Daffy 10 568 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 poza season pass wyszly chyba tylko 2toury i driveclub bikes z tego co pamietam Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Za 6 dni premiera DC VR, wiadomo już jakie dojdą nowa lokacje, ogólnie ile ich będzie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 poza season pass wyszly chyba tylko 2toury i driveclub bikes z tego co pamietam No raczej nie, bo do kupienia mam m.in. Lamborghini Icons, Turbocharged, RPM, Lamborghini Expansion Pack, Downforce. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 a kupiles juz season pass czy gdybasz? patrze teraz co mam w grze a mam tylko season pass i brakuje mi jedynie no limits expension pack i finish line expension pack czyli jak pisalem dwoch tourow Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 poza season pass wyszly chyba tylko 2toury i driveclub bikes z tego co pamietam No raczej nie, bo do kupienia mam m.in. Lamborghini Icons, Turbocharged, RPM, Lamborghini Expansion Pack, Downforce. Season pass to wszystko obejmuje, Ficus ci dobrze napisal. Wejdz sobie na moje trofea, wszystko co tam widzisz jest objete season passem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Kupiłem przecież, a nadal kilkanaście samochodów w garażu ma ikonkę sklepu, mimo tego, że wchodzą w skład tych dodatków. O chu.j chodzi? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 A wez kliknij w jakies lambo i zobacz czy przypadkiem nie ma jakiegos wymogu w grze do jego odblokowania [mozna tez zabulic i od razu chyba odblokowac]. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Aaaa, więc o to chodzi. Że jak się płaci, to się odblokowuje od razu. Tak myślałem. Ok, wszystko gra już XD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Chu.ja nie działa. Mam normalnie odblokowane Toury, ale w niektórych samochody są zablokowane i wyskakuje komunikat o kupnie. I nie we wszystkich, tylko kilku. Horsepower, RPM, Lamborghini Expansion Pack, Downforce, Redline, Turbocharged - wszędzie się wyświetla cena 25 złotych, mimo tego, że Toury są normalnie do zagrania w menu, ale bez samochodów niektórych. Kur.wa :< Edytowane 7 października 2016 przez Rozi Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 wejdz przez przegladarke do store, wyszukaj dodatki i zobacz czy sa do kupienia czy do downloadu, np co ci tu pisze? https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/driveclub-lamborghini-icons-expansion-pack/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCXTOURXXXXXX013 ja pamietam, ze jak wychodzily toury w czasie trwania season pass to przy pierwszym uruchomieniu zawsze byly klodki czy to przy tourach czy przy niektorych autach i w grze jak sie kliknelo to przenosilo do ps store i tam zamiast opcji kupna byla opcja download z racji season pass Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Wystarczy, że jeden samochód ściągniesz i reszta powinna się odblokować. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 wejdz przez przegladarke do store, wyszukaj dodatki i zobacz czy sa do kupienia czy do downloadu, np co ci tu pisze? https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/driveclub-lamborghini-icons-expansion-pack/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCXTOURXXXXXX013 ja pamietam, ze jak wychodzily toury w czasie trwania season pass to przy pierwszym uruchomieniu zawsze byly klodki czy to przy tourach czy przy niektorych autach i w grze jak sie kliknelo to przenosilo do ps store i tam zamiast opcji kupna byla opcja download z racji season pass Ten mam. https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/driveclub-horsepower-expansion-pack/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCXTOURXXXXXX017 Tutaj już mam 25 złotych. Wszystko co mogłem pobrałem z tego sklepu Driveclub, te wcześniej wymienione toury działają, ale np. jeśli wymagają jednego samochodu, to mam ten samochód zablokowany, co jest bezsensem, bo przecież jest on w packu. Nie wiem o co chodzi, próbowałem aktywować jako podstawowe PS4 jeszcze raz, przywracać licencje, a i tak mam kilkanaście samochodów ze znaczkiem koszyka. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 to dziwne bo ja z twojego linka mam FREE i Download to your ps4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) No właśnie. Chyba będę musiał odinstalować i zainstalować grę ponownie, bo nie mam już pomysłu. EDIT: A co ciekawe, to jak wejdę w dodatki do gry, to mam wszystkie zainstalowane XDDD Edytowane 7 października 2016 przez Rozi Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Kilka dni temu też kupiłem season pass (mam wersję DC PS+ Edition).Oba linki są u mnie już do ściągnięcia.Ale następujące toury nadal mam zablokowane:- No Limits 15 pln- Finish Line 15 pin Edytowane 7 października 2016 przez giger_andrus Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ale następujące toury nadal mam zablokowane: - No Limits 15 pln - Finish Line 15 pin Oba toury nie wchodziły w skład SP. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 strone temu przeciez pisalem giger ze dwa toury i bikes nie wchodza w sklad season pass Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Wiem, przeczytałem, ale zrobiło się zamieszanie (lipa z season passem u Roziego).Więc teraz masz u mnie +1 do autentyczności Nadal próbuję rozgryźć dlaczego mam ikonki z koszykiem w Driveclub Tour (pierwszy dodatek na liście trofeów DC). Hmmm.. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Jaki to dodatek? Za 90 minut mi się pobierze łatka, ponownie pobiorę najpierw SP i zobaczymy. Jak się nie zmieni nic, to beka miliard. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Jaki to dodatek? Za 90 minut mi się pobierze łatka, ponownie pobiorę najpierw SP i zobaczymy. Jak się nie zmieni nic, to beka miliard. DRIVECLUB Tour. Pod podstawką, nad Ignition - na liście trofeów Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 To się odblokowuje w głównym Tour. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Hahahaha, to są jakieś jaja przecież. Przeinstalowałem grę i znowu to samo: pokazuje, że tamte dodatki są zainstalowane, a i tak nie mogę jeździć samochodami z nich i nadal wyświetla cenę 25 zł. Dzięki kochane Sony. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 No to już musisz do nich napisać i niech działają. Dalsze wkurzanie się tutaj nic nie da, tym bardziej, że nikt nie miał takiego problemu. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) To się odblokowuje w głównym Tour. To znaczy ? Poprzeglądałem wszystko dokładnie i w Tourach w grze zablokowane mam pierwszy czyli Driveclub Tour oraz Finish-Line Tour. Całą resztę odblokował Season Pass. Może akurat te dwa wymagają pełnej wersji gry a nie PS+ Edition. Edytowane 8 października 2016 przez giger_andrus Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 DriveClub Tour to jest to co było dostępne w podstawce (225 gwiazdek do zdobycia). Nie masz dostępu do tego? Finish Line to dodatek poza SP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi