Daffy 10 529 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ludzie oni musieli zrobic gre by dziala 2x60fps w VR wiec wiadomo, ze ciecia sa dramatyczne, spokojnie, jak juz w patchu dojda do zwyklego drivecluba to nowe trasy beda pewnie miazdzyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 144 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pierwsza trasa z Kanady w sumie całkiem nieźle wypada, nie gorzej, a na pewno lepiej niż Sinclair Pass. Nowa trasa Port of Vancouver natomiast zapowiada się na bardzo klimatyczną miejscówkę. Może odrobinę krótka, ale jest klimacik. Ciekawe jak będzie w zwykłej wersji wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xan_der_ 1 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Czy grając bez season pass coś tracę? Czy daje on upgrade grafiki, czy było to dodane w update ? Jak uruchomiłem grę z płyty to pobrało mi dodatkowo 15 gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Season Pass dodaje ogrom Tourów, w tym te ze zmiennymi warunkami pogodowymi. Bez niego zmienna pogoda jest tylko w pojedynczych eventach. Nie wiem jak z multi. Ogólnie opłaca się go kupić, bo zawartością deklasuje podstawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mogli by już dać te nowe trasy. Cudów nie oczekuje, ale nową zawartość zawsze chętnie przyjmę. Podczas ostatniego grania Ofi nie miał lekko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kurde Square, mogłeś nie czekać na tabele końcową Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Znajdzie się jakiś chętny do pomocy przy trofeach contender i unbeatable? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja mogę pomóc jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Obejrzałem już wszystkie tory, powiem szczerze że wyglądają bardzo dobrze, a raczej mam nadzieję że będą tak wyglądały na zwykłej wersji gry Zawodzi tylko tylko trochę Kanada, liczyłem na przejazd przez centrum miasta, wokół wieżowców Tras dodanych jest całkiem sporo ze 3 na dany obszar + odwrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Kiedy będą nowe trasy do zwykłego driveclub a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Była by fajna motywacją bay pograć w ta piękną grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Kiedy będą nowe trasy do zwykłego driveclub a? nie wiadomo, rushy pytany na twicie napisal, ze nie jest to juz od nich zalezne i liczy ze sony wrzuci je "soon" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kurde ale ta gra daje frajdę Chyba najlepiej wydane 30pln (season pass) w historii moich zakupów na psstore, masa zawartości.Zmienne warunki pogodowe palce lizać.Powoli lecz skutecznie maksuję kolejne Toury, ale jest kilka wyścigów "perełek", które zalegają mimo kilkunastu / kilkudziesięciu prób Kojarzycie czasówkę "Venom Hot Lap" w deszczu i po ciemku ? Na razie moje ulubione NIE zdobyte 3 gwiazdki. No i połowę AMG zostawiam na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 hehe, no każdy kojarzy i większość ma z tym problem. No ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Później jest Venom Hot lap 2 zdaje się, będzie powtórka z rozrywki Ja wciąż czekam na nowe trasy, mimo skończonych tourów gra się nadal świetnie, jakieś wyzwania czy pojedyncze wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Lap 2 jest właśnie w deszczu. Dla wielu sporo łatwiejsze niż zwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) To dla mnie Hot Lap "na mokro" zdecydowanie trudniejsze.Jeszcze pytanie techniczne.Korzystam nadal z wersji DC PS+ Edition + Season Pass, ale mam już naszykowaną używaną płytę (która powinna odblokować kilka Tourów).Czy powinienem zachować save, skasować PS+ Edition i dopiero instalować płytę, czy może od razu włożyć w napęd i płyta nadpisze wersję z dysku ?Nie chcę w głupi sposób stracić postępu. Edytowane 27 Października 2016 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 To dla mnie Hot Lap "na mokro" zdecydowanie trudniejsze. Jeszcze pytanie techniczne. Korzystam nadal z wersji DC PS+ Edition + Season Pass, ale mam już naszykowaną używaną płytę (która powinna odblokować kilka Tourów). Czy powinienem zachować save, skasować PS+ Edition i dopiero instalować płytę, czy może od razu włożyć w napęd i płyta nadpisze wersję z dysku ? Nie chcę w głupi sposób stracić postępu. Gra zrobi wszystko sama tak zrby bylo dobrze ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Wyszedł update z nowymi torami, zajmuje 5,9 GB. Edytowane 31 Października 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Po ile tras dodali do każdego państwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 W końcu, teraz trzeba zorganizować forumowe granie. Jacyś chętni na wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Po ile tras dodali do każdego państwa ? 15 tras (plus rewersy), po 3 w każdym państwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 One są tak biednie graficznie jak w wersji na vr?, czy podpakowane jak normalna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Tak w zasadzie to 5 tras, ale każda w trzech wariantach, tak jak Old Town w Szkocji. Właśnie zagrałem na Bryggen w Norwegii i graficznie bez szału, na podobnym poziomie co Old Town właśnie. Sama trasa bardzo fajna, szczególnie wariant pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) To co..ganiamy sie dzis wieczorkiem?? ;-) Grzes...ja sie pisze ;-) Edytowane 31 Października 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi