaguja na zakrety, cudo: Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 pozdrawiam pana Przepraszam alleluja za tryb wyzwan w driveclubie dzieki, ktoremu nabilem grubo ponad 100h w tej grze bo takie jezdzenie jak wczoraj tylko mi przypomina, ze sciganie sie w grupie w grach wyscigowych przewaznie konczy sie tym samym i dlaczego tak zawsze kochalem serie burnout Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ja tez chce dzisiaj...zaproscie to chetnie sie z wami powoze...i w dupki nie wjezdzam..kulturalny facet jestem ;-) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ja sie z Toba nie bawie, wbilem wczoraj wynik 13 na swiecie, rzucam wyzwanie, po 15 minutach pobity przez Szymka. fuck this shit xD Moglem ograniczyc zaproszenia dla gałganów z wczoraj ktorzy na kazdym zakrecie robili cyrk powietrzny. btw. juz prawie wbilem 100% trofek, masakra ile tego jest, samych zlotych jest z 26 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 polecam wyslac do czaku92_pl to zobaczysz co to skill w tej gierce Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ja sie z Toba nie bawie, wbilem wczoraj wynik 13 na swiecie, rzucam wyzwanie, po 15 minutach pobity przez Szymka. fuck this shit xD Moglem ograniczyc zaproszenia dla gałganów z wczoraj ktorzy na kazdym zakrecie robili cyrk powietrzny. btw. juz prawie wbilem 100% trofek, masakra ile tego jest, samych zlotych jest z 26 Ale to byl drift a drift sie nie liczy :-P i wcale nie bylo tak latwo jak Ci sie wydaje ;-) trzeba troszke poćwiczyć przed nowymi trasami i wyzwaniami forumkowymi :-P wieczorem Was lapie na psnie ;-) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Maksowanie DLC bylo ultra przyjemne, sporo swietnej zawartosci dodali. Zadna gierka chyba nie ma tyle trofek na PS4 4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Mam okazję wymienić Drivecluba za The Order za darmo i nawet się nie waham, ale powiedzcie czy w tego Season Passa inwestować? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Gratulacje !Gram od kilku dni i też maksuję.Czy według Ciebie Bansai dodatek AMG jest najbardziej wymagający ? Pytam bo od niego zacząłem i na razie stoję na dwóch torach Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Mam okazję wymienić Drivecluba za The Order za darmo i nawet się nie waham, ale powiedzcie czy w tego Season Passa inwestować? Season Pass zawiera wiecej zawartosci niz podstawka, tak z 3-4 razy wiecej, wiec warto... w zaleznosci od ceny, nie wiem tylko ile kosztuje obecnie, ja upolowalem promocje gdzie kupilem za 38 zl podstawke + seaon pass z PSN. Gratulacje ! Gram od kilku dni i też maksuję. Czy według Ciebie Bansai dodatek AMG jest najbardziej wymagający ? Pytam bo od niego zacząłem i na razie stoję na dwóch torach Yup, tour AMG na pewno jest najbardziej wymagajacy, robilem go na koncu bo szedlem tourami od prawej do lewej i ten najwiecej powtarzalem, poza nimi chyba z 5 lub 6 eventow pojedynczych sprawily mi jakis tam klopot. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Widzę, że dużo jest jeszcze dodatków poza Season Passem. Jakieś szczególnie warte uwagi, czy wszystkie? I czy samochody Lambo są tylko w tym expansion packu? Edytowane 7 października 2016 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi