Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki za wyzwania Szymek, przejechałem zaledwie po kilka okrążeń w każdym więc czasy takie sobie, ale po 3 miesięcznej przerwie chyba nie jest tak źle ;) jeszcze w weekend do nich wrócę

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 614,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Rzuciłem 3 wyzwania na 2 tyg..mam nadzieję że nikogo nie pominąłem

Jakby ktoś chciał dostać wyzwanie to zaproscie mnie do frendow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś miał problem z licencja Drivecluba ? Chciałem wczoraj pobrać wersje cyfrową którą posiadam od premiery + seasson pass+ motory, a tu się okazuje, że jedyna wersja na psn jaka ma linka z pobraniem to wersja plusowa za 63 zł, natomiast wszystkie inne wyświetlają opcje "niedostępne do pobrania". na stronie www to samo, Odświeżenie licencji nic nie dało.

Opublikowano

Dodatki Finish Line do podstawki i MV Agusta dla motorków w końcu w promocji - 8,25 sztuka.

Opublikowano

A czy dobrze widziałem że motorki sa przecenione na 16 zł??

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

A czy dobrze widziałem że motorki sa przecenione na 16 zł??

Zgadza się, oba dodatki motorów są przecenione. Kupiłem i wreszcie wymaksuję Drivecluba :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

znalazłaby się jakiś dobry człowiek, który zaprosi mnie do klubu w DC? Mój PSN to oldschool493, nie mam wygórowanych wymagań, po prostu bez klubu nie mogę wybrać kilku aut, a staram się zaliczyć wszystko na 3 gwiazdki.

Opublikowano

Spora część klubów jest otwartych, a w ostateczności załóż swój i po kłopocie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

u55r wszystko sponsorował z własnej kieszeni, później ludziom się spodobało i były organizowane nagrody między ludźmi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

8cq5EvB.jpg

Czy mi się wydaje czy mam złe ustawienia rozmiaru ekranu? Zmieniłbym to gdybym tylko wiedział gdzie, ale za cholerę nie mogę znaleźć takiej opcji.

Opublikowano

Dobra, znalazłem, to w ustawianiach konsoli się zmienia.

BTW to jak mi się dobrze gra w te Dark Soulsy wśród wyścigów to jakieś nieporozumienie jest :obama:

af2f0596b0a0d20cecef97ea41bccbc9.jpg

082d3aa6885534c8112b0563b2460678.jpg

Opublikowano

Własniem, nawet głupie wyscigi w kampanii jesli widziesz swojego przeciwnika, ktorego znasz , to chcesz poprawic :)

Opublikowano

raven ma potencjal, szkoda, ze gardzil driveclubem kiedy my na forumku bawilismy sie w rywalizacje

Opublikowano

Własniem, nawet głupie wyscigi w kampanii jesli widziesz swojego przeciwnika, ktorego znasz , to chcesz poprawic :)

No bez kitu, kończę wyścig, czas 3:22 i widzę, że jeszcze ten Bansai na mnie krzywo spogląda będąc nade mną i Welna też jakiś taki dumny z siebie. To głęboki wdech i jeszcze raz, jazda :D. No i wynik się poprawia o te 3s i można w spokoju ducha przejść dalej.

Opublikowano

To może niech ktoś zapoda rywalizację jakas? Widzę w kruku potencjał, Welna jest dobry, można porywalizowac, co wy na to?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zaproście na wyzwania majowe, jak w 1szym wyzwaniu uzbiera się min. 10 osób to wrzucam do puli nagród zdrapkę 50zł PSN za 1sze miejsce, może rozruszamy na nowo wyzwania forumowe. Pozdrawiam

Opublikowano

Ficek Pusc jedna rywalizacje na 3 dni , zobczymy co w majówke wyjdzie

puscilem pieciodniowe

z gory uprzedzam ze nie robie wyjatkow bo mi sie po prostu szczerze nie chce z zaproszeniami do nowych, macie temat z wyzwaniami i jasno napisane co robic by dostac zaproszenie

Opublikowano

No to zostałem legendą z tego co mi gra mówi :). Driveclub Tour ukończone, oczywiście to nie koniec przygody z tym świetnym tytułem. Zakup Season Passa był bardzo dobrym pomysłem.

90f641f442541b2487d5b57bdb6982c7.jpg