Square 8 506 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Napisałem do kilku forumowiczów, zobaczymy czy będzie pełne lobby. Trasa w Indiach bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dzisiaj chyba dla odmiany odpalę DC zamiast Goodrizona 3. Zobaczę co to za trasy z chęcią/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 One są tak biednie graficznie jak w wersji na vr?, czy podpakowane jak normalna wersja? Oczywiscie ze podpakowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @SquareJa dzisiaj nie dam rady, ale jutro jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Ogolnie jak przegladam te streamy to ilosc nowych mapek wydaje sie solidna i fajnie wykonana...sa dosyc zroznicowane bo sa mega krotkie, dluzsze i sa takie ktore maja doslownie dwa zakrety na mapie...jest jakas otwarta mapa czy wszystko to tory?? Edytowane 31 Października 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Same tory Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 No i wszystko w/przy mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jutro mogę się z Wami pościgać koło 21. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nareszcie. Jak dla mnie trasy są wykonane dość nierówno, takie Gujo niczego nie urywa, za to Vancouver Cytuj Odnośnik do komentarza
snejkiPL 8 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Napisałem do kilku forumowiczów, zobaczymy czy będzie pełne lobby. Trasa w Indiach bardzo fajna. Mega klimat, zaraz z ochotą odpalam DC ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Trochę spóźnione, ale wrzucam dwa filmiki z ostatniego forumowego grania. Na wariantach trasy w Indiach było bardzo śmiesznie jak nie było wiadomo gdzie jechać i wszyscy rozbijali się na bandach. Później miałem małą rywalizację z Szymkiem, ale na Old Town nie bardzo dał mi szanse na podjęcie walki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Na początku pięknie wygrywałem z Wami ( ), potem już było gorzej ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 To kiedy powtoreczka?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Na początku pięknie wygrywałem z Wami ( ), potem już było gorzej ( ) I tak lepiej ode mnie. Podczas tego wieczoru największym sukcesem było wywalczenie na trasie 4 miejsca... na 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 @Szymek Mnie długo nie trzeba namawiać, ale fajnie jakby było nas trochę więcej. 7-8 osób by było git. @Farmer Jakbyś kupił pełną wersję i pograł trochę dłużej to na bank by było lepiej. Polecam nawet za te 84 PLN. @Masorz No początek był świetny, chyba cztery wygrane z rzędu. Potem skończył Ci się alkohol i było gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 No i mam gierkę. Podoba mi się model jazdy, chociaż brak mi jakiegoś tuningu aut. Grafa ładnie wygląda, wciąga to ciągle levelowanie (głównie Czezkiego pokonuję, ale wkurza mnie pewna sprawa.Nie gram w FIFĘ, więc nie kupuję jakichś kart za prawdziwą kasę, nie gram Online w GTAV, więc nie kupuję dolarów za prawdziwe złotówki. Ominęło mnie to dojenie zapoczątkowane na poprzedniej generacji konsol.A tu w grze widzę fury za prawdziwą kasę. Nie dość, że gra kosztowała mnie aż 40 złotych:), to oni jeszcze wrzucają do środka pełno auto do kupienia za prawdziwą kasę. Wyszedł jakiś zbiorczy DLC, czy mamy brać po kolei wszystkie DLC? I te motory... chcę pograć, ale nie mam żadnego - wchodzę do sklepu, kupuję jakiś motor za free i w końcu mogę się przejechać, a już myślałem, że by zagrać, muszę zakupić DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 season pass kupujesz i masz wszystkie fury (chyba procz jednej czy dwoch) i wszystkie (za wyjatkiem dwoch) dodatkowe kampanie ta gra bez season pass jest uboga w tresc - malo eventow, malo aut, jeszcze w ogole deszcz w nich nie pada bo dopiero w season pass sa eventy z zmienna pogoda motory to osobna zawartosc - nie zalicza sie do season pass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Grzybiarz, nie wiem który motocykl zassałeś za darmo, ale KTM odblokowuje się za wbicie 10 poziomu w przejechanych kilometrach. Słyszałem, że wersja VR jest okrojona graficznie (brak deszczu i innych cudów), ale takiej różnicy się nie spodziewałem. Na żywo pewnie i tak robi, ale widać, że brakuje mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 ja sie spodziewal, wkoncu to 30fps vs 120fps Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 W tym VR wygląda jak coś pomiędzy Gran Turismo 2, a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/driveclub-season-pass/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCSPBUNDLE000000to mam kupić? Myli mnie ten napis, że to do wersji z Plusa. Wersja z plusa była chyba mocno okrojona względem płyty? Coś mi świta, że z poziomu konsoli miałem tą zawartość niedostępną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Tak, innego SP nie ma w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 poczekaj z zakupem do jutra - od jutra black friday na europejskim sklepiku i moze tez obejmie obnizke season pass Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kupiłem season passa, ale jakos nie widzę żebym miał więcej rzeczy. Wchodzę w tour i tam 6 rzeczy do pobrania. Auta tak samo - wiele z nich ma znaczek zakupu. Jak sie to ma aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kupiłem season passa, ale jakos nie widzę żebym miał więcej rzeczy. Wchodzę w tour i tam 6 rzeczy do pobrania. Auta tak samo - wiele z nich ma znaczek zakupu. Jak sie to ma aktywować? kazdy dodatek trzeba pobrac osobno...najprosciej w nemu najechac na drivecluba i zjechac na dol i sa wszystkie dlc ktore powinnienes moc pobrac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi