Square 8 506 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przecie już miljon razy było pisane, że podstawce jest o wiele mniej jazdy niż w dodatku no i nie ma zmiennej pogody.W kilku darmowych dlc jest zmienna pogoda, ogólnie dali 4 czy 5 dlc za darmo. W darmowych pełnych dodatkach nie ma, pierwsza kampania ze zmienną pogodą to Elements, który był płatny. Jedyne co to kampania Startline, ale o tym niżej. Zmienna pogoda jest już w pierwszym wyścigu po włączeniu podstawki. Nie wiem co się aktualnie odpala jako pierwsze, ale kampania Startline to zbiór pojedynczych eventów z kilku dodatków, czyli taka pokazówka jak wspomniał Jakim. Ogólnie jak zabieracie się za przechodzenie dodatków to grajcie w takiej kolejności jaka jest w liście trofeów. W menu wybierania kampanii jest odwrotna kolejność, zmienili to jakoś pod koniec SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tak teraz na początku włącza się pokazówka z Starline z Mercedesem gdzie ładnie pokazane są zmienne warunki pogodowe i zmiana pory dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Grałem niedawno i była zmienna pogoda w kilku wyścigach i czasówkach w tych darmowych dlc, na pewno w AMG była i w którymś jeszcze, także nie wiem o co wam chodzi. edit. Chyba, że chodzi wam o losowo zmieniającą się pogodę to prawda, nie ma w darmowych dlc. Zmienia się w trakcie wyścigu, ale za każdym razem w ten sam sposób (np. w określonym momencie pada deszcz itp.). Edytowane 12 Lutego 2017 przez Czimeq Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zapomniałem o darmowych po skończeniu się SP czyli AMG i krótkie All Stars. Cała reszta gdzie jest zmienna pogoda jest albo w SP albo za dodatkową kasę. Nie zmienia to jednak faktu, że jak brać DC to tylko z Season Passem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Cyfrowo inaczej teraz nie kupisz. Dziwne, że jeszcze przed zamknięciem Evolution nie wydano kompletnej wersji w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ja to bym bardzo chciał DC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 To już lepiej rozwijać obecne DC, bo niby co by dodali nowego? Grafika i gameplay by się nie zmieniły, zawartość kilka razy mniejsza, a wołali by za to pełną cenę. Ścigałki to akurat taki typ gier, że nie potrzebują kontynuacji, a mogą być rozwijane rozszerzeniami jeżeli podstawa jest dobrze zrobiona. DC2 dopiero na nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Nie miałem za bardzo czasu grać, ale udało mi się wczoraj pobrać wszelkie łatki i patche (a było tego od cholery). Przejechałem wstępny, zimowy wyścig i tyle, dziś pogram więcej, ale już teraz jestem solidnie zniesmaczony faktem, że season pass odblokowuje tylko dodatkowe 4 (z 8) toury, pozostałe 4 trzeba oczywisćie kupić osobno... lipa :/ Z tego co widziałem, to i tak w grze jest od cholery tourów, no ale i tak mały niesmak pozostał. Wrażenia z pierwszego wyścigu? solidnie, model jazdy wydaje się być przyjemny, choć wymagać będzie przyzwyczajenia po sesyjkach w godrizonie, graficznie jest w porządku, choć gałek ocznych mi nie wypaliło. Oczywiście mówię tylko o tym 1 wyścigu bo więcej nie grałem, dziś poszarpię trochę więcej i pewnie się wkręcę Mamy jakiś forumkowy KLUB? Edytowane 16 Lutego 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Season Pass zawiera 18 tourów, a poza nim wyszły tylko 2 płatne. Dodatkowo wyszły też dwa płatne dodatki do DC Bikes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 w zakladce tour mialem do pobrania/zakupu tylko 8 tourow, z czego 4 moglem pobrac za darmo a kolejne 4 juz platne po 15 pln, bardzo molizwe ze dwa z nich byly do Bikes. Ale za to jak wszedlem do wyboru tourow juz w samej grze to mialem tego od groma, mozliwe ze pobralo mi sie samo przy okazji pobierania patchy i innych latek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 1 wyścig? Więcej pisałeś tego posta niż w grę grałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 już grałem trochę dłużej taknieco? i w sumie nadal podtrzymuję to co napisałem po 1 wyscigu, ale do szerszych opinii wstrzymam sie po ukonczeniu wiekszej czesci gry. podoba mi sie motyw z dodatkowymi wyzwaniami w trakcie wyscigow. ale muzyka to dla mnie maly koszmarek, dobrze ze domyslnie jest wylaczona Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Pro tip: odpal Spotify albo muzykę z dysku. Jak dla mnie muzyka w DC jak najbardziej jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Można słuchać własnej muzyki w trakcie gry? OBAMA kocham Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 w kazdej grze i jak cokolwiek innego robisz na konsoli bo spofity zawsze dziala w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Driveclub..... Piekna sprawa. Szkoda Rayos, ze nie miałes sposobnosci uczestniczyc w Rywalizacji. To była Petarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 sony takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) PS: zapros mnie na PSN, wrzuce ci wyzwanie , zobaczymy czy mnie poprawisz :D Łap - zrobione z marszu po 4 browakrach ;) (49 czas na swiecie tym samochodem ;) ) Edytowane 17 Lutego 2017 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 no juz juz sie tak nie chwal welna, ze ograsz noobka takiego jak ja ;) chetnie bym sprobowal, ale nie mam nawet takiego poziomu zeby w ogole przystapic do wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To nie chodzi o bicie nobka,Cholera wybrałem samochod z za duzym lvl. zaraz to poprawie Chodzi mi o to abys poczuł smak jak to jest scigac sie o tsieczne sekundy i chciec sie poprawic w kazdej probie. Wiem ze to troche teraz jak lizanie przez papierek , ale moze moze Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja dziś też rozpocząłem przygodę z DC i przydałby się jakiś klub, co by móc odblokować niektóre auta. Rozumiem, że bez plusa też można nabijać punkty klubowe? @ Rayos - dołączyłeś już do jakiegoś klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mogę Cię przygarnąć do Nocnych Zjaw jak nie znajdziesz nic konkretnego. Daj znać na PSN jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Łap Rayos , BAw sie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja dziś też rozpocząłem przygodę z DC i przydałby się jakiś klub, co by móc odblokować niektóre auta. Rozumiem, że bez plusa też można nabijać punkty klubowe? @ Rayos - dołączyłeś już do jakiegoś klubu? wyslalem prosby o dolaczenie do jakichs forumkowych ale nikt mnie nie przyjmuje @welna, zaraz zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Szkoda, że jest tylko 6 miejsc w klubie. Nie rozumiem tego do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi