rodi84 50 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Spróbuję ogarnąć wszystkie gwiazdki w każdym dlc i podstawce. Łatwo nie będzie. Najgorsze są czasówki. Niestety po obniżeniu poziomu trudności trofea nie wpadają☺️. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kwestia wprawy, ogólnie nie jest trudno. Można coś pograć multi, byli by chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzięki! Plusik dla Ciebie. :) Pytanie dodatkowe - na jakich ustawieniach jeździcie? Na domyślnych? Próbowałem jeździć na hardkorowym sterowaniu i bez asyst przy hamowaniu, ale przeraził mnie mój brak skilla w tym względzie. A nie wiem czy znajdę tyle czasu, a pod tym kątem masterować gierkę. Hardkorowe sterowanie jest na pierwszy rzut oka jest swietne zwłaszcza jak się sami bawimy z konsolowymi przeciwnikami. Ale dziwne rzeczy się dzieją gdy w coś uderzymy. Dostajemy jakąś nie wiem kare (?!) i przez kilka sekund nie możemy dodawać gazu. Bez sensu ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kwestia wprawy, ogólnie nie jest trudno. Można coś pograć multi, byli by chętni? Zawsze...jakby co to chętnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zaczynał ktoś ostatnio przygodę z Driveclub z płyty? Zastanawiam się ile GB patchy ma do pobrania na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Coś ok 17 GB chyba, ale przecież można grać kampanię normalnie jak pobierają się łatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zakupiłem jak radziła niebieska brać dc i odrazu sp do gry w promocji na psn ale dalej jest parę rzeczy do kupna za gotówkę w grze, czy po za sp wyszły jakieś dodatki które sp nie obejmuje? Chodzi o parę aut i dwie kategorie wyścigowe w singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tak, dwa krótkie zestawy zawodów (trofea wliczają się do DC Bikes) i cztery samochody (Honda Civic, Skyline, XJ220 i Regera). Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ten DriveClub Bikes fajny jest, polecacie? W promocji za 33 zł, sam DriveClub mi się bardzo podoba, więc rozważam. Jeździło mi się dziwnie motorkiem, chociaż może to przez brak wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Fajny, ale krótka kampania. Platynę wbiłem w dwa wieczory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 czy kupno drajwklaba bez season passa ma jakikolwiek sens? czy jedyne prawilne combo to driveclub na plytce + season pass? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 czy kupno drajwklaba bez season passa ma jakikolwiek sens? czy jedyne prawilne combo to driveclub na plytce + season pass?Tak jak piszesz w drugim zdaniu Wie ktoś coś czy Drivecluba dostaje jakiegoś dużego kopa w trybie besti?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kup tą nówkę za 45 teraz, ograsz trochę i zdecydujesz, czy wywalić kasę na SP. Jednak warto go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przecie już miljon razy było pisane, że podstawce jest o wiele mniej jazdy niż w dodatku no i nie ma zmiennej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 zmienna pogoda byla w jakims platnym dlc? no to nie ma bata ,trzeba bedzie SP kupic za 54 plny. A czy Bikes warto kupic? Czy styknie podstawka + SP? Warto sie zainteresowac wersja dla PLUSa czy to kupsztal? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 radzilbym full cyfra + sp szlag by mnie trafial jak za kazdym razem jak zechce wykrecic 3 kółeczka musiałbym sie palowac z plyta Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ale to taka dobra gra, że warto ją mieć w pudełku. Ja np. dwa razy płaciłem za Journey: raz za Journey w cyfrze, a potem zmienili tytuł na Podróż i już gierki pobrać nie mogłem, więc kupiłem na płycie i wy(pipi)ane mam na Sony:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 a te bikes to warto czy olac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ale to taka dobra gra, że warto ją mieć w pudełku. Ja np. dwa razy płaciłem za Journey: raz za Journey w cyfrze, a potem zmienili tytuł na Podróż i już gierki pobrać nie mogłem, więc kupiłem na płycie i wy(pipi)ane mam na Sony:) Przecież jak masz w historii pobierania, to nawet jak usuną ze sklepiku to możesz z listy pobrać. @ rayos - masz jeden czy dwa darmowe motory więc przetestuj i zdecyduj :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 dobra, dzieki :) to w tygodniu sie kupi SP i podstawke, alez bedzie granie jak juz PRO nadjedzie dzieki chlopaki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 radzilbym full cyfra + sp szlag by mnie trafial jak za kazdym razem jak zechce wykrecic 3 kółeczka musiałbym sie palowac z plyta no ja mam pudełko i kupiłem cyfrę właśnie z tego powodu xD w promocji za 33 zł, więc warto było Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przecie już miljon razy było pisane, że podstawce jest o wiele mniej jazdy niż w dodatku no i nie ma zmiennej pogody. W kilku darmowych dlc jest zmienna pogoda, ogólnie dali 4 czy 5 dlc za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ale to taka dobra gra, że warto ją mieć w pudełku. Ja np. dwa razy płaciłem za Journey: raz za Journey w cyfrze, a potem zmienili tytuł na Podróż i już gierki pobrać nie mogłem, więc kupiłem na płycie i wy(pipi)ane mam na Sony:) Przecież jak masz w historii pobierania, to nawet jak usuną ze sklepiku to możesz z listy pobrać. @ rayos - masz jeden czy dwa darmowe motory więc przetestuj i zdecyduj :> Nie tutaj. Dzwoniłem na infolinie i nie widzą, żebym grę kupił, a przecież trophy mam. I to miałem sporo przed wydaniem wersji płytowej (mowa o PS3). no ja mam pudełko i kupiłem cyfrę właśnie z tego powodu xD w promocji za 33 zł, więc warto było O kurdę, Raven gry podwójnie kupuje, tak dla wygody :) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zmienna pogoda jest już w pierwszym wyścigu po włączeniu podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Bo dodali to po wieeelu miesiącach jako taki przedsmak. Zwykła podstawka nie ma żadnych wyścigów ze zmienna pogodą niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi