Opublikowano 31 października 20168 l Napisałem do kilku forumowiczów, zobaczymy czy będzie pełne lobby. Trasa w Indiach bardzo fajna.
Opublikowano 31 października 20168 l Dzisiaj chyba dla odmiany odpalę DC zamiast Goodrizona 3. Zobaczę co to za trasy z chęcią/
Opublikowano 31 października 20168 l One są tak biednie graficznie jak w wersji na vr?, czy podpakowane jak normalna wersja? Oczywiscie ze podpakowane
Opublikowano 31 października 20168 l Ogolnie jak przegladam te streamy to ilosc nowych mapek wydaje sie solidna i fajnie wykonana...sa dosyc zroznicowane bo sa mega krotkie, dluzsze i sa takie ktore maja doslownie dwa zakrety na mapie...jest jakas otwarta mapa czy wszystko to tory?? Edytowane 31 października 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 1 listopada 20168 l Nareszcie. Jak dla mnie trasy są wykonane dość nierówno, takie Gujo niczego nie urywa, za to Vancouver
Opublikowano 1 listopada 20168 l Napisałem do kilku forumowiczów, zobaczymy czy będzie pełne lobby. Trasa w Indiach bardzo fajna. Mega klimat, zaraz z ochotą odpalam DC ^_^
Opublikowano 5 listopada 20168 l Trochę spóźnione, ale wrzucam dwa filmiki z ostatniego forumowego grania. Na wariantach trasy w Indiach było bardzo śmiesznie jak nie było wiadomo gdzie jechać i wszyscy rozbijali się na bandach. Później miałem małą rywalizację z Szymkiem, ale na Old Town nie bardzo dał mi szanse na podjęcie walki
Opublikowano 5 listopada 20168 l Na początku pięknie wygrywałem z Wami ( ), potem już było gorzej ( )
Opublikowano 6 listopada 20168 l Na początku pięknie wygrywałem z Wami ( ), potem już było gorzej ( ) I tak lepiej ode mnie. Podczas tego wieczoru największym sukcesem było wywalczenie na trasie 4 miejsca... na 5 sekund
Opublikowano 6 listopada 20168 l @Szymek Mnie długo nie trzeba namawiać, ale fajnie jakby było nas trochę więcej. 7-8 osób by było git. @Farmer Jakbyś kupił pełną wersję i pograł trochę dłużej to na bank by było lepiej. Polecam nawet za te 84 PLN. @Masorz No początek był świetny, chyba cztery wygrane z rzędu. Potem skończył Ci się alkohol i było gorzej.
Opublikowano 23 listopada 20168 l No i mam gierkę. Podoba mi się model jazdy, chociaż brak mi jakiegoś tuningu aut. Grafa ładnie wygląda, wciąga to ciągle levelowanie (głównie Czezkiego pokonuję, ale wkurza mnie pewna sprawa.Nie gram w FIFĘ, więc nie kupuję jakichś kart za prawdziwą kasę, nie gram Online w GTAV, więc nie kupuję dolarów za prawdziwe złotówki. Ominęło mnie to dojenie zapoczątkowane na poprzedniej generacji konsol.A tu w grze widzę fury za prawdziwą kasę. Nie dość, że gra kosztowała mnie aż 40 złotych:), to oni jeszcze wrzucają do środka pełno auto do kupienia za prawdziwą kasę. Wyszedł jakiś zbiorczy DLC, czy mamy brać po kolei wszystkie DLC? I te motory... chcę pograć, ale nie mam żadnego - wchodzę do sklepu, kupuję jakiś motor za free i w końcu mogę się przejechać, a już myślałem, że by zagrać, muszę zakupić DLC.
Opublikowano 23 listopada 20168 l season pass kupujesz i masz wszystkie fury (chyba procz jednej czy dwoch) i wszystkie (za wyjatkiem dwoch) dodatkowe kampanie ta gra bez season pass jest uboga w tresc - malo eventow, malo aut, jeszcze w ogole deszcz w nich nie pada bo dopiero w season pass sa eventy z zmienna pogoda motory to osobna zawartosc - nie zalicza sie do season pass
Opublikowano 23 listopada 20168 l Grzybiarz, nie wiem który motocykl zassałeś za darmo, ale KTM odblokowuje się za wbicie 10 poziomu w przejechanych kilometrach. Słyszałem, że wersja VR jest okrojona graficznie (brak deszczu i innych cudów), ale takiej różnicy się nie spodziewałem. Na żywo pewnie i tak robi, ale widać, że brakuje mocy.
Opublikowano 23 listopada 20168 l https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/driveclub-season-pass/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCSPBUNDLE000000to mam kupić? Myli mnie ten napis, że to do wersji z Plusa. Wersja z plusa była chyba mocno okrojona względem płyty? Coś mi świta, że z poziomu konsoli miałem tą zawartość niedostępną.
Opublikowano 23 listopada 20168 l poczekaj z zakupem do jutra - od jutra black friday na europejskim sklepiku i moze tez obejmie obnizke season pass
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kupiłem season passa, ale jakos nie widzę żebym miał więcej rzeczy. Wchodzę w tour i tam 6 rzeczy do pobrania. Auta tak samo - wiele z nich ma znaczek zakupu. Jak sie to ma aktywować?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kupiłem season passa, ale jakos nie widzę żebym miał więcej rzeczy. Wchodzę w tour i tam 6 rzeczy do pobrania. Auta tak samo - wiele z nich ma znaczek zakupu. Jak sie to ma aktywować? kazdy dodatek trzeba pobrac osobno...najprosciej w nemu najechac na drivecluba i zjechac na dol i sa wszystkie dlc ktore powinnienes moc pobrac