Welna 1 094 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Lap Ficek, Ps macie 1:10;9xx zeby bylo wam latwiej Edytowane 18 Lutego 2017 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Raven ja to przejechalem 1 raz ;) No ale masz juz duzo wprawy, ja PS4 mam od paru tygodni i z rana jeszcze gralem w FH3 ;). Wynik calkiem niezly wykreciles, bo nizej jak 1:11,4 nie umialem zejsc. Miewalem dobre pierwsze pol okrazenia i potrafilem spieprzyc ostatni zakret. I tak jak mowie, na dluzsza mete to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 No to rzucajcie i mi, chętnie jutro sobie odpalę e-furę :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Raz sie przejechalem i ci powiem, ze raven potencjal by w tobie byl. Bylem pewny ze znajac trasy to jednym przejazdem bez popity polkne nowych s tu czas serio porzadny Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ja już jestem w klubie Nocne Zjawy. Welna jak masz jakieś wyzwania do rzucaj zapro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Raz sie przejechalem i ci powiem, ze raven potencjal by w tobie byl. Bylem pewny ze znajac trasy to jednym przejazdem bez popity polkne nowych s tu czas serio porzadny A dziękuję . Przygodę z forumkiem zaczynałem od mistrzostw w GT4, które właściwie polegały dokładnie na tym samym. Co prawda szorowałem zazwyczaj koniec listy, a na czele byli Grzech,uj, Piotr B i jeszcze jakaś użytkowniczka, ale nie pamiętam nicku :(. No, ale złapałem wtedy trochę bakcyla jak wpaść w ten trans jeżdżenia tej samej trasy coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 daj Welna zapro jak jeszcze jest aktywne :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Panowie, odpaliłem w końcu DC po kilku miesiącach, miałem wymaksowane (gwiazdki) wszystkie toury z podstawki i kilka z dlc, ok 700/1134 gwiazdek. Teraz odpalam a tam 1 wyścig gry automatycznie mi się włączył, którego nie mogłem wyłączyć. Myślę, może jakas aktualizacja i trzeba skończyć. Po wyścigu patrze a tam wyzerowane wszystkie toury, żadnej gwiazdki ani w podstawce ani w dlc. Level 59 normalnie mi pokazuje, lvl klubu również. Gdy wchodzę w jakiś wyścig, to normalnie moje stare czasy przejazdu pokazuje itp. Da się jakoś przywrocić te gwiazdki, czy już lipa/ :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mialem to samo, nie da sie jesli nie miales save w chmurze Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Mam jakies savy w chmurze z 19.04.16 wiec chyba by sie zgadzalo... Jest tam: postepy i ustawienia gracza, duchy i dane powtorki. Pobrac je, nadpisac z obecnymi i powinno zadzialac? Nie powinno to automatycznie korzystac z tych savow z dysku internetowego? Dobra, dzieki stary ! Po nadpisaniu plikow, wszystko gra i gwiazdki wrocily Edytowane 19 Lutego 2017 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No postępy w grze są w sejwie więc siłą rzeczy jak go nie miałeś na dysku konsoli to pokazywało zero. Poziom gracza i klubu oraz czasy przejazdów są zapisane na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Przyjąłem Wełnę do znajoych i tak jak zazwyczaj bywałem na szczycie listy znajomych jeśli chodzi o wyniki (czasami Emet czy kermit wykręcali coś lepszego, żeby nie było), tak teraz np. w Semi-Pro Cup kermit o paręnaście sekund ostawiony, Emet o pół minuty, a przede mną wełna o 20s szybszy xD. Dzięki kolego, teraz moje ego już nigdy nie będzie takie samo :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Odświeżyłem sobie driveclub po długim czasie, w planach było przejechać kilka wyścigów i nara a skończylem grubo po 3 w nocy :p Jenysiu jak ta gra dalej robi grafiką, wymagającym modelem jazdy, poczuciem prędkości, ilością contentu i ciągła rywalizacja. Dźwięki silników to prawdziwa poezja, Indie w deszczu :obemi: cały event All Stars to graficzna orgia. Wspaniała gra ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Aż sobie dzisiaj ściągnę znowu grę. Zobaczę jak wyniki się pozmieniały. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Niech ktoś wyślę jakaś rywalizację, może pościgamy się znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Tylko poproszę o jakieś wykonalne czasy :@ No i proszę uwzględnić niski level i niewiele aut. Dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) ja pogram dzis i porozsylam bardzo latwe czasy do pobicia! :D wyslalem jeden prosty do pobicia ;) Edytowane 27 Lutego 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
PanPrezes. 1 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeśli ktoś dostał ode mnie zapro na psn stąd, to byłem ja :) Melduję się na forum, wcześniej tylko czytałem bo nie chciało mi się konta założyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 kruku podeślij jakieś wyzwanko Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 O, sporo nowych graczy i czasów do pobicia - w sumie trzeba pododawać trochę ludzi z forumka :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 nie opdlalame drivecluba ze 2 dni juz, ogarneliscie moje wyzwanie? Ciekawi mnie jak bardzo latwo bylo mnie pobic :P Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wczoraj był Forzathon w Forzy Horizon 3, dzisiaj będzie Horizon Zero Dawn, ale chwilka na Driveklapa powinna się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 nie opdlalame drivecluba ze 2 dni juz, ogarneliscie moje wyzwanie? Ciekawi mnie jak bardzo latwo bylo mnie pobic :PJak możesz podesłać to chętnie sprawdzę...inva wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 nie opdlalame drivecluba ze 2 dni juz, ogarneliscie moje wyzwanie? Ciekawi mnie jak bardzo latwo bylo mnie pobic :P Wbijam w DC i żadnego wyzwania nie widzę :/. Spóźniłem się czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 No tak trochę bo ustawiłem na jeden dzień. Jutro coś przejade i zrobię na kilka dni, i tak widzę że w ostatnim Kermit mnie na lajcie odstawil na parę sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi