grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ok, dzięki. To mój pierwszy season pass i nie wiem takich rzeczy:) Powinno sie samo pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Zostawiłem sobie na koniec i wczoraj pękło : )Tour oraz wszystkie DLC zrobione na 100%, ależ to była dawka dobrego grania ! A Wy jaki macie wynik na tej czasówce ? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez giger_andrus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Bardzo mi się gra podoba. Między innymi dla niej kupiłem PS4. Dobry pokaz możliwości konsoli jak ktoś przyjdzie w odwiedziny. Model jazdy według mnie bardzo dobrze łączy arcade z simem. Co prawda więcej tu arcade, ale potrzeba się trochę wysilić. Widzę, że bedę musiał w końcu kupić season passa bo wiele eventów i samochodów jest opatrzonych ikonką z wózkiem na zakupy. Ma ktoś z Was jakiś wolny klub? Nie chcę się dołączać do jakiś randomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Bardzo mi się gra podoba. Między innymi dla niej kupiłem PS4. Dobry pokaz możliwości konsoli jak ktoś przyjdzie w odwiedziny. Model jazdy według mnie bardzo dobrze łączy arcade z simem. Co prawda więcej tu arcade, ale potrzeba się trochę wysilić. Widzę, że bedę musiał w końcu kupić season passa bo wiele eventów i samochodów jest opatrzonych ikonką z wózkiem na zakupy. Ma ktoś z Was jakiś wolny klub? Nie chcę się dołączać do jakiś randomów. Gierka dopiero w sezon passie pokazuje pazut z deszczem i zmienna pogoda ;-) no i zapraszamy do wyzwan :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No kupiłem tego passa. Jestem pod wrażeniem, że te wszystkie zablokowane eventy były w przepustce. Obok Forzy Horizon chyba najlepsze wyścigi arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wyzwania wysyłacie teraz przez grupę społeczności czy jak dawniej przez przez profil rywalizacja dc? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Driveclub + Spotify = Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wyzwania wysyłacie teraz przez grupę społeczności czy jak dawniej przez przez profil rywalizacja dc?Przez rywalizacje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Driveclub + Spotify = Można wgrywać swoje playlisty podcza grania w Driveclub ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Driveclub + Spotify = Można wgrywać swoje playlisty podcza grania w Driveclub ? Mozesz sluchac co chcesz dzieki Spotify podczas grania w Driveclub (i wszystko inne) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Możesz też odpalić muzę z pena, bo to jest systemowo w konsoli zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 No właśnie u mnie na PS4 nie mogę odtwarzacz ani mp3 ani filmów. Pliki muszą być w jakimś określonym formacie lub w odpowiednim katalogu na pendrive ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zrób sobie folder MUSIC na penie i wrzuć do niego mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ja jednak wolę spotify, ile to godzin fajnej muzy się wysłuchało podczas tych wyścigów od razu lepsze czasy wskakiwały Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Naczytałem się o tym jak to ktoś musiał gwiazdki robić od nowa bo ściągając ponownie DC na nową konsolę te z save się nie wgrały. Więc wczoraj dobiłem do brakujących 100% w DC Cars i Bikes. Nie powiem zacnie się grało Konsola sprzedana wiec i moja przygoda z DC raczej się skończyła. Chociaż po świętach mam zamiar kupić nowy egzemplarz to ściągnę DC i zobaczę jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 No ja konsole wymienilem, musze sciagnac DC i sprawdzic. Oj bym plakal chyba, jakbym od 0 mial zaczynac... Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dementuje plotki, na nowej konsoli cały progres jest zachowany wystarczy wgrać save z chmury albo pena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 No wlasnie, wystarczy wgrac w chmure. Ja tego nie zrobilem i to mi zresetowalo.gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ściągnąłem wersję Playstation Plus i... Siadło mi niesamowicie. Co trzeba teraz kupić, żeby bezproblemowo pograć sobie w całe dobro, które gra oferuje? Czy mając wersję PS PLUS, wystarczy, że kupię: => rozszerzenie do pełnej wersji: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-driveclub-na-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU => season pass: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/driveclub-season-pass/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCSPBUNDLE000000 Są w sklepiku widzę jakieś pakiety z wyścigami. Czy Season Pass obejmuje te wszystkie rozszerzenia? Z góry dziękI! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wersja psplus jest dostepna na store jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Miałem w bibliotece, więc po prostu pobrałem i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 1. Robisz update do pełnej wersji (albo kupujesz używaną płytę, mnie wyszło taniej).2. Kupujesz Season Pass i cieszysz się masą dobrego mięcha wyścigowego Wydałem ~60-70pln na ten pakiet i uważam to za najlepszy zakup 2016 w psstore. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzięki! Plusik dla Ciebie. Pytanie dodatkowe - na jakich ustawieniach jeździcie? Na domyślnych? Próbowałem jeździć na hardkorowym sterowaniu i bez asyst przy hamowaniu, ale przeraził mnie mój brak skilla w tym względzie. A nie wiem czy znajdę tyle czasu, a pod tym kątem masterować gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ja gram na domyślnym z brakiem asysty hamowania i tak czasami mam problemy z wykręceniem najlepszego czasu w wyzwaniach czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki! Plusik dla Ciebie. :) Pytanie dodatkowe - na jakich ustawieniach jeździcie? Na domyślnych? Próbowałem jeździć na hardkorowym sterowaniu i bez asyst przy hamowaniu, ale przeraził mnie mój brak skilla w tym względzie. A nie wiem czy znajdę tyle czasu, a pod tym kątem masterować gierkę. Kampania była optymalizowana pod domyślne sterowanie, zacznij od takiego. Gra jest na pierwszy rzut oka radosnym arcade, ale to tak naprawdę taki dark souls ścigałek, jak dojdziesz do venom hot lapa to wyda ci się niemożliwy do pobicia (jak trudny boss), a po dłuższej grze i zaliczeniu kilkunastu dodatkowych kampanii wrócisz się sam zdziwisz, że tak łatwo 3 gwiazdki wpadły ;) Edytowane 11 Stycznia 2017 przez musoil Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi