Square 8 603 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Przecie już miljon razy było pisane, że podstawce jest o wiele mniej jazdy niż w dodatku no i nie ma zmiennej pogody.W kilku darmowych dlc jest zmienna pogoda, ogólnie dali 4 czy 5 dlc za darmo. W darmowych pełnych dodatkach nie ma, pierwsza kampania ze zmienną pogodą to Elements, który był płatny. Jedyne co to kampania Startline, ale o tym niżej. Zmienna pogoda jest już w pierwszym wyścigu po włączeniu podstawki. Nie wiem co się aktualnie odpala jako pierwsze, ale kampania Startline to zbiór pojedynczych eventów z kilku dodatków, czyli taka pokazówka jak wspomniał Jakim. Ogólnie jak zabieracie się za przechodzenie dodatków to grajcie w takiej kolejności jaka jest w liście trofeów. W menu wybierania kampanii jest odwrotna kolejność, zmienili to jakoś pod koniec SP. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Tak teraz na początku włącza się pokazówka z Starline z Mercedesem gdzie ładnie pokazane są zmienne warunki pogodowe i zmiana pory dnia. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 (edytowane) Grałem niedawno i była zmienna pogoda w kilku wyścigach i czasówkach w tych darmowych dlc, na pewno w AMG była i w którymś jeszcze, także nie wiem o co wam chodzi. edit. Chyba, że chodzi wam o losowo zmieniającą się pogodę to prawda, nie ma w darmowych dlc. Zmienia się w trakcie wyścigu, ale za każdym razem w ten sam sposób (np. w określonym momencie pada deszcz itp.). Edytowane 12 lutego 2017 przez Czimeq Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Zapomniałem o darmowych po skończeniu się SP czyli AMG i krótkie All Stars. Cała reszta gdzie jest zmienna pogoda jest albo w SP albo za dodatkową kasę. Nie zmienia to jednak faktu, że jak brać DC to tylko z Season Passem. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Cyfrowo inaczej teraz nie kupisz. Dziwne, że jeszcze przed zamknięciem Evolution nie wydano kompletnej wersji w pudełku. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Ja to bym bardzo chciał DC2 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 To już lepiej rozwijać obecne DC, bo niby co by dodali nowego? Grafika i gameplay by się nie zmieniły, zawartość kilka razy mniejsza, a wołali by za to pełną cenę. Ścigałki to akurat taki typ gier, że nie potrzebują kontynuacji, a mogą być rozwijane rozszerzeniami jeżeli podstawa jest dobrze zrobiona. DC2 dopiero na nowej generacji. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) Nie miałem za bardzo czasu grać, ale udało mi się wczoraj pobrać wszelkie łatki i patche (a było tego od cholery). Przejechałem wstępny, zimowy wyścig i tyle, dziś pogram więcej, ale już teraz jestem solidnie zniesmaczony faktem, że season pass odblokowuje tylko dodatkowe 4 (z 8) toury, pozostałe 4 trzeba oczywisćie kupić osobno... lipa :/ Z tego co widziałem, to i tak w grze jest od cholery tourów, no ale i tak mały niesmak pozostał. Wrażenia z pierwszego wyścigu? solidnie, model jazdy wydaje się być przyjemny, choć wymagać będzie przyzwyczajenia po sesyjkach w godrizonie, graficznie jest w porządku, choć gałek ocznych mi nie wypaliło. Oczywiście mówię tylko o tym 1 wyścigu bo więcej nie grałem, dziś poszarpię trochę więcej i pewnie się wkręcę Mamy jakiś forumkowy KLUB? Edytowane 16 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Season Pass zawiera 18 tourów, a poza nim wyszły tylko 2 płatne. Dodatkowo wyszły też dwa płatne dodatki do DC Bikes. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 w zakladce tour mialem do pobrania/zakupu tylko 8 tourow, z czego 4 moglem pobrac za darmo a kolejne 4 juz platne po 15 pln, bardzo molizwe ze dwa z nich byly do Bikes. Ale za to jak wszedlem do wyboru tourow juz w samej grze to mialem tego od groma, mozliwe ze pobralo mi sie samo przy okazji pobierania patchy i innych latek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 1 wyścig? Więcej pisałeś tego posta niż w grę grałeś Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 już grałem trochę dłużej taknieco? i w sumie nadal podtrzymuję to co napisałem po 1 wyscigu, ale do szerszych opinii wstrzymam sie po ukonczeniu wiekszej czesci gry. podoba mi sie motyw z dodatkowymi wyzwaniami w trakcie wyscigow. ale muzyka to dla mnie maly koszmarek, dobrze ze domyslnie jest wylaczona Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Pro tip: odpal Spotify albo muzykę z dysku. Jak dla mnie muzyka w DC jak najbardziej jest w porządku. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Można słuchać własnej muzyki w trakcie gry? OBAMA kocham Sony Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 w kazdej grze i jak cokolwiek innego robisz na konsoli bo spofity zawsze dziala w tle Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Driveclub..... Piekna sprawa. Szkoda Rayos, ze nie miałes sposobnosci uczestniczyc w Rywalizacji. To była Petarda Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) PS: zapros mnie na PSN, wrzuce ci wyzwanie , zobaczymy czy mnie poprawisz :D Łap - zrobione z marszu po 4 browakrach ;) (49 czas na swiecie tym samochodem ;) ) Edytowane 17 lutego 2017 przez Welna Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 no juz juz sie tak nie chwal welna, ze ograsz noobka takiego jak ja ;) chetnie bym sprobowal, ale nie mam nawet takiego poziomu zeby w ogole przystapic do wyzwania Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 To nie chodzi o bicie nobka,Cholera wybrałem samochod z za duzym lvl. zaraz to poprawie Chodzi mi o to abys poczuł smak jak to jest scigac sie o tsieczne sekundy i chciec sie poprawic w kazdej probie. Wiem ze to troche teraz jak lizanie przez papierek , ale moze moze Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Ja dziś też rozpocząłem przygodę z DC i przydałby się jakiś klub, co by móc odblokować niektóre auta. Rozumiem, że bez plusa też można nabijać punkty klubowe? @ Rayos - dołączyłeś już do jakiegoś klubu? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Mogę Cię przygarnąć do Nocnych Zjaw jak nie znajdziesz nic konkretnego. Daj znać na PSN jakby co. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Łap Rayos , BAw sie dobrze :) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Ja dziś też rozpocząłem przygodę z DC i przydałby się jakiś klub, co by móc odblokować niektóre auta. Rozumiem, że bez plusa też można nabijać punkty klubowe? @ Rayos - dołączyłeś już do jakiegoś klubu? wyslalem prosby o dolaczenie do jakichs forumkowych ale nikt mnie nie przyjmuje @welna, zaraz zerkne Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Szkoda, że jest tylko 6 miejsc w klubie. Nie rozumiem tego do końca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi