Opublikowano 2 marca 20178 l Dzięki za wyzwania Szymek, przejechałem zaledwie po kilka okrążeń w każdym więc czasy takie sobie, ale po 3 miesięcznej przerwie chyba nie jest tak źle ;) jeszcze w weekend do nich wrócę
Opublikowano 2 marca 20178 l Rzuciłem 3 wyzwania na 2 tyg..mam nadzieję że nikogo nie pominąłem Jakby ktoś chciał dostać wyzwanie to zaproscie mnie do frendow
Opublikowano 17 marca 20178 l Czy ktoś miał problem z licencja Drivecluba ? Chciałem wczoraj pobrać wersje cyfrową którą posiadam od premiery + seasson pass+ motory, a tu się okazuje, że jedyna wersja na psn jaka ma linka z pobraniem to wersja plusowa za 63 zł, natomiast wszystkie inne wyświetlają opcje "niedostępne do pobrania". na stronie www to samo, Odświeżenie licencji nic nie dało.
Opublikowano 22 marca 20178 l Dodatki Finish Line do podstawki i MV Agusta dla motorków w końcu w promocji - 8,25 sztuka.
Opublikowano 23 marca 20178 l A czy dobrze widziałem że motorki sa przecenione na 16 zł?? Edytowane 23 marca 20178 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 23 marca 20178 l A czy dobrze widziałem że motorki sa przecenione na 16 zł?? Zgadza się, oba dodatki motorów są przecenione. Kupiłem i wreszcie wymaksuję Drivecluba :)
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Cześć, znalazłaby się jakiś dobry człowiek, który zaprosi mnie do klubu w DC? Mój PSN to oldschool493, nie mam wygórowanych wymagań, po prostu bez klubu nie mogę wybrać kilku aut, a staram się zaliczyć wszystko na 3 gwiazdki.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Spora część klubów jest otwartych, a w ostateczności załóż swój i po kłopocie.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ładny przejazd, gratuluję.Poszła zrzutka na tak zacną nagrodę czy jak ? :)
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l u55r wszystko sponsorował z własnej kieszeni, później ludziom się spodobało i były organizowane nagrody między ludźmi. Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Czy mi się wydaje czy mam złe ustawienia rozmiaru ekranu? Zmieniłbym to gdybym tylko wiedział gdzie, ale za cholerę nie mogę znaleźć takiej opcji.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Dobra, znalazłem, to w ustawianiach konsoli się zmienia. BTW to jak mi się dobrze gra w te Dark Soulsy wśród wyścigów to jakieś nieporozumienie jest
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Własniem, nawet głupie wyscigi w kampanii jesli widziesz swojego przeciwnika, ktorego znasz , to chcesz poprawic :)
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l raven ma potencjal, szkoda, ze gardzil driveclubem kiedy my na forumku bawilismy sie w rywalizacje
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Własniem, nawet głupie wyscigi w kampanii jesli widziesz swojego przeciwnika, ktorego znasz , to chcesz poprawic :) No bez kitu, kończę wyścig, czas 3:22 i widzę, że jeszcze ten Bansai na mnie krzywo spogląda będąc nade mną i Welna też jakiś taki dumny z siebie. To głęboki wdech i jeszcze raz, jazda :D. No i wynik się poprawia o te 3s i można w spokoju ducha przejść dalej.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l To może niech ktoś zapoda rywalizację jakas? Widzę w kruku potencjał, Welna jest dobry, można porywalizowac, co wy na to? Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Ficek Pusc jedna rywalizacje na 3 dni , zobczymy co w majówke wyjdzie
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Zaproście na wyzwania majowe, jak w 1szym wyzwaniu uzbiera się min. 10 osób to wrzucam do puli nagród zdrapkę 50zł PSN za 1sze miejsce, może rozruszamy na nowo wyzwania forumowe. Pozdrawiam
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Ficek Pusc jedna rywalizacje na 3 dni , zobczymy co w majówke wyjdzie puscilem pieciodniowe z gory uprzedzam ze nie robie wyjatkow bo mi sie po prostu szczerze nie chce z zaproszeniami do nowych, macie temat z wyzwaniami i jasno napisane co robic by dostac zaproszenie
Opublikowano 3 maja 20177 l Panowie jest jakiś szybki sposób na trofkę TRZEBA PRZYZNAĆ? jedynie to brakuje mi do platyny...
Opublikowano 4 maja 20177 l No to zostałem legendą z tego co mi gra mówi :). Driveclub Tour ukończone, oczywiście to nie koniec przygody z tym świetnym tytułem. Zakup Season Passa był bardzo dobrym pomysłem.